Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 427.
-
Καλημέρα παιδιά! Gkalen δλδ να μην φλασαρω το mod της 6.8.18; Το διασταυρώσαμε και λειτουργεί; Μετά την ενημέρωση του super user μέσα απο το twrp χρειάζεται να κάνω και wipes;
-
Ωραία και το κάνω εγκατάσταση μέσω twrp. Να κάνω και wipe cache και dalvic cache μετά την εγκατάσταση;
-
Με το 6.8.11 είμαι οκ τώρα. Το 6.8.18 πως να το δοκιμάσω; Μπορώ απο κάπου να το κατεβάσω ή πως θα το φλασαρω μόνο αυτό μέσα από την ρομ; Για να το δοκιμάσω το πρωί να σου πω τι γίνεται... Πάντως με το πρώτο φλασαρισμα και το σφάλμα που έβγαλε δεν μου λειτουργούσε. Ίσως το σφάλμα να δημιούργησε πρόβλημα και σε αυτό το πράγμα... Ας περιμένουμε να δούμε και από κάποιον άλλο που πέρασε τη ρομ αν του λειτουργεί...
-
Μάλλον εννοεί οι 160 χαρακτήρες με κεφαλαία ελληνικά...
-
Στο πρώτο φλασαρισμα σήμερα δεν έγραφε 160 χαρακτήρες με κεφαλαία. Στο δεύτερο δεν δοκίμασα και φλασαρα το mod... Να έφταιγε άραγε η εγκατάσταση της ρομ την πρώτη φορά και δεν δούλευε;
-
Gkalen, δεν εγκατέστησα από το play Store τον su.... Φλασαρα τον φάκελο super user με twrp τον οποίο μου εμφάνισε στην εσωτερική μνήμη του κινητού μετά από την εγκατάσταση της ρομ. Ακριβώς όπως περιγράφεις πως θα έπρεπε να γίνει. Ούτε ενημέρωσα την εφαρμογή... Μάλλον θα μπερδευτηκες από τα τόσα μνμ... Τον φάκελο su μπορώ να τον σβήσω από την μνήμη ή χρειάζεται;
-
Μόλις έκανα ξανά το φλασαρισμα της τον! Όλα πήγαν καλά! Δεν μου έβγαλε το allow modification αλλά ούτε και το σφάλμα στο τέλος... Επίσης έκανα εγκατάσταση και τον super user. Τώρα χρειάζεται να έχω το zip στη μνήμη του κινητό ή μπορώ και να το σβήσω; Για τους 160 χαρακτήρες στα μνμ φλασαρα το mod Kenzo αλλά της 6.8.11. Λειτουργεί κανονικά, αλλά νομίζετε θα δημιουργήσει προβλήματα αργότερα;
-
Προχωρώ και σας ενημερώνω με τα νεότερα όταν τελειώσει η διαδικασία!
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από tasospap1986: “Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο στον φάκελο TWRP... ” Μιλάμε πάντα για τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο!! Έτσι?? ” Είναι πρόβλημα το γεγονός ότι δεν υπάρχει;
-
Ναι δεν έχω sd περασμένη...
-
Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο στον φάκελο TWRP...
-
Να σβήσω και το. twrp πριν ξεκινήσω και πριν εμφανίσει σφάλμα;
-
Εγώ λέω να κάνω και ένα full wipe για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο πως έκανα καθαρή δουλειά... Απλά θα μου πάρει λίγη ώρα παραπάνω... Έχω να χάσω τπτ;
-
Θα ξεζιπαρω τον φάκελο του superuser από την ρομ και μετά θα την ζιπαρω ξανά και εγκατάσταση μέσω twrp;
-
Τον superuser; Επιτρέπω να εγκατασταθεί ή πατάω όχι;
-
Δεν θυμάμαι να έκανα κάτι τέτοιο... Οπότε κάνω ξανά wipe από την αρχή και ξανά φλασαρισμα; Αυτό το allow μπορείς να μου πεις ποτε περίπου το ζητάει; Με το που επιλέξω να φλασαρω τη ρομ ή στο τέλος;
-
Παιδιά μόλις εγκατέστησα την τελευταία stable gkalen. Κατά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης μου έβγαλε ένα σφάλμα, δεν ήξερα να πάρω screenshot από twrp, που κάτι έλεγε can't copy system to system και το όνομα του zip της ρομ. Πάτησα για reboot και να μην εγκατασταθεί ο superuser. Τελικά φόρτωσε το λογισμικό. Το σφάλμα αυτό έχει εμφανιστεί και σε άλλον; Τον super user πως τον εγκαθιστώ τώρα;
-
Παράθεση από demakhs: “@Gjimmys xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-Redmi-Note-3-PRO-Kenzo/ @tasospap1986 μεγάλη!!! ” Εσύ ποιά έχεις; Του gkalen;