Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 427.
-
Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα παραλάβαμε το xiaomi rn3p ενός φίλου.Η ρομ που φοράει έιναι η MIUI 7.5/stable. Προσπαθούμε να φλασάρουμε στο Pc suite την κινεζικη ρομ για να ξεκλειδώσουμε τον bootloader για να περάσουμε στη συνέχεια την ελληνική. Στο device manager δεν αναγνωρίζει τη συσκευή σαν adb αλλά σαν Redmi Note 3 και δεν βγάζει τις επιλογές που φαίνονται στον οδηγό. Τι μπορούμε να κανουμε;
-
Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω, αν περάσουμε μια dev rom πχ για το rn3pro που έχω εγώ και δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα, υπάρχει θέμα να μην ενημερώσουμε με κάποια νεώτερη; Ρωτώ, γιατί περιμένουμε από μερα σε μέρα το rn3pro ενός φίλου και θέλουμε να του περάσω την ελληνική και δεν ξέρω αν πρέπει να του βάλω μια stable ή μια dev την οποία έχω δοκιμάσει, γιατί δεν πολυασχολείται με ενημερώσεις και "πειράγματα" του κινητού κτλ...
-
galen με την τελευταία ρομπότ σου δεν μπορούσα να αλλάξω χρώματα στις συνομιλίες. Ήταν μόνο μπλε άσχετα αν επέλεγα άλλο θέμα.
-
Το δοκίμασα πολλές φορές αλλά δεν άλλαξε κάτι...
-
Καλησπέρα παιδιά! Αντιμετωπίζω κάτι παράδοξο... Όταν βγήκε η 6.8.18 kenzo την πέρασα και όλα ήταν οκ με τα Led ειδοποίησης. Έπειτα πέρασα του gkalen αλλά χθες γύρισα με factory reset στην kenzo ξανά. Τα Led στο cit δεν αντιδρούν, μικρό το κακό, αλλά ενώ όταν έχω ειδοποίηση από messenger, viber κτλ αναβοσβήνουν κανονικά, όταν έχω μνμ ή αναπάντητη κλήση(στις προεγκατεστημένες εφαρμογές) το Led παραμένει αναμμένο σταθερά χωρίς να αναβοσβήνει. Μικρό το κακό θα μου πείτε, αλλά με ξενίζει αυτό το πράγ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Αυτό λέω βρε... .. Αν εχεις ενεργό το restore δεν θα έχεις πρόβλημα με τις εφαρμογές λόγο ασυμβατότητας και θα στις βάζει και εκεί που θες. ” Βρε δεν ξερω τι είναι αυτό το restore και πως το ενεργοποιώ...
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν έχεις όλες τις εφαρμογές ήδη μέσα δεν θα έχεις θέμα γτ δεν θα τις κάνει restore το "mi".. ” Βρε θα τις έχω περασμένες. Αλλά πως θα ομαδοποιηθούν σε φακέλους...; Το mi το θέλω μόνο και μόνο να γλιτώσω από αυτή τη διαδικασία...
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν βάλεις στην ρομ τις εφαρμογές ποιος ο λόγος του back up; Κάνε και κάτι χειροκίνητα εεε,, μας έφαγε η τεχνολογία.. ” Απλά ποιος κάθεται να τις τακτοποιεί σε φακέλους... 50 εφαρμογές είναι αυτές!!!! χαχαχαχαχα
-
Από εκεί τις έχω πάρει και τις έχω αντίγραφο στο pc. Είχα κάνει και νέο αντίγραφο αρχικής οθόνης στο Micloud από την 6.8.18 kenzo και πέρασα του Gkalen για δοκιμή.Τώρα αν γυρίσω πισω σε kenzo, χωρίς να έχω αλλάξει το αντίγραφο δεν νομίζω να έχω προβλήματα...
-
Καλημέρα παιδιά! Μέσα στο zip και στον φάκελο data/app, μπορώ να προσθέσω τις εφαρμογές που εγκαθιστώ συνήθως από το google play τις οποίες θα έχω πάρει μέσω του rootbrowser; Κάτι δλδ που γίνεται και στου gkalen ώστε να κάνω καθαρή εγκατάσταση κάθε φορά με facrory reset και να μην χρειαζεται να κατεβάζω από την αρχή εφαρμογες.
-
Δεν είχα 160 χαρακτήρες ούτε με κεφαλαία. Όταν εγκατέστησα το πατσακι έστρωσε. Δεν ξέρω τι σκαλωμα είχε φάει γιατί στην Kenzo ίσχυε αυτό με τους 160 χαρακτήρες...