Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ναι,ναι :thumbsup:

Στο κέντρο διανομής και αν δεν παραλάβεις μετά στο ταχυδρομείο ;)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Το μιλήσαμε και κινήθηκε το πράγμα. Ελπίζω ότι την άλλη εβδομάδα παραλαμβάνω χωρίς τελωνείο! Η ενημέρωση φαίνεται μόνο στο tracking του elta.gr. Ούτε στο elta-courier ούτε στο 17track που είναι κολλημένα μερικά βήματα πίσω.
      Images
      • Screenshot_2017-12-22-14-24-47-961_com.android.chrome.png

80,44 kB, 1.080×351, viewed 127 times
    • Μήπως έχει παραγγείλει κάνεις από το mi global store στο aliexpress? Γράφουν ότι στέλνουν με DHL μέσω Αγγλίας χωρίς να πληρώσεις τελωνείο
    • Διαφήμιση
    • ναι εγω ειχα παρει το redmi note 4x ισχυει αυτο που λενε

Ο/H billphone έγραψε:

Μήπως έχει παραγγείλει κάνεις από το mi global store στο aliexpress? Γράφουν ότι στέλνουν με DHL μέσω Αγγλίας χωρίς να πληρώσεις τελωνείο
    • Ο/H EGW4321 έγραψε:

Ο/H billphone έγραψε:

Μήπως έχει παραγγείλει κάνεις από το mi global store στο aliexpress? Γράφουν ότι στέλνουν με DHL μέσω Αγγλίας χωρίς να πληρώσεις τελωνείο
      ναι εγω ειχα παρει το redmi note 4x ισχυει αυτο που λενε
      Α πολύ ωραία, σε πόσες μέρες παρέλαβες;
      Θέλω να παραγγείλω το Redmi 5 pus για ένα φίλο και λέει ότι το έχει ετοιμοπαράδοτο
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Ρε θα μας τρελάνουν!!

Ένα κιλοβατομετρο που παρηγγηλα από ali στις 5/12 μέσω sg post έκλεισε από Κ.Δ Αθηνών χθες κ από 23/11 που περιμένω δέμα από bg με priority είναι still in transit!!

Τι 11/11 κ black friday!Ότι του φανεί του λολοστεφανη είναι στο τελωνείο κ στα ΕΛΤΑ κ παντού!!Δεν υπάρχει καμία σειρά στους σάκους!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Εδω περιμενω ακομα πραγματακια που ΔΕΝ εχουν τελωνιακη χρεωση απο σεπτεμβριο και οκτωβριο.Δηλαδη ποσο iq πρεπει να εχεις για να διωξεις τζαμακια να πανε στην ευχη της παναγιας!ουτε σειρα στους σακους, ουτε αξιολογηση δεματων , Ε ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!
    • Διαφήμιση
    • Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Από 5/12 που έφυγε από Ολλανδία με BG priority σήμερα μου το βγάζει Αθήνα στο αεροδρόμιο! Υπάρχει περίπτωση να παραλάβω από βδομάδα η να μην το σκέφτομαι κάν?

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Να κάνω μια ερώτηση. Έχω κάνει μια παραγγελία από banggood και στο invoice στο address βλέπω μόνο το αρχικό του επίθετού μου (δηλαδή γράφει Andreas L.). Είναι απλά συντομογραφία ή έχει γινει λάθος; Έλεγξα τις ρυθμίσεις του account και εκεί το χω πλήρες το last name.

Η αλήθεια ειναι ότι και απο ebay ως Andreas L. έρχονται αλλά από εκει παραγγέλνω ψιλολόγια που αφενώς χωράνε στη ταχυδρομικό κουτί αφετέρου δεν φοβάμαι καβάτζωμα οπότε και δεν ειχα δώσει σημασία.

Το άγχος μου λοιπόν είναι ότι επειδή δεν θα χωράει στο ταχυδρομικό κουτί και σίγουρα δεν θα χτυπήσει και κουδούνι (και να θελε δεν θα θα ξέρει ποιο να χτυπήσει), πως θα το πάρω από το ταχυδρομείο αφού δεν φαίνεται το επίθετο;
    • Ο/H pit_hal έγραψε:

Από 5/12 που έφυγε από Ολλανδία με BG priority σήμερα μου το βγάζει Αθήνα στο αεροδρόμιο! Υπάρχει περίπτωση να παραλάβω από βδομάδα η να μην το σκέφτομαι κάν?

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Με το καλό να παραλάβεις, ήταν μεγάλης αξίας ή μικρότερο των 22Ε? για στατιστικούς λόγους μόνο αλλά και μήπως έχει αλλάξει κάτι.... Περιμένω και εγώ από 1/12 send item aboard, αλλά δυστυχώς τίποτα ακόμα... X( προοριζόταν για δώρο Χριστουγέννων.... ;(

=============== Δεκ 23rd 2017, 1:28pm ===============

Ο/H Antretng έγραψε:

Να κάνω μια ερώτηση. Έχω κάνει μια παραγγελία από banggood και στο invoice στο address βλέπω μόνο το αρχικό του επίθετού μου (δηλαδή γράφει Andreas L.). Είναι απλά συντομογραφία ή έχει γινει λάθος; Έλεγξα τις ρυθμίσεις του account και εκεί το χω πλήρες το last name.

Η αλήθεια ειναι ότι και απο ebay ως Andreas L. έρχονται αλλά από εκει παραγγέλνω ψιλολόγια που αφενώς χωράνε στη ταχυδρομικό κουτί αφετέρου δεν φοβάμαι καβάτζωμα οπότε και δεν ειχα δώσει σημασία.

Το άγχος μου λοιπόν είναι ότι επειδή δεν θα χωράει στο ταχυδρομικό κουτί και σίγουρα δεν θα χτυπήσει και κουδούνι (και να θελε δεν θα θα ξέρει ποιο να χτυπήσει), πως θα το πάρω από το ταχυδρομείο αφού δεν φαίνεται το επίθετο;
      Σε ένα invoice που έκανα download φαίνεται κανονικά το όνομα, ολόκληρο δηλαδή, αλλά και στο order detail, εσένα πως φαίνεται στο order details το όνομα?
    • Ο/H Antretng έγραψε:

Να κάνω μια ερώτηση. Έχω κάνει μια παραγγελία από banggood και στο invoice στο address βλέπω μόνο το αρχικό του επίθετού μου (δηλαδή γράφει Andreas L.). Είναι απλά συντομογραφία ή έχει γινει λάθος; Έλεγξα τις ρυθμίσεις του account και εκεί το χω πλήρες το last name.

Θα σου αφήσει χαρτάκι ο ταχυδρόμος και με αυτό θα πας να το παραλάβεις ή με το tracking number μόλις δεις ότι είναι στο ταχυδρομείο της περιοχής σου! Πες του είμαι ο L ήρθα να πάρω το δέμα μου.

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H longus έγραψε:

Σε ένα invoice που έκανα download φαίνεται κανονικά το όνομα, ολόκληρο δηλαδή, αλλά και στο order detail, εσένα πως φαίνεται στο order details το όνομα?
      Order Information
      • Customer Name:Andreas L.
      • Shipping Address:Andreas L., (διευθυνση)
      Αντίθετα στο account settings το επίθετο μου είναι πλήρες. Δεν ξέρω γιατί δεν το πέρασε ολόκληρο... Και δεν το πρόσεξα ο χαζός να το διορθώσω στην επιβεβαίωση και χθες έγινε shipped.

Ο/H lorenzo81 έγραψε:

Θα σου αφήσει χαρτάκι ο ταχυδρόμος και με αυτό θα πας να το παραλάβεις ή με το tracking number μόλις δεις ότι είναι στο ταχυδρομείο της περιοχής σου! Πες του είμαι ο L ήρθα να πάρω το δέμα μου.
      Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αρκεί το tracking number? Κάπως με καθησύχασες τωρα :)

Αλλά το να πω σκέτο είμαι ο L. αρκεί; Δηλαδή έτσι παίρνεις ότι θέλεις από το ταχυδρομείο χωρίς ταυτότητα; ?(