Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 619.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμα@Martin88 καλημέρα και χρόνια πολλά. 3 otg που είχα πάρει απο Κίνα δουλεύουν άψογα σε Mi note 2, MI 5s, Mi8 και τώρα Mi9. Το μόνο πρόβλημα που υπήρχε ήταν ότι το στικ θέλει να είναι fat32 και όχι ntfs (αυτό γιατί απο απάντηση που δόθηκε σε μπέρδεψε περισσότερο). Πάρε όποιο otg type c θέλεις. Εγώ αν θυμάμαι είχα δώσει 65 λεπτά για το ένα και ήταν τέλειο.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΣε εμένα παίζει κανονικά και δεν έχει αναφέρει κανένας παρόμοιο πρόβλημα. Διαγραφή δεδομένων και ξανά περνα απο την αρχή την εφαρμογή
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΌταν λες μαύρη οθόνη; Μόλις ολοκλήρωσα 2 ταινίες πριν πάω για καφέ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Κανονικά δουλεύει (βασικά κανονικά δουλεύει όλο το καιρό που το έχω και με όλες τις αναβαθμίσεις).
-
Xiaomi mi 9
Μήνυμα@leon62 καλημέρα. Άλλο ότι η συσκευή αναγνωρίζει την κάρτα μέσω NFC και άλλο ότι το application της εθνικής κάνει συναλλαγές μέσω NFC. Δεν υποστηρίζει NFC αλλά μόνο μέσω Bluetooth. Και εγώ φορτίζω την κάρτα του οασα απο το κινητό ακουμπώντας τη κάρτα στη πλάτη της συσκευής.
-
@StratosGR δοκίμασε κάτι άλλο. Πας στις πληροφορίες της συσκευής σου και κάπου γράφει την έκδοση της rom. Αν στ κέντρο του κωδικού έχει το mi είσαι global, αν έχει το eu είσαι eea. Μπαίνεις στο σαιτ της xiaomi και στη rom της συσκευής σου κατεβάζεις την ανάλογη (global ή eea). Τη περνάς στη μνήμη της συσκευής και την επιλέγεις σαν αναβάθμιση απο το μενού. Ωραία καθαρά και χωρίς πρόβλημα. detail?device=1700361
-
Καλημέρα. Ρώτησε ο άνθρωπας εψές ότι έκανε παραγγελία τη συσκευή και ότι στη φώτο είχε το k20 (έγραφε redmi η πλάτη). Δόθηκαν απαντήσεις ότι έγινε αγορά και απο άλλους χρήστες και ήταν κανονικά Mi9t pro. Οι απαντήσεις δόθηκαν και μπήκε μια σειρά. Ότι είναι k20 για Κίνα - Ινδία και Μι9t για Ευρώπη (που ενδιαφέρει εμάς με b20) είναι γνωστό και έχει αναφερθεί πολλές φορές. Ότι είναι μία έκδοση και φοράει ή eea ή global το έχουμε αναλύσει (και διαφορές μεταξύ τους). Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είν…
-
Έτσι περνάει μόνο την εφαρμογή και όχι ότι έχει αποθηκευμένο. Δύο παράδειγμα είναι το πρόγραμμα για τα καύσιμα του αυτοκινήτου, βενζίνη - υγραέριο, ποσότητα και χιλιόμετρα κάθε γεμίσματος. Και πρόγραμμα θηλασμού απο όταν γεννήθηκε ο μικρός μέχρι σήμερα. Πέρασαν οι εφαρμογές αλλά όλα τα στοιχεία δεν εμφανίζονται.
-
Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος μαζί με την εφαρμογή να περάσει και ότι είναι αποθηκευμένο μέσα σε αυτή; Έχω εφαρμογή με αρχεία 3 ετών, ένα την εβδομάδα και ενώ μετέφερα όλους τους φακέλους απο τη παλιά συσκευή, την εμφανίζει κενή την εφαρμογή. Άλλες εφαρμογές δούλεψαν σωστά μόνο με το φάκελο Android /data