Διαφήμιση

[GTV-6.8.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/8 22:23)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • Miui Dev
  • Ο/H noknok έγραψε:

Έβαλα κι εγώ στο rdn3p kenzo με τη σειρά μου αυτή την ρομ ερχόμενος από stable 7.3.2.0
    Καταρχήν φαινεται ότι έχει πολύ καλύτερη διαχείριση μνημης. Και πιο όμορφο περιβάλλον. Το πρόβλημα με το brightness έχει διορθωθεί. Οκ και με τα led. Ψάχνω να βρω αν γίνεται στα notification viber, whatsapp κτλ να μην δείχνει κείμενο όταν έρχεται μηνυμα, αν ξέρει κάποιος κατιτις καλοδεχούμενος! Ένα μείον της ρομ (τουλάχιστον από την ρομ που ήρθα) είναι ή κατανάλωση της μπαταριας! Αν δεν ανοιγα παιχνίδι με την stable δεν έλεγε να πεσει ούτε καν 1%. Ελπίζω σύντομα να διορθωθεί.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Για το Viber πάνω αριστερά το μενού με τις τρείς γραμμές> ρυθμίσεις>ειδοποιήσεις>εμφάνιση προεπισκόπησης
  • redmi note 4G ή μπαταρία είναι απελπισία.......μάλλον πισωγυριζω.... .
    Έχω ερώτηση.......δεν κάνει ενημέρωση ούτε κατεβαζει app από play store με δεδομένα αλλά με wifi μόνο λέει...... υπάρχει ρύθμιση κάπου μην αρχίσω τα καντήλια πρωί πρωί??????
    Πω πω πρώτη φορά ή μπαταρία κάθε 2λεπτο πέφτει 1% ωρε........... παίζει ρόλο το 4G που δουλεύει?????? Αλλαξα σε COSMOTE και 4G δουλεύει πρώτη φορά....λέτε γιαυτό να τρέχει έτσι;;;;;

" Γεωπόνος”

• Ο/H Giannisagal έγραψε:

redmi note 4G ή μπαταρία είναι απελπισία.......μάλλον πισωγυριζω.... .
    Έχω ερώτηση.......δεν κάνει ενημέρωση ούτε κατεβαζει app από play store με δεδομένα αλλά με wifi μόνο λέει...... υπάρχει ρύθμιση κάπου μην αρχίσω τα καντήλια πρωί πρωί??????
    Πω πω πρώτη φορά ή μπαταρία κάθε 2λεπτο πέφτει 1% ωρε........... παίζει ρόλο το 4G που δουλεύει?????? Αλλαξα σε COSMOTE και 4G δουλεύει πρώτη φορά....λέτε γιαυτό να τρέχει έτσι;;;;;
    Καλημέρα

Σε όσα κινητά έχουμε Ευρωπαϊκό source, λείπει η επιλογή Ρυθμίσεις από την εφαρμογή Λήψεις. Δοκίμασε όμως να κάνεις καθαρισμό στην εφαρμογή Λήψεις από Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Λήψεις. Κανονικά θα πρέπει να γυρίσει σε Απεριόριστο όριο (και ας μην φαίνεται ως επιλογή στο Λήψεις). Το έχω ξαναγράψει σε κάποιον άλλο με το ίδιο πρόβλημα σε Mi-4c εδώ και για να μην απαντήσει, μάλλον έτσι του λύθηκε το πρόβλημα :)

Φυσικά και το 4G παίζει ρόλο στην κατανάλωση...Θα πρέπει να σου ζεσταίνεται και περισσότερο το κινητό.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Giannisagal έγραψε:

redmi note 4G ή μπαταρία είναι απελπισία.......μάλλον πισωγυριζω.... .
    Καλημέρα
    Σε όσα κινητά έχουμε Ευρωπαϊκό source, λείπει η επιλογή Ρυθμίσεις από την εφαρμογή Λήψεις. Δοκίμασε όμως να κάνεις καθαρισμό στην εφαρμογή Λήψεις από Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Λήψεις. Κανονικά θα πρέπει να γυρίσει σε Απεριόριστο όριο (και ας μην φαίνεται ως επιλογή στο Λήψεις). Το έχω ξαναγράψει σε κάποιον άλλο με το ίδιο πρόβλημα σε Mi-4c εδώ και για να μην απαντήσει, μάλλον έτσι του λύθηκε το πρόβλημα :)

Φυσικά και το 4G παίζει ρόλο στην κατανάλωση...Θα πρέπει να σου ζεσταίνεται και περισσότερο το κινητό.
    καλημερα και σε ευχαριστω πολυ.......
    στο διαχειριση ληψεων να κανω καθαρισμο??????
    στις ληψεις εκανα και οταν δω αν διορθωθηκε θα σου το αναφερω........

" Γεωπόνος”

• Ο/H Giannisagal έγραψε:

καλημερα και σε ευχαριστω πολυ.......στο διαχειριση ληψεων να κανω καθαρισμο??????
    στις ληψεις εκανα και οταν δω αν διορθωθηκε θα σου το αναφερω........
    Μόνο στο Λήψεις είναι αρκετό.
  • Στο Mi3 μου, έπαψε να ισχύει η πρόσβαση root. Όλες οι εφαρμογές που το απαιτούσαν, αναφέρουν ότι η συσκευή δεν είναι ρουταρισμένη.

Με την προηγούμενη ΡΟΜ όλα ήταν οκ.

Να ξανα-φλασάρω ή φταίει κάτι άλλο;
  • Ο/H DimitrisTS έγραψε:

Στο Mi3 μου, έπαψε να ισχύει η πρόσβαση root. Όλες οι εφαρμογές που το απαιτούσαν, αναφέρουν ότι η συσκευή δεν είναι ρουταρισμένη.

Αν έχεις τρέξει απο την Ασφάλεια πχ τον Έλεγχο πληρωμών και όταν σου αναφέρει ότι το σύστημα είναι επικίνδυνο και πατήσεις Επιδιόρθωση, προσπαθεί να κατεβάσει ένα patch για να αφαιρέσει πλήρως το root (αυτό είναι κομένο :) ) αλλά σου κλείνει και τους διακόπτες root των εφαρμογών από το Ασφάλεια > Πρόσβαση root. Θα πρέπει να πας να τους ξανα-ανοίξεις ;)

EDIT:
    Αυτά ισχύουν για το ενσωματωμένο root της MIUI και όπου το έχουμε βάλει πχ στο cancro που έχεις. Δεν έχει τύχει να το κάνω (εγώ προσωπικά) με κινητό που είναι root με το supersu και δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση αν πατήσει κάποιος Επιδιόρθωση. Το πολύ πολύ να χρειαστεί ξανά flash το supersu :)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H DimitrisTS έγραψε:

Στο Mi3 μου, έπαψε να ισχύει η πρόσβαση root. Όλες οι εφαρμογές που το απαιτούσαν, αναφέρουν ότι η συσκευή δεν είναι ρουταρισμένη.

Αν έχεις τρέξει απο την Ασφάλεια πχ τον Έλεγχο πληρωμών και όταν σου αναφέρει ότι το σύστημα είναι επικίνδυνο και πατήσεις Επιδιόρθωση, προσπαθεί να κατεβάσει ένα patch για να αφαιρέσει πλήρως το root (αυτό είναι κομένο :) ) αλλά σου κλείνει και τους διακόπτες root των εφαρμογών από το Ασφάλεια > Πρόσβαση root. Θα πρέπει να πας να τους ξανα-ανοίξεις ;)
    EDIT:
    Αυτά ισχύουν για το ενσωματωμένο root της MIUI και όπου το έχουμε βάλει πχ στο cancro που έχεις. Δεν έχει τύχει να το κάνω (εγώ προσωπικά) με κινητό που είναι root με το supersu και δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση αν πατήσει κάποιος Επιδιόρθωση. Το πολύ πολύ να χρειαστεί ξανά flash το supersu :)

Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Δεν έχω επιλέξει 'επιδιόρθωση' ποτέ στην ασφάλεια πληρωμών ενώ οι διακόπτες για τις εφαρμογές που έχουν root είναι ενεργοί. Δοκίμασα μάλιστα να αφαιρέσω και να ξαναδώσω root δικαίωμα σε εφαρμογή χωρίς αποτέλεσμα.
  • Ο/H DimitrisTS έγραψε:

Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Δεν έχω επιλέξει 'επιδιόρθωση' ποτέ στην ασφάλεια πληρωμών ενώ οι διακόπτες για τις εφαρμογές που έχουν root είναι ενεργοί. Δοκίμασα μάλιστα να αφαιρέσω και να ξαναδώσω root δικαίωμα σε εφαρμογή χωρίς αποτέλεσμα.
    Για κάποιο λόγο, κάτι πρέπει να έχει πειραχθεί στο σύστημα. Από το σύμπτωμα που αναφέρεις, μάλλον με κάποιο τρόπο έσβυσε το αρχείο /system/xbin/su... Μήπως δοκίμασες να αφαιρέσεις το root με κάποια εφαρμογή Unroot από το Google Play για να παίξει πχ κάποια εφαρμογή τύπου Nova-Go;

Ξαναπέρασε την ROM από πάνω αντί να χάνεις χρόνο να δεις τι έγινε :)
  • Παιδιά όσοι παραπονιέστε για τη μπαταρία, το έγραψα και πιο πίσω, με τη συγκεκριμένη ρομ το κινητό δεν μπαίνει σε deep sleep εξ' αιτίας bug που αφορά των αισθητήρα αποτυπωμάτων (τουλάχιστον σε kenzo που τη φλάσαρα εγώ. Στα άλλα μοντέλα δεν ξέρω τι παίζει). Κοιτάξτε σε προγράμματα όπως το betterBatteryStats για το kernel wakelock fpc1020_intr.
    Αν και γύρισα στην προηγούμενη ρομ και δεν το έχω δοκιμάσει, ισως μια προσωρινή λύση θα ήταν να απενεργοποιήσει κάποιος προσωρινά το ξεκλείδωμα με αισθητήρα μέχρι την Παρασκευή που θα βγει η επόμενη developer rom. Ισως έτσι εξαφανιστεί το wakelock και το κινητό του μπει κανονικά σε deep sleep
  • Διαφήμιση
  • [GTV-6.8.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/8 22:23)

Εγώ πάντως σε kenzo δεν έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής πρόβλημα με την μπαταρία. Και σε Deep Sleep μπαίνει και ίδια διάρκεια είδα σε σχέση με πριν... Ιδού....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk