XTRV-8.2.1/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 05/02/18 00:22)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Άλλη συσκευή
- Miui Dev
-
-
Λοιπόν, για όσους έχουν πρόβλημα με το Adaway έχω μια λύση που σκέφτηκα και δούλεψε.
Καταρχήν χρειαζόμαστε ένα hosts αρχείο από άλλη συσκευή. Δεν έχει κάποια παραμετροποίηση το hosts αρχείο, απλά έχει 127.0.0.1 και διευθύνσεις δίπλα με την ιστοσελίδα για να μπερδεύει τα banners σε προγράμματα με διαφημίσεις.
Άρα ένα οποιοδήποτε hosts από άλλο κινητό που έχει φτιαχτεί με adaway μας κάνει. Εγώ πήρα από το Hennessy μου με Mi drop και το έριξα στο Note 5A (πηγαίνει /Miui/MiDrop).
Μετά την δουλειά την κάνει ο Root Explorer.
Σβήνουμε με Root Explorer το hosts αρχείο που δεν λέει να φτιάξει (αν το ανοίξουμε έχει μόνο μια γραμμή με 127.0.0.1) και βάζουμε με copy με τον Root Explorer το καλό hosts που ουσιαστικά έχει τα σωστά δικαιώματα (permitions) πέραν των δεδομένων text.
Αφού γίνει η αντιγραφή κάνουμε reboot το κινητό και μετά τρέχουμε το Adaway. Βλέπουμε πλέον ότι με την ενημέρωση στρώνει.
Η διαδρομή για το αρχείο hosts για να το βρούμε με Root Explorer είναι /system/etc/hosts
Επισυνάπτω σημερινό αρχείο hosts σε .zip αρχείο αν δεν μπορείτε να βρείτε, αλλά προτιμήστε να πάρετε από άλλο κινητό (μήπως με το αρχείο το δικό μου που είναι σε zip δεν μεταφέρονται σωστά όλα τα Permitions του αρχείου hosts αν και δεν νομίζω) -
Εμένα πάλι το adaway δεν δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα αλλά δεν σταματάει και πάντα τις διαφημίσεις.
Κάποιες φορές δηλαδή περνάνε διαφημίσεις σαν να μην υπάρχει το adaway καθόλου στο κινητό.
Είτε στο youtube είτε σε εφαρμογές που έχω κατεβάσει, είτε και στο mi file manager ακόμα.
Και η πλάκα είναι πως επέλεξα το root γι'αυτό κυρίως.
Γιατί συμβαίνει αυτό; Είναι τίποτα ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω; -
Το αναβαθμίζεις έστω χειροκίνητα που και που;Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Το αναβαθμίζεις έστω χειροκίνητα που και που;
Και κάνω και restart που ζητάει.
Σωστό είναι έτσι; -
-
-
-
-
-
Νομίζω αυτές είναι οι ρυθμίσεις που έψαχνα τελικά.^
Να κάνει αυτόματα έλεγχο και ενημέρωση.
Ευχαριστώ @ANDREAS54 -
Καλημέρα παιδιά, έβαλα κι εγώ την xtv aroma 8.2.1 στο Hennessy redmi note 3 εχθές με factory reset. 2 φορές. Την πρώτη δεν έπαιζε το magisk. Από χθες παίδεμα...
Η γραμματοσειρά δεν είναι καλή καθόλου στα ελληνικά αλλά το κυριότερο δεν υπάρχει καν επιλογή στις ρυθμίσεις για fingerprint. Το βγάζει να το κάνεις στην αρχή της πρώτης φοράς που ανοίγει το κινητό αλλά δεν κάνει τίποτα. Και μετά αφού ολοκληρωθούν οι ρυθμίσεις πάλι δεν υπάρχει πουθενά στις ρυθμίσεις κλειδώματος, μόνο το pin kai to motivo υπάρχουν. Πουθενά fingerprint!
Επισης η κατανάλωση μπαταρίας δεν έχει διορθωθεί ιδιαίτερα, τα ίδια με τις προηγούμενες θα έλεγα, ίσως μια ιδέα καλύτερα αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά ακόμα.
Έχουν κι άλλοι ίδια προβλήματα;
Ελπίζω να διορθωθούν σύντομα...
Ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0