Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 928.
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΠαράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από billphone: “Έχω τα Windows 10 64bit. To αναγνωρίζει όμως σαν MiPad2 κανονικά ” ... ΛΥΣΗ: έκανα λοιπόν καθαρή εγκατάσταση flash-boot rom την μαμισια Αγγλοκινεζικη με το Intel Phone Flash Tool και μετά έγιναν όλα όπως πρέπει και πλέον είναι και αυτό με την πρόσφατη GTV ” Έχεις κάποιο link γιατί έχω και εγώ θέμα
-
Παράθεση από koukloukou: “δυστυχως δεν μου κανει εγκατασταση τη τελευταια ρομ.προσπαθησα απο την εφαρμογη της αναβαθμισης αλλα την ωρα που παει να γεμισει η μπαρα μου πεταει install update.zip failed (signature verification failed ).το χειροτερο απ ολα ειναι οτι με volume+ και power δεν μου μπαινει σε twrp recovery αλλα σε mirecovery.πολυ περιεργο διοτι οταν ακολουθησα τον οδηγο μπηκα κανονικα και φλασαρα την ελληνικη απο twrp ” Λοιπόν αφού έκανα εγκατάσταση τα προγράμματα της intel τελικά προχώ…
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΚαι πώς καταλαβαίνω αν έχει την Ταϋλανδέζικη;
-
Παράθεση από Kallikratiss: “καλησπερα παιδια!μια ερωτηση!δινω την εντολη adb reboot bootloader και μ κολαει αρκετη ωρα το mipad2 στο FASTBOOOT.μου διχνει το συμβολο το κουνελακι και μ λεει FASTBOOT!δν προχοραει παρακατω!ποση ωρα κανει?πρεπει να μπει αμεσως σε καποιο μενου?η περιμενω αρκετη ωρα ωστε να δωσω εντολη fastboot oem unlock?γτ δινω αυτην την εντολη αλλα μ λεει στην γραμμη εντολων waiting for device ” Ώπα! κι άλλος με το ίδιο πρόβλημα;
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΈχω τα Windows 10 64bit. To αναγνωρίζει όμως σαν MiPad2 κανονικά
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΠαράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από billphone: “Δεν έχω βρει κάτι μέχρι στιγμής. Σε σας μετά από επανεκκίνηση παραμένει επιλεγμένη η εντολή Enable OEM unlock; ” Κοίτα για να σου δώσω να καταλάβεις αν επιλέξεις το Enable OEM unlock και απευθείας με adb εντολή το ταμπλετ μπει σε λειτουργία fastboot θα κάνεις την δουλειά σου οπως εχει γράψει και ο @MIUI_ART στον οδηγό του...Άμα όμως κάνεις κανονική επανεκκίνηση του ταμπλετ αυτόματα από-επιλέγετε η εντολή αυτή γι αυτό την βλέπεις ανενεργή μετα... …
-
Γενικά για το Mi Pad 2
ΜήνυμαΘήκη βρήκα μια από εδώ, είναι και smartcover χωρίς να επηρεάζει το tablet όταν γυρνάει από πίσω. Φαίνεται αρκετά ποιοτική forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12204/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12205/ Και tempered glass από εδώ
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΔεν έχω βρει κάτι μέχρι στιγμής. Σε σας μετά από επανεκκίνηση παραμένει επιλεγμένη η εντολή Enable OEM unlock;
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΛοιπόν είχα μια υποψία και τελικά το βρήκα. Δίκιο είχαμε και οι δύο. Την επιλογή για OEM unlock την τσεκάρω αλλά μετά από επανεκκίνηση ξετσεκάρεται! Αυτό συμβαίνει και όταν μετά την εντολή adb reboot bootloader κάνει επανεκκίνηση και προφανώς η εντολή για OEM unlock αποεπιλέγεται. Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω αυτό;
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΠαράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από billphone: “Μια βοήθεια παρακαλώ: Γιατί κατά την διάρκεια ξεκλειδώματος του bootloader και ενώ έχω δώσει την εντολή fastboot oem unlock δεν αποκρίνεται η συσκευή αλλά μένει στο fastboot; ” Δεν σου εμφανίζει την παρακάτω επιλογή για να επιλέξεις Yes or No? Τότε προφανώς δεν έχεις επιλέξει την επιλογή Enable OEM unlock 11584-Screenshot-2016-03-21-15-14-54-com-android-settings-png ” Αυτό ακριβώς. δεν μου εμφανίζει την επιλογή Yes Or No αλλά σίγουρα είχα επιλέξε…
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΜια βοήθεια παρακαλώ: Γιατί κατά την διάρκεια ξεκλειδώματος του bootloader και ενώ έχω δώσει την εντολή fastboot oem unlock δεν αποκρίνεται η συσκευή αλλά μένει στο fastboot;
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΠαράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από billphone: “Σπύρο περιμένουμε εντυπώσεις για να προχωρήσουμε και εμείς άμεσα ” Οπότε φρίκη δεν μπορούμε να περάσουμε την GTV rom με το recovery της Xiaomi MONO αν μπορούν και την φτιάξουν τα παιδιά fastboot rom θα περάσει αλλιώς περιμένουμε update του ΤWRP ” Εγώ που θα κάνω αναβάθμιση πρώτη φορά στο mipad2 δεν μπορώ να το κάνω με τον 1ο τρόπο, μέσω της ROM;
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΠαράθεση από billphone: “Ωραία λοιπόν υπομονή, ίσως είναι νωρίς ακόμη Μήπως Σπύρο θα μπορούσες να με βοηθήσεις σε αυτό; ” Πολύ καλά νέα! Τελικά τα παιδιά εδώ δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του! Ένα μεγάλο μπράβο και πολλά ευχαριστώ... Σπύρο περιμένουμε εντυπώσεις για να προχωρήσουμε και εμείς άμεσα
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΩραία λοιπόν υπομονή, ίσως είναι νωρίς ακόμη Μήπως Σπύρο θα μπορούσες να με βοηθήσεις σε αυτό;
-
Γενικά για το Mi Pad 2
ΜήνυμαΧθες που το σκάλιζα λίγο προέκυψε ένα προβληματάκι. Δεν μου έπαιζε κάποια βιντεάκια σε mp4 που είχα κατεβάσει. Ενώ πριν το σκάλισμα τα έπαιζε μετά ακουγόταν μόνο η φωνή. Κανένας player δεν τα έπαιζε. Τελικά πήγα στις επιλογές για προγραμματιστές και τσέκαρα την επιλογή "Use NuPlayer (experimental). Use NuPlayer instead of AwesomePlayer" Μόνο έτσι τα παίζει τελικά. Υπάρχει η πιθανότητα να ήταν έτσι από την αρχή και να το άλλαξα εγώ; Μπορεί κάποιος να δει το δικό του και να μου πει πώς είναι; Υπάρ…
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΠαράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από KiloMeater.: “Παρέλαβα αλλά βλέπω πολλά κολλήματα με google services Φοράω stable 7.0.10.0, περιμένω για την global 7.2 η υπάρχει κάτι καλύτερο ήδη; Ελληνικά δε με ενδιαφέρουν ” Όλες οι υπάρχον Rom έχουν και από κάτι κάνουμε υπομονή να δούμε άσπρη μέρα προσωπικά για την ώρα δουλεύω με αυτήν του Στέλιου από εδώ: en.miui.com/thread-202938-1-1.html ” Είχες πει ότι με αυτήν είχες κάτι προβλήματα με την φωτεινότητα Σπύρο, τώρα όλα καλά;
-
Μόλις to παρέλαβα
ΜήνυμαΛοιπόν σήμερα παρέλαβα και εγώ το ταμπλετάκι από Geekbuying σε περίπου 20 μέρες! Πρώτα απ' όλα εκπληκτική ποιότητα υλικών και κατασκευής. Είναι πανέμορφο και με τέλεια οθόνη! Το πήρα με Android και 16GB. Για τη γυναίκα μου είναι υπεραρκετά. Ήρθε με τον χαζοαντάπτορα που δείχνει παραπάνω ο straniero. Νομίζω θέλει έναν καλύτερο. Ήρθε με multilanguage τελικά (και Ελληνικά), μόνο που στον ορισμό της χώρας για την ρύθμιση της ώρας δεν υπάρχει πουθενά η Ελλάδα ούτε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Έβαλα χώρες Ανα…
-
Γενικά για το Mi Pad 2
ΜήνυμαΚαλημέρα, από θήκες και από προστασία οθόνης τι έχετε πάρει;
-
Μόλις to παρέλαβα
ΜήνυμαΓια πες, το παραλαμβάνω αύριο