Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

giwrgosalim - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

@Xstos Που ν κάνει καρπούζια αυτός ρε... Εμάς μας τα κάνει καρπούζια κάθε μέρα και τον έχουμε και αρχηγό τρομάρα μας Με 10 ρίζες στρώνουν και οι σκληρότεροι! Αυτό και μόνο δείχνει την εκτίμηση μου προς τα πρόσωπα σάς!

• Magic WormHole

Μήνυμα

@sso σε 22 στρέμματα με 25000 φυτά λες να μην διαθέσω 15-20 ρίζες να κάνω το κέφι του @Xstos και του @demakhs;;; Και ακτινίδια βάζω για πάρτη τους!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το μποστάνι του φυσικά! Είχε παραθέσει λινκ με φωτογραφίες από κάτι, ο θεός να τις κάνει, ντομάτες και μερικά κολοκύθια...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μερακληδικο το μποστανακι σου κι εσένα! Κλάσεις ανώτερο του αρχισκωληκα αλλά και πάλι λίγο!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ιδιος ο αρχισκωληξ! Γιατί δεν τον φωνάζεις να σε βοηθήσει μήπως και βρεις τίποτα να πεις αντί να ασχολείσαι με την διόρθωση της ορθογραφίας μου;

• Magic WormHole

Μήνυμα

@Xstos Έκανες την έρευνα σου βλέπω, για να γνωρίζεις την Απολλωναρα Παίζεις βρώμικα για να με βγάλεις από τη μέση χωρίς κάποιον σαφή λόγο! Ο πόλεμος όμως είναι πόλεμος και αφού τον άρχισες με αναγκάζεις να τον συνεχίσω! Αν βασίζεις τις ελπίδες σου στο νεαρό της ηλικίας μου τότε είσαι ήδη χαμένος!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αυτο λέγεται κατάχρηση εξουσίας! Μην πω και εκμετάλλευση μειονοτήτων... Κοίτα μην καταφύγω εγώ στην σκουληκοδικαιοσυνη στο τέλος!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εκ παραδρομής ανέφερα το myphone, ο μπερδεμένος είναι στο insomnia... Αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε. - όριο για να μην πληρώσεις τελωνείο - Σελίδα 333 - Internet - Insomnia.gr - Σελίδα 333? Ορίστε το λινκ οπου στις τελευταίες σελίδες έχει μπερδέψει τα μπούτια του με τις αποθήκες και γύρω στην σελίδα 80 είναι η περίπτωση που ανέφερα με τα untracked! Αμέσως να με καταδικάσετε, έλεος πια εδώ μέσα, τι πίεση είναι αυτή; Επειδή είμαι ο μικρότερος;;! Αν δε με θέλετε στη τρύπα να μου το πείτε στα ίσα να ξε…

• @Xstos Ακόμα θυμάστε βλέπω το σίριαλ τότε που ήταν να παραγγείλω το κινητό μου εε; Δεν έχετε καταλάβει όμως ότι ήταν απλά για να σας δοκιμάσω και να δω αν αξίζει να αφιερώσω χρόνο στο φόρουμ...

• Γιατι το ένα προϋποθέτει την ύπαρξη καρπουζιών και το άλλο είναι ένα παιδικό παιχνίδι για την θάλασσα για την μικρή αδερφή μου οπότε.... Ενας παραγοντας είναι και αυτό που ανέφερε ο @demakhs

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν είμαι μέλος ρε το πρώτο και μοναδικό φόρουμ που έχω συμμετάσχει μέχρι τώρα είναι αυτό. Απλά ένα γκουγκλαρισμα με πέταξε εκεί...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ασε πόνεσαν τα μάτια μου ρε! Ο άλλος υποστήριζε ότι το priority direct mail του bg είναι απλά το registered airmail και η μόνη διαφορά με postNL και γενικά τα υπόλοιπα post είναι ότι αυτό έχει tracking ενώ τα υπόλοιπα είναι όλα unregistered. Ήταν γύρω στα 5 άτομα που πάλευαν 5-6 σελίδες να τον διορθώσουν κι αυτός απαντούσε: "Έχω εμπειρία πάνω από 500 παραγγελίες τα τελευταία 2 χρόνια...κάτι θα ξέρω". Κλάμα απλά!!...

• Ααα κατάλαβα ποτέ θα παραλάβω τα 5 δεματακια που περιμένω από δω και πέρα! Τα δύο είναι σημαντικό να έρθουν πριν το φθινόπωρο....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ρε σεις πάνω σε μια αναζήτηση μου έπεσα σε διπλανό φόρουμ... Τελικα είμαστε πολύ καθαρό φόρουμ με πολύ έξυπνα, με πολλές γνώσεις, μέλη... Εκεί ο καθένας έλεγε το κοντό του και το μακρύ του και ενώ ήταν λάθος δεν δεχόταν υποδείξεις υποστηρίζοντας πως: "Τοσα χρόνια έτσι το κάνω εγώ, εσύ θα μιλήσεις σε εμένα;"

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τι μαθαίνει κανείς εε; Η γνώση είναι δύναμη! Από εδώ μέσα θα βγω με 2-3 πτυχία σίγουρα πάντως!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγω όμως είμαι και δεν είμαι...τα δύο αυτά δάχτυλα είναι ίσα και τα υπόλοιπα ακολουθούν την κλασική φθίνουσα πορεία...

• Magic WormHole

Μήνυμα

@zt654 Τα κατάφερες και μου το φόρτωσες ύπουλα... .....θα τον αντιμετωπίσω εγώ, δεν τον φοβάμαι!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Ποιά άλλα εννοείς; ” Ε τώρα το τερματισες!!!

• @almichael Πολύ καλό κατάστημα κατ' εμε, είχα ψωνίσει από εκεί όταν το πρωτογνωρισαμε και είχα μεγάλο άγχος πως θα πάει όμως όλα πήγαν τέλεια παρέλαβα σχετικά γρήγορα χωρίς τελωνείο και το κινητό σφραγισμένο..