Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 587.
-
Άντε να έρθει και η σειρά μας (Mi2s).... Νωρίς-νωρίς σήμερα, μας κακομαθαίνεις.... hail
-
Μόλις πέρασα τη GTV 5.1.9 στο Mi2s μου. Μέχρι στιγμής δεν έχω να παρατηρήσω τίποτα, μόνο που μου λείπουν τα ωραία εικονίδια (προεπισκόπηση των εικόνων) στις Επαφές που υπήρχαν στην 5.1.5
-
Αξίζει η ν6;
kok8 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Kalmichalis: “Με το mi2/2s έχουμε εικόνα τι θα γίνει? Είπαν θα φτιάξουν μια τελευταία έκδοση v5 καλή αλλά ακόμα τπτ... Και η v6 ακόμα δεν είναι stable” Θα σου συνιστούσα να βάλεις τη v6 την οποία την έχω βάλει στο δικό μου mi2s από 22 Δεκεμβρίου και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Χρειάζονται λίγες ακόμα μεταφράσεις, εξάλλου η δική μας GTV έκδοση είναι μεν developer ωστόσο έχει τη συνεχή υποστήριξη και βελτιστοποίηση των χρηστών και developers του φόρουμ μας. Η υποστήριξη της v5 σ…
-
Για το 2ο ερώτημα αν θέλεις να σβύσεις όλες τις πρόσφατες κλήσεις κι όχι μια μία τότε: Τηλέφωνο=>Στις πρόσφατες=>Πατάς παρατεταμένα μια==>Επεξεργασία προσφάτων κλήσεων==>Επιλογή όλων==>Διαγραφή
-
Παράθεση από jali: “Έχω το mi2 γινόταν μέχρι την 4.11.28 αυτόματα. Τώρα δεν έχει γίνει τπτ. Πως μπορω να βάλω την gtv 4.12.26 ? Τιθα χρειαστω; κάπου να δω τα βηματα εγκαταστάσεις ενα ενα” Παράθεση από tora33: “Παράθεση από jali: “Έχω το mi2 γινόταν μέχρι την 4.11.28 αυτόματα. Τώρα δεν έχει γίνει τπτ. Πως μπορω να βάλω την gtv 4.12.26 ? Τιθα χρειαστω; κάπου να δω τα βηματα εγκαταστάσεις ενα ενα” xiaomi-miui.gr/community/wsif/…I-2-2S-GTV-4-12-26/#files τα βήματα Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού …
-
Παράθεση από spiv4kl: “Παράθεση από mike-doc: “Παρατήρησα τις προάλλες ότι έχει εξαφανιστεί η εφαρμογή Φακός από τον φάκελο εργαλεία. Επίσης δεν μπορώ να κρατήσω τον φακό αναμμένο πατώντας πάνω στο home button ενώ είναι κλειδωμένη η οθόνη. Μένει λίγο αναμμένος και μετά σβήνει. Πρόκειται για bug ή κάνω κάτι λάθος;” Πρεπει να εχεις πατημενο συνεχεια το Home button για να δουλευει, δεν ειανι bug.” Ο Φακός είναι πλέον στη γραμμή κατάστασης. Στη lock Screen δουλεύει ως εξής: 1. Home Button + Power Of…
-
Ακριβώς στο τέλος, το είχε κάνει παλιά και σε κάποια άλλη ρομ αλλά δεν θυμάμαι την επεξήγηση που είχε δώσει τότε ο Admin Κάτι με permissions αν θυμάμαι καλά....
-
Παράθεση από Bodai: “Ποιός Browser @kok8 είναι αυτός?” Chrome
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά, θα ήθελα να εξηγήσουμε τη σημαίνει η παρακάτω ειδοποίηση που λαμβάνω, σε περιβάλλον windows 7, κατά το κατέβασμα του αρχείου GTV-4.12.26: V6Error_zps0c4411ff.jpg
-
Βράβευσαν τα σχόλια της ΠΛΑΚΑΣ...
kok8 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚέρδισε το πολυπληθέστερο φόρουμ και μια τεράστια αγορά-στόχος της xiaomi, είναι προφανές πως οι λόγοι ήταν καθαρά λόγοι Marketing, γι'αυτό σε κάποιο σημείο είπα ότι θα χάσουμε την τρίτη θέση, όταν έβλεπα πως προσμετρούνται ψήφοι εκτός χρόνου, θέλω να πιστεύω ότι η τρίτη δική μας θέση τους προβλημάτισε αρκετά......
-
Η κοινότητά μας παλεύει για κατάταξη στην τριάδα στο 2014 MIUI Global Fan Sites Awards
kok8 - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “sniper Εγώ λέω να κάνουμε καμία χαμηλή πτήση στα 3 mach να τους σπάσουμε όλες τις τζαμαρίες. :-)” Παράθεση από parmenion: “Σωστός” To δύσκολο είναι να μην το κάνεις.................... airborne
-
Όσο αφορά την ταχύτητα ναι όντως είναι πιο γρήγορη η νέα σελίδα. Αντιμετωπιζα ένα μικρό αλλά σπαστικό προβληματάκι όταν χρησιμοποιούσα το SwiftKey στα ελληνικά μου έβγαζε δύο αρχικά γράμματα κάθε φορά που χρησιμοποιούσα την αυτόματη διορθωση (πχ εείναι) αλλά το διόρθωσα πηγαίνοντας στο προφίλ μου / ρυθμίσεις και αφού το άνοιξα για να δω τη default σελίδα, η οποία ήταν σωστή, το έκλεισα και το πρόβλημα εξαφανίστηκε.
-
Το συστήνω την περασα το Σάββατο χωρίς προβλήματα εκτός από την αλλαγή του τρόπου λειτουργίας κάποιων συντομεύσεων και κουμπιών. Για τον τρόπο εγκατάστασης και σχετικές αναφορές με τις αλλαγές, διάβασε παρακάτω: [Special Edition] Miui V6 ROM (kit Kat) για το Mi-2/S & Mi-2A
-
Παράθεση από cy67: “Καλησπέρα και καλές γιορτές Προσωπικά έχω μείνει στη 4.9.30. Υπάρχει κάτι νεότερο για το ριζακι μου. Ευχαριστώ πολύ.” Για το Xiaomi Hongmi Red Rice η τελευταία ROM είναι η παρακάτω: [Stable 26.0] Xiaomi Hongmi - Redmi 1 (GTV-4.11.14)
-
αποριες για την miui v6
ΜήνυμαΠαράθεση από taxudromos: “καλησπερα , μετα απο καιρο ξαναηρθα στο club της miui. εχω καποιες αποριες και δεν μπορεσα να βρω απαντησεις οποτε ανοιγω αυτο το θεμα. 1) θυμαμαι παλια ο φακος απο ο8ονη κλειδωματος μπορουσε να μεινει μονιμα ανοιχτος και με το κουμπι power off το εκλεινα , τωρα μενει μονο 3 δευτερα αν αφησω το κουμπι , υπαρχει τροπος να φυγει το οριο? 2) μπορεις τις ρυθμισεις με τα wifi και αυτα να τα αλλαξω θεση στην μπαρα ειδοποιησεων? 3) οταν εχω μηνυμα στο messenger δεν μου εμφανιζ…
-
Α Ε Ρ Α Α Α Α!!!
kok8 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕπιβεβαιώνω ότι είναι δυνατό να γίνει αλλά μην ξεχνάτε το fair play!