Είναι το αντίστοιχο του Google pay. Άχρηστο εκτός Κίνας, ξεπέρασε το.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
-
-
Καλησπέρα. Εχω περασμενη στην συσκευή μου την xIAOMI miui 10 gr 8.10.11 Beta, Για να περάσω την τελευταία xtrv θα πρέπει να κάνω factory reset ή θα μπορέσω να την μερλασω μόνο με wipe davlic-cache?
Επίσης πια gcam προτείνεται ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
-
-
-
-
Καλησπέρα σας
Έχω ένα θέμα με την κάρτα μνήμης στο mindo, έκανα ένα factory reset πριν λίγο καιρό και από εκείνη την ημέρα κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση στο τηλ δεν βλέπει την κάρτα μνήμης και πρέπει να πάω να την ανοίξω πάνω από την μπάρα ιδοποιησεων για να δουλέψει σωστά. Τι να κανω εκτως Format για να λυσω το προβλημα?
Ευχαρηστω πολυ -
-
Ο/H markito έγραψε:
-
Χαιρετώ. Έχω ένα θέμα με το κινητό. Δεν ανοίγει, όταν συνδέω το φορτιστή αναβοσβήνει συνέχεια το κόκκινο λεντ και όταν αποσυνδέω τη μπαταρία μόνο τότε δείχνει σημεία ζωής και μπαίνει κανονικά. Έμεινε στη φόρτιση κοντά εβδομάδα με 3 διαφορετικούς φορτιστές (Mi8, mix3 και το δικό του) αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Πάω για μπαταρία ή έχει ξαναγίνει αυτό και υπάρχει άλλη λύση;
Μόλις είδα ότι το έγραψα σε λάθος συσκευή. Μιλάω για το Mido -
Ο/H Murderous έγραψε:
Μόλις είδα ότι το έγραψα σε λάθος συσκευή. Μιλάω για το Mido
-
Δεν το αναγνωρίζει. Δε κάνει τίποτα μέχρι να αφαιρέσω τη μπαταρία. Χωρίς μπαταρία και ανοίγει και fastboot μπαίνει και twrp και το βλέπει ο υπολογιστής
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα