Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 587.
-
Τι ταχύτητες έχετε στην σύνδεσή σας ? (ADSL - VDSL - WCDMA - 4G FDD-LTE)
kok8 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαAdsl%20SpeedTest_zpsbajop22a.png Mέγιστη ταχύτητα Upload : 0,77 Mbps Μέγιστη ταχύτητα Download : 13,27 Mbps Mέγιστο Ping : 25 ms Τύπος Σύνδεσης (ADSL / VDSL / 3G WCDMA / 4G FDD-LTE) : ADSL 24/1 Πάροχος Σταθερής / Κινητής τηλεφωνίας: COSMOTE Συσκευή Modem / Router : ZTE Tύπος Modem Router : H108NS Χρονισμός Modem (Down / Up) : 15738 kbps / 886 kbps Line Attenuation (Downstream / Upstream) : 12.5 dB / 4.0 dB SNR (dbm) (Downstream / Upstream) : 12.9 dB / 15.3 dB Path (fast / interleaved) : Συσκευή …
-
Παράθεση από caeser: “Θεωρώ ότι η πιο αξιοπρεπής και περήφανη στάση είναι να δεχτούμε τα αποτελέσματα και μάλιστα να δώσουμε συγχαρητήρια στους νικητές!!! Οτιδήποτε άλλο, θα μας φέρει πολύ "χαμηλότερα" απο την θέση που βρισκόμαστε, ακόμα και στην συνείδηση εκείνου του πικρόχολου Ινδού που μας κατηγόρησε για "αθέμιτο" συναγωνισμό... ” Παράθεση από MIUI_ART: “Πρώτα από όλα ηρεμήστε !!! ........................... Δεν πρέπει να δείξουμε για κανέναν λόγο την ίδια συμπεριφορά.... Προχωράμε μπροστά, κ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Προσπαθούν να συνέλθουν από το Shock ... ” Μαθαίνουν από τα λάθη τους.... Θα αναρτήσουν τα αποτελέσματα ΜΟΝΟ όταν θα έχουν ετοιμάσει όλη την επιχειρηματολογία για την τελική κατάταξη, την οποία θα παραθέσουν άμεσα προς αποφυγή περαιτέρω δυσμενών σχολίων.
-
Η ταπεινή μου άποψη για το θέμα είναι η ακόλουθη: "Η Ινδία όντας η χώρα-στόχος της xiaomi αναφορικά με το marketing, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχει προνομιακή μεταχείριση απέναντι σε μια χώρα (Ελλάδα) στην οποία η xiaomi δεν έχει, προς το παρόν, ουδεμία πολιτική πωλήσεων. Έχοντας αυτά ως δεδομένα, τότε θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να δικαιολογηθεί η σίγουρη επικουρική (70%) υπέρ της Ινδίας συνομολόγηση των admin του Global forum. Απορώ με το χαμηλό επίπεδο της διαχείρισης του θέματος καθώς δ…
-
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω TWRP & Mi Recovery)
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από VaggelisL: “Kαλησπερα ,εχω ενα θεμα ειμαι στο μενου οπως στην φωτογραφια , εκανα wipe chache αλλα οταν πηγα να κανω εγκατασταση της ελληνικης rom μου διχνει ενα μεγαλο κοκκινο χ και λεει κατι για signature... καποια βοηθεια ? ” Έχει τύχει και σε εμένα μερικές φορές, τις πιο πολλές φορές το αρχείο της ρομ είναι corrupted οπότε το ξανακαταβάζω και δοκιμάζω από την αρχή. Αν δεν πετύχει ρώτα στο ανάλογο θέμα με το κινητό σου για να τσεκάρεις αν έχει περάσει η συγκεκριμένη ρομ χωρίς προβ…
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
kok8 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧρόνια Πολλά σε όλους/ες μας με υγεία και ευτυχία!!!!!!
-
Χρόνια Πολλά σε όλους/ες σας, συνεχίστε την ψηφοφορία για να αποδείξουμε, όπως και πέρυσι, ότι όταν θέλουμε τα καταφέρνουμε!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΠΡΟΣΟΧΗ για τους κατόχους του Mi-2S !!! Aν έχετε περάσει στην συσκευή σας το MOD για την συγχώνευση των Partition System 1&2 και Data 1&2, να μην κάνετε flash την ROM, γιατί κινδυνεύει με Brick η συσκευή. ” Στο δικό μου Mi-2s (που δεν έχει γίνει συγχώνευση των Partitions) η Rom εγκαταστάθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
Προσωπικά σε WIN 10 για το ΜΙ-2s χρησιμοποιώ τους εξής οδηγούς "Clockworkmod Universal Android Adb Driver" και η διαδικασία εγκατάστασης είναι η ακόλουθη: 1. Κατεβάζω τους οδηγούς Clockworkmod Universal Android Adb Driver από εδώ 2. Εγκαταστώ τους οδηγούς και βρίσκω που εγκαταστάθηκαν συνήθως εδώ: C:\Program Files (x86)\ClockworkMod 3. Πάω στη Διαχείριση Συσκευών (δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο των windows) και κάνω δεξί κλικ πάνω στον οδηγό με το λάθος πχ στη διαδρομή "Άλλες Συσκευές" το Μi2s (έχ…
-
Drivers Win 10
ΜήνυμαΠροσωπικά σε WIN 10 για το ΜΙ-2s χρησιμοποιώ τους εξής οδηγούς "Clockworkmod Universal Android Adb Driver" και η διαδικασία εγκατάστασης είναι η ακόλουθη: 1. Κατεβάζω τους οδηγούς Clockworkmod Universal Android Adb Driver από εδώ 2. Εγκαταστώ τους οδηγούς και βρίσκω που εγκαταστάθηκαν συνήθως εδώ: C:\Program Files (x86)\ClockworkMod 3. Πάω στη Διαχείριση Συσκευών (δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο των windows) και κάνω δεξί κλικ πάνω στον οδηγό με το λάθος πχ στη διαδρομή "Άλλες Συσκευές" το Μi2s (έχ…
-
Στο Mi2s όλα καλά.
-
Από χθες το βράδυ η εφαρμογή "Google Play" δεν λειτουργεί (προσπαθεί να εκκινήσει, εμφανίζοντας για δευτερόλεπτα μια λευκή οθόνη και μετά κλίνει) , εννοείται με wifi ανοιχτό παρόλο που έχω κάνει τα προβλεπόμενα ήτοι καθάρισμα δεδομένων μέχρι και νέα εγκατάσταση της εφαρμογή μέσω "Google Installer"..... H συσκευή είναι τι Mi-2s και η rom η GTV-5.10.29....
-
Χρόνια πολλα
kok8 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧρόνια Πολλά, Αντμινιστρέϊτορ, ότι επιθυμείς....
-
Να τα εκατοστήσεις ADMIN!!!
kok8 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧρόνια Πολλά Αδμινιστρατώρ, με μπόλικη υγεία και ευτυχία!
-
Παράθεση από tasosv: “Καλησπέρα, update καινούριο δεν έχουμε σήμερα? Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όχι, λόγω εθνικής εορτής στην Κίνα, παραθέτω την σχετική ανακοίνωση που είναι καρφιτσωμένη στην αρχή της παρούσας σελίδας: "Ανακοίνωση :Αυτή την εβδομάδα δεν θα εκδοθεί νέα Version λόγω διακοπών στην Κίνα...Η νέα Version της MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_5.9.24 MIUI V7) είναι έτοιμη για Download....Θα μπορείτε να κατεβάσετε τα Zip για όλες τις Xiaomi συσκευές. Πολλά Fix για την Ε…
-
Και μια παράκληση, αν φυσικά γίνεται, προς τους σεφ του φόρουμ μας: Μήπως μπορείτε να συμπεριλάβετε την πολύ χρηστική λειτουργιά της ανάνηψης από κατάσταση απενεργοποίησης στην περίπτωση ενεργού ξυπνητηριού, η οποία υπήρχε στην V6; Με αυτή την πολύ χρηστική λειτουργία το βράδυ έθετα σε λειτουργία το ξυπνητήρι μου και έκλεινα εντελώς (shutdown) το κινητό μου (Mi2s), το οποίο 3 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα ενεργοποίησης του ξυπνητηριού έθετε τον εαυτό του σε λειτουργία και χτυπούσε κανονικά, τώρ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν είναι και ότι καλύτερο η νέα έκδοση από ότι φαίνεται.. Βιάστηκαν να φύγουν όλοι διακοπές εκεί στην Κίνα και αφήσαν μισές δουλειές... :lol:” Αναφορικά με την πρόσφατη GTV-5.9.24 για το Μi-2s γνωρίζω στους σεφ του φόρουμ μας ότι το υπόψη πρόβλημα "Δυστυχώς η εφαρμογή Ρυθμίσεις έχει σταματήσει..." το αντιμετώπισα μόνο στην ελληνική έκδοση καθώς η xiaomi.eu_multi_aries_5.9.24_v7-5.0.zip ρομ κατεβασμένη από το xiaomi.eu και εγκαταστημένη από την Παρασκευή 13:00 δούλεψε απρ…
-
Παράθεση από Kalmichalis: “Αυτό μου βγάζει στο WiFi στο για προχωρημενους, κρασαρει στο mi2/s” To επιβεβαιώνω.
-
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω TWRP & Mi Recovery)
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΣωστός.... Για το 1ο θα το ανακαλύψεις αν οχι κάνεις update me ton 10 τρόπο μέσω ρομ Για το 2ο κάντο δεν χάνεις κάτι καθώς δεν θα έχεις περάσει τίποτα και είναι απαραίτητο (Full wipes) όταν αλλάζεις έκδοση ρομ πχ από V6 σε V7 Για το 3ο δεν χρειάζεται καθώς δεν θα έχεις περάσει τίποτα και δεν θα έχεις να χάσεις κάτι διαφορετικά να δηλαδή το παραμετροποιήσεις και μετά κάνεις αναβάθμιση το κάνεις, υπόψη στο backup αυτό που ουσιαστικά αντιγράφεις για ασφάλεια είναι οι προτιμήσεις σου και οι εφαρμογέ…
-
kok8 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΓια διάβασε παρακάτω ίσως βρεις όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις. Παράθεση από MIUI_ART: “Το Mi4i θέλει ειδικό τρόπο για να περαστεί ή rom την πρώτη φορά. => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9390”