RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)
-
-
Αυτή την εικόνα έχει ο manager και όλα δουλεύουν ρολόι
-
Ο/H Vstromakias έγραψε:
Αν έχουν γίνει όλα αυτά τότε κάνουμε εκκαθάριση δεδομένων στην winbank και περνάμε απο την αρχή user και pass. Δε θα πρέπει να γράψει ότι είναι root
-
Magisk-8b29267a(20426).zip | Files.fm.
Διαγραφή τον manager και εγκατάσταση απο recovery αυτό το magisk. Θα εμφανιστεί μετά ο νέος manager. Τα υπόλοιπα όπως στις οδηγίες και ο Δίας βοήθεια -
@amavroudis & @NasDriver
Οι Φωτογραφιες απο την χρηση μπαταριας που μου ζητησατε. Αυτη τη στιγμη οπως βλεπετε ειναι στο 16%, και πριν απο 4 ημερες το φορτισα εως το 100%. Την 2η ημερα ειδα μια πτωση απο το 80% που ηταν, μου πηγε την ιδια ημερα στο 42% με μια χρηση 2 ωρων συνεχωμενης χρησης. Απο εκει και περα 5- λεπτα απο την 3η και 4η ημερα, εως και σημερα στο τελικο αποτελεσμα της μπαταριας. Παρατηρω οτι την μεγαλυτερη καταναλωση μου την κανει το Instagram, και οπως βλεπετε στις φωτογραφιες, θεωρειτε φυσιολογικο να κανει τετοια καταναλωση? Επισης εκανα μια απεγκατασταση το Instagram/Facebook/Messenger, και τα ξαναπερασα παλι. Εαν μου προτεινετε να κανω Επαναφορα Εργ. Ρυθμισεων, ή FactoryHard Reset, τι ειναι καλυτερο για το κινητο και για την μπαταρια απο τα 2 αυτα? -
Στη πρώτη φωτογραφία φαίνεται ότι είναι ενεργό 2 λεπτά και άλλα 20 σε αναμονή.
Δεν είναι ολοκληρωμένα τα στατιστικά...
Περίμενε να το δει κάποιος που το έχει να συγκρίνετε... -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Στη πρώτη φωτογραφία φαίνεται ότι είναι ενεργό 2 λεπτά και άλλα 20 σε αναμονή.
Δεν είναι ολοκληρωμένα τα στατιστικά...
Περίμενε να το δει κάποιος που το έχει να συγκρίνετε...
-
Οχι. Αλλά δε μπορεί να έχεις χάσει από το 100-16% με 20 λεπτά αναμονή και 2 ενεργό.
Λοιπόν στατιστικά...
Έκανες επανεκκίνηση;
Και αν θέλεις μη χρησιμοποιείς παραθέσεις... Δε χρειάζονται. -
Ναι εχω κανει επανεκκινηση, και τσεκαρα μην τυχον υπαρχουν διαθεσιμες ενημερωσεις στο λογισμικο αλλα δεν υπαρχει κατι διαθεσιμο.
Συγνωμη για της παραθεσεις.
Κατι ασχετο που μπορει να φανει και αστειο... υπαρχει περιπτωση να εγινε κατι με την μπαταρια, για τον λογο οτι αυτες της ημερες ηταν εκτεθειμενο για καποιες ωρες στον ηλιο? -
Οχι.
Με την επανεκκίνηση χάλασες τα στατιστικά.
Το παθαίνει και στο δικό μου.
Δε μπορώ να βγάλω συμπεράσματα έτσι... -
Αυτο μου το εμφανισε τωρα τις τελευταιες ημερες με την μπαταρια. Γενικως, το φορτιζω απο το 20% μεχρι το 80-85%. Χρηση του κινητου δεν γινεται παρα πολυ. Εαν το κανω ενα Hard Reset, θεωρεις οτι θα στρωσει η μπαταρια? Τωρα να το φορτισω εως το 80% ή μεχρι το 100%?
-
Να το φορτίζεις όπως θέλεις εσύ και να το χαίρεσαι το κινητό σου.
Μην το αφήνεις φορτισμένο ώρες στο φορτιστή και μη το χρησιμοποιείς όταν το φορτίζεις...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες