Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 587.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Σιδεροκάφαλος...
-
Xiaomi Mi5 32GB Black "Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Black" Από το 2013 το Mi2s κρατάει ακόμα αν όμως ήθελα νέο κινητό θα επέλεγα το παραπάνω εκτός και η xiaomi ρίξει στην αγορά ένα παρόμοιο σε δυνατότητες κινητό στις 4.3 ίντσες, ίδωμεν!!! Καλή τύχη σε όλους μας.
-
Παράθεση από Saxon: “Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Saxon: “Ανοιχτός "πόλεμος" κατά του "29"(<--), με τη χρήση της τεχνολογίας είναι αρκετά εύκολο να αλλάξεις την ιστορία. ''..δείχνει αναλυτικά ΟΛΗ την διαδικασία της κλήρωσης'' #not ” Μετά την 9η συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης όπως θα έχουν καταλάβει οι τακτικοί θαμώνες του φόρουμ, ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, λόγω εργασιακών υποχρεώσεων και μπαίνω μόνο από το κινητό μου, που και αυτό πλέον δεν έχω λόγω πώλησης. Περιμένω το νέο μου Re…
-
-
-
-
-
Θα σου πω τη δική μου πρόσφατη εμπειρία στο κινητό της κόρης που από Micro-Sim έπρεπε να γίνει Nano-SIM κανένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή VODAFONE δεν δέχθηκε να μου την κόψει προφασιζόμενοι το πρόβλημα που παραθέτεις. Με κόστος 5 ευρώ αγόρασα καινούργια Vodafone Nano-SIM. Η συμβουλή μου είναι να δοκιμάσεις καινούργια sim, αν φυσικά έχεις άλλη sim π.χ. φίλου σου κανονική και όχι κομμένη δοκίμασέ την για να τσεκάρεις ότι φταίει η κομμένη sim η όχι.
-
-
-
ΑΠΑΡΑΔΕΚΟΙ !!! συναντηθήκατε χωρίς το νόμιμο εκπρόσωπο της Θεσσαλονίκης και μάλιστα με δώρα που δεν μπόρεσα να τα απολαύσω..... @Bodai τα λέμε όποτε σε βολεύει καλά να περάσεις στην Αθήνα όπου ΕΧΟΥΝ Μετρό και τα σουβλάκια τους συναντά η μία πλευρά την άλλη.... Είσαι τυχερός που η πρώτη σου επαφή είναι με τον ΚΥΡΙΟ @caeser ο οποίος είναι ένα άριστο δείγμα ανθρώπου και γνήσιου Αθηναίου (αν και θα φάει τα τρίγωνα μόνος του!).
-
-
Σε ξεχωριστό μήνυμα παραθέτω τι μου ζητήθηκε να καταγράψω: α. Στα παλιά κινητά όπως το Redmi 2 δεν αποτυπώνουμε στους οικείους οδηγούς ότι είναι ξεκλείδωτα και μπορούν να προχωρήσουν άμεσα στην αναβάθμιση. Θεωρώ πως ο καταπληκτικός υπερ-οδηγός του @lallasgr μόλις τελειωποιηθεί θα καλύψει αυτό το κενό: Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή β. Στη σελίδα του φόρου μας, στην έκδοση για κινητά, το "log in" να είναι πιο προσπελάσιμο. γ. Για τις Stable Rom σε πιο εμφανές σημείο ή με πιο έντονο χρώμ…
-
Και εγώ με τη σειρά μου ευχαριστώ όλους και όλες σας για τη συμμετοχή η οποία ανήλθε σε 44 εγγεγραμμένα μέλη από 66 δηλωθέντα ήτοι ποσοστό συμμετοχής περίπου 67%. Από τα 44 εγγεγραμμένα μέλη, στην κλήρωση συμμετείχαν 43 καθώς 1 προσήλθε μετά την κλήρωση. Επισημαίνω ότι μαζί με τα μη μέλη, η παρέα μας ξεπέρασε τα 50 άτομα! Ως πρώτη, αναγνωριστικού χαρακτήρα, συνάντηση τη θεωρώ επιτυχημένη καθώς αυτό που θέλαμε δηλαδή την πρώτη επαφή, τη συνεργασία και αλληλοβοήθεια την πετύχαμε. Κάποιοι από εμάς …
-
Παράθεση από george koukourakis: “ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΩ ΑΥΡΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟ ΑΝΧΟΣ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΤΟ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ” Θα έχουμε, οι διαχειριστές, ταμπελάκια με το user name μας. Αναφορικά με τη μηχανή έχει ειδικό χώρο για παρκάρισμα και αναφερόμαστε για μια περιοχή λόγω της εγγύτητάς της στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας από τις πιο καλά φυλασσόμενες.
-
-