Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Το αναβαθμίζεις έστω χειροκίνητα που και που;
-
Παράθεση από mrzoid: “Εγώ αγόρασα το 4x 4-64 snapdragon πριν από μερικές μέρες στα 184 απο uniphone. Στην Άρτα βρίσκεται νομίζω. Δεν έχω πρόβλημα με το 4g, λειτουργεί κανονικά στη Χίο..... Κινέζικο είναι, ήρθε με αντάπτορα. Έγραφε και στο κουτί 4x, κινεζικο σφραγισμένο. ” Ο @8@nos δεν είπε ότι δεν πιάνει 4G, απλά ότι δεν έχει την μπάντα Β20 που είναι στα 800 Μz, έχει τις άλλες μπάντες όπως βλέπεις στο πινακάκι που παρέθεσε. Η μπάντα Β20 ήταν μέχρι πρότινος στη TV και απελευθερώθηκε με την ψηφιακ…
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από spideman3: “Η «γιόγκα του αιδοίου» υπόσχεται απογείωση της σεξουαλικής ζωής των γυναικών ” Εμείς στην Ελλάδα την χρησιμοποιούμε αιώνες τώρα και την λέμε μ@λ@κία. ” Σε αυτό σαν χώρα ξεχωρίζουμε ειδικά οι νεοέλληνες σήμα κατατεθέν. Μήπως πρέπει να το κατοχυρώσουμε? Μην μας πάρουν τα πρωτεία? ” %25CE%25BC.jpg
-
Παράθεση από Iron-kun: “Παράθεση από ANDREAS54: “Μήπως μπερδεύεις το Redmi Note 4 με το Redmi 4; Έχουν πολλές διαφορές (στη συχνότητα επεξεργαστή, μέγεθος οθόνης, ανάλυση). ” Δεν νομίζω.. βλέπω σε λινκ του σκροτζ να γράφει Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (3GB/32GB) Δηλαδή Note 4 + Snapdragon (αυτό που λέμε mido ?) + Global με τιμές που αρχίζουν από 130 ευρώ. Πολύ καλό για να είναι αληθινό; ” Χθες αγόρασα από μαγαζί μαύρο Mido Global Version για φίλο 130 €. Είχα βρει και 120 € από εκεί που πήρα …