Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 928.

• Παράθεση από derveni: “Screenshot_1.jpg 2η Συνάντηση φίλων xiaomi & MIUI Λάρισας είναι γεγονός την 1 Οκτωβρίου 2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 16:00, καλούμε τους φίλους μας από την Λάρισα,Μαγνησία,Τρίκαλα,Καρδίτσα,αλλά και από όλη την Ελλάδα, να βρεθούμε να γνωριστούμε μεταξύ μας και να μιλήσουμε για την αγαπημένη μας xiaomi. Η συνάντηση θα γίνει στο kafe La noi Ηρ.Πολυτεχνείου & Κομνηνών, για τους φίλους μας που δεν γνωρίζουν την τοποθεσία σκανάρωντας με τον σαρωτή της συσκευής τους πάνω στο barcod…

• Ή να περιμένεις να βγει η MIUI 9 stable

• Παράθεση από demakhs: “ρε συ, τώρα που το επισημαίνεις, σαν να ανακαλώ από την αδύναμη μνήμη μου ότι ένα μικρό στραβοκοίταγμα του το ριξα και γω...ρε λες??? ” Το στραβο-κοίταγμα βρε παιδιά από ποια πλευρά το κάνετε για να πιάνει; Από αριστερά ή από δεξιά;

• Τέλεια νέα από μια φανταστική ομάδα! Σας ευχαριστούμε για ότι κάνετε για μας!

• Παράθεση από spideman3: “Μπράβο για αυτή την σύνοψη πρωτεριμματων της Xtrv. ” Αμάν! Τι προτερήματα είναι αυτά! Βγάζουν μάτια! Τέλεια δουλειά παιδιά, ευχαριστούμε. Ήταν κάτι που έλειπε

• Παράθεση από Remo: “Ναι μεν αλλά τι γίνεται τώρα. Δεν έχουμε τρόπο ανταλλαγής αρχείων με τον υπολογιστή; Δοκίμασα και με την επιλογή να κάνω αναβάθμιση επιλέγοντας Ινδία αλλά μου βγάζει το παρακάτω. ” Μου το είχε βγάλει και εμένα αυτό Είναι μια εφαρμογή σαν μάρκετ για Ινδία Αγνόησε το και προχώρα παρακάτω

• Ευχαριστώ Αρχισσούπερ Μαντάρα-τορα! (το διπλό σ παραπέμπει σε συγκεκριμένη προφορά; ) Θα δοκιμάσω με και χωρίς +30. Όσο για τον φακό στις κλήσεις δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι η ρύθμιση για το led είχε σχέση! Αλλά για αυτό είναι οι φίλοι!

• Τελικά έχω περάσει την XTRV 8.5.3 και μου φαίνεται μια χαρά. (137000 στο Antutu καλό μου φαίνεται. Η πρώτη μου ROM είναι, δεν είχα και άλλη για να συγκρίνω ) Για κάποιες απορίες που έχω θα ήθελα μια μικρή βοήθεια (προφανώς θα έχουν ξανααναφερθεί αλλά δεν τις βρήκα τις απαντήσεις, sorry) - Πώς θα γίνει στα μηνύματα να εμφανίζει τα ονόματα αντί για σκέτους αριθμούς; (αν κάνω μέσα από τα μηνύματα την κλήση, μετά εμφανίζει και το όνομα κανονικά) - Πώς θα μπορούσα να απενεργοποιήσω το φακό κατά τη δι…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Όμως το Α στο τέλος του ονόματος υποδηλώνει ότι πρόκειται για το πιο αδύναμο αλλά και πιο φθηνό μοντέλο της σειράς NOTE 5, κάτι που αν δεν κάνω λάθος δεν υπήρχε στην προηγούμενη σειρά NOTE 4

• Επιστροφή χθες από διακοπές και σήμερα έγινε τελικά το ξεκλείδωμα. Για την ιστορία είμαι με Official Global Stable. ΥΓ. Η κόκκινη κλειδαριά στην επανεκκίνηση είναι καινούρια; δεν θυμάμαι να την είχα ξαναδεί σε ξεκλειδώματα άλλων Xiaomi της οικογένειας

• Με ποια κατηγορία συνελήφθη;

• Εγώ προσπάθησα πριν λίγο να ξεκλειδώσω το Mi5 με Official Global. Δοκίμασα το MiUnlock 1.1.1111.1_en και σταματούσε στο 50% και "Couldn't verify device". Δοκίμασα και ένα άλλο παλαιότερο που είχα το Unlock_1.1.0317.1_en με τα ίδια αποτελέσματα. Μετά επειδή έχουν περάσει περισσότερες από 30 ημέρες από την έγκριση σκέφτηκα ότι μπορεί και να μην ισχύει πλέον. Πήγα στην σελίδα του ξεκλειδώματος (sic) και είδα ότι με άφηνε να κατεβάσω το εργαλείο και το κατέβασα και από εκεί. Όμως κατέβασα μία πιο κα…

• @MIUI_ART ο Caesar έχει δίκιο, δυστυχώς. Ο πίνακας από τα ΕΛΤΑ που παραθέτεις αναφέρεται μόνο στην αναπροσαρμογή των διαφόρων ταχυδρομικών τελών όπως πχ το "Τέλος Εκτελωνισμού" και όχι στην επιβολή φόρου 24% η οποία εξακολουθεί να επιβάλλεται από τα τελωνεία. Επί της ουσίας το μόνο που αλλάζει είναι ότι το 12άρι γίνεται πλέον 15άρι.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Δες εδώ, => edl Mode αν σου λειτουργήσει κάποιος τρόπος από αυτούς. Αλλιώς deep flash cable ” Καλώς, σε ευχαριστώ. Δεν είναι κάτι που το χρειάζομαι άμεσα. Απλά έτρεξα το script σου και εγκαταστάθηκαν όλοι οι drivers μια χαρά. Απλά δεν μπήκε σε edl mode για να τσεκάρω το τελευταίο στάδιο

• Πώς μπαίνουμε σε edl mode σε Μι5; Με adb reboot edl δεν μπαίνει ούτε είδα φως με το edl.cmd

• Παράθεση από billphone: “Αν δημιουργήσω άλλο για την γυναίκα; ” Αυτό μάλλον θα προσπαθήσω να κάνω. Ελπίζω να μην γίνει χαμός στο tablet... =============== Ιουλ 29th 2017, 3:56pm =============== Τελικά λύθηκε αναίμακτα το πρόβλημα. Έκανα αποσύνδεση από τον λογαριασμό μου στο tablet και επέλεξα να διατηρηθούν στη συσκευή τα αρχεία και μετά το σύνδεσα στο λογαριασμό της γυναίκας, που τον είχα δημιουργήσει νωρίτερα και όλα καλά Πάμε τώρα για τις ενημερώσεις στο Mi5 και μετά ξεκλείδωμα και να δούμε π…

• Αν το κάνω αυτό θα συγχωνευτούν οι πληροφορίες; Βασικά έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα ήδη με αυτό τον λογαριασμό Αν δημιουργήσω άλλο για την γυναίκα;

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40727/ Δεν έβγαλα ούτε τις ζελατίνες ακόμα

• Επωνυμία της επιχείρησης : Gearbest Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices Tι ακριβώς αγοράσατε : XiaoMi Mi5 64GB INTERNATIONAL VERSION WHITE Ημερομηνία αγοράς : 01/06/2017 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : Βάζω 5 γιατί όσον αφορά την συσκευασία φαινόταν ανοιγμένο, από το τελωνείο μάλλον αλλά και πάλι δεν είχε καθόλου bubbles Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 45 μέρες. Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: Ναι 39€ Την αξιολόγησή σας για το Af…