Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 619.
-
Mi TV χωρίς ελληνικά
ΜήνυμαΕγώ δεν ήθελα ελληνικά για το μενού ή το epg αλλά για τις φωνητικές εντολές. Τελικά είναι το μόνο που δεν έχει(άσε που αν βάλω ελληνικά σαν γλώσσα μετά δεν έχω καθόλου φωνητικές εντολές και ας έχω επιλέξει αγγλικά)
-
Mi TV χωρίς ελληνικά
ΜήνυμαΣήμερα μπήκαν τα ελληνικά στην 4s σειρά.
-
Θα ήταν εύκολο να ανέβει ένα screenshot με τη rom της συσκευής; Επίσης εγώ ότι γράφω είναι με βάση το Umi (Android 11 που τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα στην απόκρυψη απο το 10 που έχει το Raphael). Όταν κάνουμε απόκρυψη του manager, τον κατεβάζει πάλι για να γίνει εγκατάσταση πάλι με άλλο όνομα. Άρα η συσκευή εκείνη τη στιγμή δεν έχει ίντερνετ για να κάνει τη διαδικασία και ζητάει να γίνει απο usb (αυτό κατάλαβα). Το δοκιμάζω και επανέρχομαι.
-
ROM
ΜήνυμαΌταν είχα εγώ το Mi9 και πέρασα pixel experience το κατάφερα με τον εξής τρόπο. Πέρασμα με fastboot την τελευταία official stable, πέρασμα το τελευταίο twrp, format data (όχι factory reset) και εγκατάσταση απο πάνω την pixel. Πάλι format data και επανεκκίνηση.
-
Όταν περνάμε το magisk απο το twrp μετά μας εμφανίζει το manager στη συσκευή. Απο τις ρυθμίσεις του manager επιλέγουμε αυτό που γράφει κάτι για απόκρυψη του και αλλαγή ονόματος. Αφήνουμε το όνομα όπως το βγάζει και πατάμε το OK. Μόλις κρύψει τον εαυτό του μέσα απο το μενού πάλι ενεργοποιουμε το magisk hide. Μετά βάζουμε την Πειραιώς στη λίστα με τις εφαρμογές που θέλουμε να είναι κρυφό και κάνουμε επανεκκίνηση. Μετά λογικά όταν πηγαίνουμε στην Πειραιώς δε θα πρέπει να βλέπει το root. Ενημερωτικά…
-
Καλημέρα. Εκρυψες το magisk manager πρώτα αλλάζοντας όνομα απο τις ρυθμίσεις του; Ενεργοποίησες το magisk hide απο το μενού και έβαλες την εφαρμογή στη λίστα; Αν δε δουλέψει έτσι, όπως είσαι κάνεις καθαρισμό του apk της Πειραιώς και περνάς πάλι τα στοιχεία. Θα πρέπει αν έχεις κάνει όλα αυτά να μη βλέπει το root. Αν συνεχίζει τότε σημαίνει ότι κάτι έχεις παραμελήσει
-
Στο τελευταίο πέρασμα της fastboot rom μήπως κλείδωσες bootloader; Όταν περνάμε xtrv για πρώτη φορά έχει τύχει να θέλει μέχρι και 25 λεπτά για να ανοίξει. Κάπου επάνω έγραψες για 3; Θα το αφήσεις στο boot animation του xtrv και κάνε μία βόλτα στη πλατεία, θα ανοίξει μόνο του, κάποια στιγμή.
-
Αν το πρόβλημα είναι μόνο στο twrp ότι δε δουλεύει το touch τότε κάνε μία δοκιμή με otg καλώδιο και ποντίκι
-
Απο τη στιγμή που κατάφερες και έβαλες την Ελληνική,αν είσαι ακόμα ξεκλείδωτος κάνε το εξής. Αφαίρεσε το mi account απο τη συσκευή, πέρασε πάλι twrp και κάνε εγκατάσταση την xtrv που έχεις κατεβάσει. Απο τη στιγμή που δε θα έχει λογαριασμό δε θα ζητήσει ενεργοποίηση. Μόλις ανοίξει και είσαι κομπλέ ξανά πέρασέ το λογαριασμό.
-
Εγώ έγραψα ότι μετά θα έχει 2 sim στη συσκευή γιατί υπάρχει η λάθος αντίληψη ότι το Cmi και Umi είναι με μία sim (mi 10 και mi 10 pro). Αυτό με α και β δε το κατάλαβα και δεν έδωσα σημασία.
-
@colossusr καλησπέρα. Μόλις ξεκλειδώσεις και περάσεις xtrv αυτόματος θα έχεις και dual sim συσκευή (απλά θα πρέπει να προμηθευτείς θήκη sim για 2). Ένα καλό recovery για τη συσκευή είναι το recovery-TWRP-3.4.2B-0623-XIAOMI10-CN-wzsx150.img | by Camerado for Generic Device/Other
-
Winbank pay
ΜήνυμαΜε αυτό το τρόπο που περιέγραψα κατάφερα να κρύψω το root και για το δαχτυλικό αλλά και το nfc. Πέρασμα τη τελευταία rom για να φύγει το root, εγκατάσταση το magisk 20424 και διαγραφή του manager μόλις μπήκα στο miui. Εγκατάσταση του 7.0.0 manager, κρύψιμο με αλλαγή ονόματος. Εγκατάστασητης winbank και επιλογής της στο hide του manager. Σεταρισμα της winbank (δαχτυλικό και nfc) και αφού όλα δουλεύουν σωστά αναβάθμιση του manager στο τελευταίο. Λογικά θα συνεχίσει να δουλεύει σωστά, αν και δε γνω…
-
Ένταση ήχου. mi 10
ΜήνυμαΜε miui 11 ή 12. Με Android 10 ή 11. Απο YouTube, tiktok ή web radio κάνω πλάκα σε όποιον θέλω στην παρέα μου με την ένταση και τη καθαρότητα του ήχου. Σίγουρα έχεις mi 10 και όχι mi note 10;
-
Winbank pay
ΜήνυμαΕπανέρχομαι με το πώς το έλυσα. Το magisk manager canary έβγαζε error όταν πάτησα να κρυφτεί (δοκίμασα παλιές και νέες βερσιόν). Τελικά το πέταξα και έβαλα τον 7.0.0,όπου έγινε κανονικά hide ο manager και η winbank σταμάτησε να βλέπει το root. Έγινε αναβάθμιση του manager στη τελευταία έκδοση όπου και παραμένει hide.