Στη φωτογραφία έχει τη πλακέτα φόρτισης και στη περιγραφή μιλάει για το φλεξ που ενώνει πλακέτα φόρτισης με μητρική. Κάτι είναι λάθος CHARGING PORT FLEX CABLE
Μη περιμένεις να ακούσεις ένταση όπως το ηχείο. Βάλε το αυτί στο ακουστικό και πες αν ακούγεται κάτι. Και dipper και perseus δουλεύει κανονικά που το έχω περάσει
Δεν το αναγνωρίζει. Δε κάνει τίποτα μέχρι να αφαιρέσω τη μπαταρία. Χωρίς μπαταρία και ανοίγει και fastboot μπαίνει και twrp και το βλέπει ο υπολογιστής
Χαιρετώ. Έχω ένα θέμα με το κινητό. Δεν ανοίγει, όταν συνδέω το φορτιστή αναβοσβήνει συνέχεια το κόκκινο λεντ και όταν αποσυνδέω τη μπαταρία μόνο τότε δείχνει σημεία ζωής και μπαίνει κανονικά. Έμεινε στη φόρτιση κοντά εβδομάδα με 3 διαφορετικούς φορτιστές (Mi8, mix3 και το δικό του) αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Πάω για μπαταρία ή έχει ξαναγίνει αυτό και υπάρχει άλλη λύση; Μόλις είδα ότι το έγραψα σε λάθος συσκευή. Μιλάω για το Mido
Πώς κάνουμε root στην official rom χωρίς twrp; Δοκίμασα με την διαδικασία του patched boot.img αλλά το magisk manager λέει συνέχεια ότι δεν έχει γίνει εγκατάσταση του magisk. Δε θέλω να περάσω twrp γιατί το dipper το είχα πάρει στα χέρια μόλις έκανε αναβάθμιση την official με το twrp. Υπάρχει άλλος τρόπος και ασφαλής;
Το ίδιο πρόβλημα έχω με το stratos της xiaomi ότι δε κάνει συγχρονισμό και το apk της Πειραιώς με πετάει συνέχεια και δουλεύει μόνο όταν του θυμηθεί. Με την stable δεν είχα κανένα πρόβλημα
Χαιρετώ. Σάββατο ήρθε ένας φορτιστής αυτοκινήτου 24w. Βάζω να φορτίσω το dipper και το perseus αλλά και τα δύο γράφουν απλά φόρτιση και όχι γρήγορη. Δεν κάνει αυτός ο φορτιστής για fast charge; Πρέπει να αναζητήσω κάτι άλλο;
There are two crypts in Shadow of the Tomb Raider’s Kuwaq Yaku region. In this guide, we’ll show you how to find both, where to collect all of the relics, documents, and survival caches along the way, and how to solve their puzzles.
Μόλις διέγραψα το δεύτερο χώρο και έγινε η αρχή, έστω και μόνο του πρώτου και βασικού χώρου. Μόλις πάρω το μηνιάτικο θα σου στείλω ότι μπορώ να πιεις μια μπύρα για την υπομονή σου και τη καλή δουλειά που προσφέρεις στην ομάδα. Καλό βράδυ και πάντα τέτοια
Συνονόματε σε εμένα το τελευταίο twrp κολλάει το κινητό στο mi και μετά απο μισό λεπτό μπαίνει στο xtrv. Το twrp άφαντο και δεν το εμφανίζει. Δοκίμασα και να το περάσω απο fastboot και σαν αναβάθμιση απο το προηγούμενο
Έχω 2 αυτόνομους χώρους με διαφορετικά account και διαφορετικά apk. Με το dipper και το scorpio με ακριβώς τα ίδια δεν είχα πρόβλημα. Λοιπόν θα το ξεκινήσω απο την αρχή στο στήσιμο και πιστεύω τώρα να κάτσει,γιατί και magisk πέρασα αλλά ο manager δε το βλέπει ενώ οι εφαρμογές της τράπεζας το μυρίστηκαν και έκοψαν το δαχτυλικο
Μοτίβο. Το πέρασα και μπήκε. Όταν το έβαλα λάθος για να δω τι θα κάνει μου εμφάνιζε κινέζικους φακέλους, ενώ μόλις το πέρασα σωστά μου εμφάνισε όλα τα αρχεία σωστά. Οπότε αν αφαιρέσω μοτίβο και δαχτυλικο απο μενού θα φύγουν και απο twrp και θα προχωρήσει; οκ. Δοκιμάζω