Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 619.

• bugs για το redmi note 8t

Vstromakias - - RedMi Note 8T (Willow)

Μήνυμα

Φοράς official eea. Ήθελα να δω μήπως είχες καμιά κινέζικη έκδοση με unofficial rom. Λογικά είναι αγορασμένο Ελλάδα και τα γράμματα στο κουτί είναι αγγλικά. Θα σου πρότεινα να ξεκλειδώσεις bootloader και να περάσεις fastboot απο πάνω την eea ή mi ή twrp και την ελληνική.

• bugs για το redmi note 8t

Vstromakias - - RedMi Note 8T (Willow)

Μήνυμα

Καλημέρα. Σου είναι εύκολο να ανεβάσεις screenshot απο τις πληροφορίες της συσκευής; Για να δούμε τη rom σου;

• Αν πιάνουν τα χέρια του γιατί να μη το δοκιμάσει; Αν δεν υπήρχε και σήμα WiFi να πω έχει πρόβλημα, αλλά μόνο GSM τότε το μυαλό μου πάει καλώδιο ή προβληματική πλακέτα φόρτισης. Για redmi note 8 pro μιλάμε (όχι ότι έχω κάτι με τη συσκευή, αλλά εγώ άλλαξα στο μήνα οθόνη στο cepheus).

• Απο τη στιγμή που η αγορά έγινε απο Κίνα και δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσουμε για εγγύηση κάνε το εξής. Βγάλε καπάκι και κάνε έλεγχο απο μητρική μέχρι πλακέτα φόρτισης, υπάρχει ένα καλώδιο ψιλό με πιν, δες αν είναι στη θέση του και απο λάθος μήπως ένα απο τα 2 έχει φύγει. Στη καλύτερη βγαλτο και βάλτο πάλι στη θέση του. Είχα το ίδιο πρόβλημα το 14 με το mi3 και έφταιγε το καλώδιο

• Είχα κάνει την ερώτηση τη περιοχή που βρίσκεσαι γιαυτό ακριβώς το λόγο. Θέλει βγάλσιμο πλάτης για test point (να μπει σε edl), να αγοράσεις authorized λογαριασμό και να γίνει η διαδικασία απο τον τεχνικό της σελίδας (s-unlock.com) μέσω team viewer.

• Όχι την eu version, αλλά την miui.eu ή xtrv για να έχεις τον dialer όπως παλιά. Οπότε πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες για εγκατάσταση unofficial rom. Ξεκλείδωμα bootloader, twrp και την διαδικασία που περιγράφουν λίγο πιο πάνω για ασφαλή εγκατάσταση.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Vstromakias - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Σε 2 Mi9 που έχω περάσει την stable δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Αν έχεις κάνει backup στο cloud κάνε επαναφορά απο εκεί μόνο τα wifi. Κάπου είχα διαβάσει πάλι ότι υπήρχε πρόβλημα με τα WiFi

• Αργάς, αργώ Δε βγαίνεις να σε δω Αργάς, αργώ Δυο λόγια να σου πω Δε θέλω να δουλεύεις, Και στα καπνά να πας, Για είκοσι φραγκάκια τα νιάτα σου να φας

• Πες αν σου είναι εύκολο απο ποιά περιοχή είσαι, μήπως βρίσκεται κάποιος της σελίδας κοντά σου και σε βοηθήσει

• Παράθεση από giespi: “Και σε μένα το ίδιο.Ξαφνικά ενώ άκουγα τον συνομιλητή εκείνος δεν με άκουγε.Τελικά κατά λάθος με το πρόσωπο μου έκανα mute... ” Για να έκανες mute με το πρόσωπο σημαίνει ότι η οθόνη σου δε σβήνει όταν πας το κινητό για να μιλήσεις. Ή το tempered δεν επιτρέπει τον αισθητήρα να "δει" τι γίνεται, ή δε δουλεύει σωστά.

• ξεκλειδωμα συσκευης

Vstromakias - - RedMi 8 (Olive)

Μήνυμα

Αν είναι εύκολο πρόσθεσε το κινητό στο λογαριασμό και προσπάθησε πάλι. Αυτή τη λύση έχω για κάθε φορά που έχω αυτό το πρόβλημα

• Amazfit Stratos μπαταρία

Vstromakias - - Amazfit

Μήνυμα

@lappito αν είναι εύκολο να γράψεις το κωδικό της μπαταρίας για να την αναζητήσω. Ή αν προχωρήσεις σε παραγγελία και έχεις βρει μαγαζί εμπιστοσύνης να σου στείλω τα χρήματα και μόλις παραλάβεις να σου στείλω και το ρολόι.

• Amazfit Stratos μπαταρία

Vstromakias - - Amazfit

Μήνυμα

Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρω μπαταρία για το stratos; Δε θέλω να κάνω παραγγελία μπαταρίας, αλλά να το στείλω σε κατάστημα που να έχει ήδη και να κάνει σωστή δουλειά

• Μια ερωτηση

Vstromakias - - RedMi Note 8 Pro (Begonia)

Μήνυμα

Open Security App. tap on Cleaner option. Here you choose deep clean. Restart your device and try. if still not working then try with Wipe cache data Όσοι έχουν αναφέρει το πρόβλημα είναι στη χρήση data απο COSMOTE συνήθως

• Στο γράφει με κόκκινα γράμματα ότι δε μπορεί να κάνει decrypt (αφού πατάς cancel όταν στο ζητάει είναι αναμενόμενο). Κάνε reboot το recovery και όταν ζητήσει κωδικό βάλε αυτόν που έχεις σαν κλείδωμα στη συσκευή για να μπορέσει να προχωρήσει.

• Είχα Mi8 μετά mi mix 3 και τώρα Mi9. Ο αδερφός μου έχει το Kenzo και δε νομίζω να το αλλάξει για τα επόμενα 2 χρόνια γιατί όπως είπες είναι σκυλιά. Επέκταση rοm δε με απασχολεί γιατί πάντα αγοράζω 128 gb συσκευή και ποτέ δεν έλειψε ο χώρος. Η σειρά mi και περισσότερο η mix θεωρώ ότι ποιοτικός είναι παραπάνω απο 1 σκαλί καλύτερα. Όσο για μηχανές, κακά τα ψέματα ισχύει ότι και στα αυτοκίνητα. Ιάπωνας (στη παρέα μου είναι 2 gs1200, ένα aprilia strada 660 και μετά ανεβαίνοντας πρως τα ουράνια βλέπει…

• Έχω το Mi9 απο Ιούλιο 19, αγορασμένο απο πλαίσιο χωρίς ΦΠΑ (335). Γιατί έχεις τη λάθος εντύπωση ότι Mi και Mix (τα μοναδικά μοντέλα που αγοράζω απο 13) δεν έχουν miui; Ποιός ο λόγος η εταιρεία να βγάζει άλλο λογισμικό; Αν δε σε ενοχλεί η χωρητικότητα της μπαταρίας πας σε Mi9 ή με μεγαλύτερη σε mi9t pro. Αν αγοράζεις μόνο redmi είναι όπως όταν έδωσα το modenas για να πάρω dl1000 (vstrom), στην αρχή θα φοβάσαι λίγο το γκάζι

• Γιατί δε κοιτάς και σε Mi; Όλα αυτά που ζητάς τα έχει το Mi9 (t pro) και με το παραπάνω (βλέπεις Sd 865 εκτός απο amoled, nfc και ασύρματη φόρτιση) και στο όριο που ανέφερες (300).

• mi 9se bricked

Vstromakias - - Mi-9 SE (Grus)

Μήνυμα

Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Να το έχω στα υπόψιν σε περίπτωση που μου φέρουν καμία συσκευή και μου εμφανίσει αυτό το μήνυμα.

• Sytem Has Been Destroyed Redmi 9

Vstromakias - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

s-unlock.com Είχα χρειαστεί 2 φορές το 18 και έμεινα ευχαριστημένος με την εξυπηρέτηση. Αρκεί να τα έχεις όλα κατεβασμένα και έτοιμα για να μπει με team viewer και να κάνει τη διαδικασία.