Καλημέρα πότε αναμένουμε stable 8;
[GTV-6.8.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/8 22:23)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Αύριο 23-08 (όχι σε όλα τα μοντέλα μαζί, κάποια αύριο τα άλλα μέχρι τέλος του μηνός αρχές του άλλου)
>>Starting from August 23rd, we will progressively release MIUI 8 Stable ROM for public.
Redmi 1S, Mi 2/2S, Mi 4i, Redmi Note 3G, Redmi Note 4G will get OTA update on August 23rd. Updates for rest of the supported devices will be released progressively in the near future. We will keep you updated about further info, please stay tuned!<<
meaning is not every device can have update tomorrow..
still waiting for...
Thanks alot team MIUI -
καλημερα κ από μένα! Συγχαρητήρια καταρχάς στους σεφ για την τέλεια δουλειά και την οργάνωση του φόρουμ. Είμαι σε Redmi note 3 MTK έχω περάσει την 6.8.11 με ξεκλειδωτο bootloader και TWRP. Για να κάνω εγκατάσταση την 6.8.18 κατεβαζω το αρχείο στο κινητό κ μετά από τον updater επιλέγω choose update package? Ή download update?
Thanks -
Καλημέρα παιδιά! Μέσα στο zip και στον φάκελο data/app, μπορώ να προσθέσω τις εφαρμογές που εγκαθιστώ συνήθως από το google play τις οποίες θα έχω πάρει μέσω του rootbrowser; Κάτι δλδ που γίνεται και στου gkalen ώστε να κάνω καθαρή εγκατάσταση κάθε φορά με facrory reset και να μην χρειαζεται να κατεβάζω από την αρχή εφαρμογες.
-
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αν βάλεις στην ρομ τις εφαρμογές ποιος ο λόγος του back up; Κάνε και κάτι χειροκίνητα εεε,, μας έφαγε η τεχνολογία..
50 εφαρμογές είναι αυτές!!!! χαχαχαχαχα
-
Ο/H mrzoid έγραψε:
Εγώ πάντως σε kenzo δεν έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής πρόβλημα με την μπαταρία. Και σε Deep Sleep μπαίνει και ίδια διάρκεια είδα σε σχέση με πριν... Ιδού....
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αν έχεις όλες τις εφαρμογές ήδη μέσα δεν θα έχεις θέμα γτ δεν θα τις κάνει restore το "mi"..
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα