αυτο θα κάνεις...αν και καλύτερα κατέβασμα στον υπολογιστή και αντιγραφή στο κινητόΟ/H GiorgosG έγραψε:
Για να κάνω εγκατάσταση την 6.8.18 κατεβαζω το αρχείο στο κινητό κ μετά από τον updater επιλέγω choose update package...
Thanks

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούαυτο θα κάνεις...αν και καλύτερα κατέβασμα στον υπολογιστή και αντιγραφή στο κινητόΟ/H GiorgosG έγραψε:
Για να κάνω εγκατάσταση την 6.8.18 κατεβαζω το αρχείο στο κινητό κ μετά από τον updater επιλέγω choose update package...
Thanks
Βρε δεν ξερω τι είναι αυτό το restore και πως το ενεργοποιώ...Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αυτό λέω βρε..... Αν εχεις ενεργό το restore δεν θα έχεις πρόβλημα με τις εφαρμογές λόγο ασυμβατότητας και θα στις βάζει και εκεί που θες.
Ναι,,,Ο/H Peter# έγραψε:
Όταν δηλαδήπατησω σε ένα γράμμα για να πάω στις συγκεκριμένες επαφές αυτό δεν ανταποκρίνεται. Μήπως φταίει που έχω τις επαφές από το λογαριασμό μου (mail)??
Για δες και πες μου, στις ρυθμισεις εκδοση Miui τι γραφει, Miui 8 by xiaomi.eu η by mkui-hellas ?Ο/H matsakonas έγραψε: