Διαφήμιση

αποριες για την miui v6

• αποριες για την miui v6

καλησπερα , μετα απο καιρο ξαναηρθα στο club της miui.
      εχω καποιες αποριες και δεν μπορεσα να βρω απαντησεις οποτε ανοιγω αυτο το θεμα.
      1) θυμαμαι παλια ο φακος απο ο8ονη κλειδωματος μπορουσε να μεινει μονιμα ανοιχτος και με το κουμπι power off το εκλεινα , τωρα μενει μονο 3 δευτερα αν αφησω το κουμπι , υπαρχει τροπος να φυγει το οριο?
      2) μπορεις τις ρυθμισεις με τα wifi και αυτα να τα αλλαξω θεση στην μπαρα ειδοποιησεων?
      3) οταν εχω μηνυμα στο messenger δεν μου εμφανιζει το κυκλακι και δεν μπορω να μπω στην εφαρμογη απο την μπαρα ειδοποιησεων , μονο απο το εικονιδειο της εφαρμογης , αλλαζει αυτο?

καθε βοηθεια δεκτη!
    • Θετική απάντηση

Ο/H taxudromos έγραψε:

καλησπερα , μετα απο καιρο ξαναηρθα στο club της miui.
      εχω καποιες αποριες και δεν μπορεσα να βρω απαντησεις οποτε ανοιγω αυτο το θεμα.
      1) θυμαμαι παλια ο φακος απο ο8ονη κλειδωματος μπορουσε να μεινει μονιμα ανοιχτος και με το κουμπι power off το εκλεινα , τωρα μενει μονο 3 δευτερα αν αφησω το κουμπι , υπαρχει τροπος να φυγει το οριο?
      2) μπορεις τις ρυθμισεις με τα wifi και αυτα να τα αλλαξω θεση στην μπαρα ειδοποιησεων?
      3) οταν εχω μηνυμα στο messenger δεν μου εμφανιζει το κυκλακι και δεν μπορω να μπω στην εφαρμογη απο την μπαρα ειδοποιησεων , μονο απο το εικονιδειο της εφαρμογης , αλλαζει αυτο?

καθε βοηθεια δεκτη!

Για το 1ο Ερώτημα:
      Πλέον για να δουλέψει ο φακός όσο είσαι στην οθόνη κλεισίματος (Lock Screen) κάνεις τα εξής:
      α. Ενεργοποίηση: Home Button (Το κεντρικό πλήκτρο) παρατεταμένα και μόλις ανάψει πατάμε και το Power Off.
      β. Απενεργοποίηση: Πατάμε το Power Off.

Για το 2ο Ερώτημα:
      Ναι φυσικά, πάμε διαδοχικά: Ρυθμίσεις==>Γραμμή κατάστασης==>Οργάνωση διακοπτών.

Για το 3ο Ερώτημα:
      Δεν γνωρίζω, μπορώ να σου πω πως, για το Messenger και τις άλλες εφαρμογές, οι Ειδοποιήσεις να φαίνονται στη Γραμμή κατάστασης ως εξής:
      Γραμμή κατάστασης==>Προβολή εικονιδίων ειδοποίησης (στο κεφάλαιο Μπάρα κατάστασης)
      "Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)

Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην MIUI_ART ()
      Αιτία: Ολοκληρωμένη απάντηση...

• μεσα στα ματια μου ηταν , μαλλον οσο μαγαλωνω ολο και πιο δυσκολη μου φαινεται η τεχνολογια :P
      επισεις ενα καλο τιπς που βρηκα τυχαια ειναι στις ανοιχτες εφαρμογες ωπου μπορεις να τις κανεις να φαινοντε μεγαλυτερες με το ανοιγμα 2 δαχτυλων απο το κεντρο προς τα εξω...
      επισεις δεν βρηκα μεσα στο φορουμ καποιο adblock , προτεινετε καποιο?
      και για να τελειωσω , τα twek που εχει η multi κανουν διαφορα στην καθημερινη χρηση?
      (συγνωμη αν ειμαι οφ τοπικ απλα δεν ηξερα που αλλου να γραψω. )
    • Διαφήμιση
    • Ο/H taxudromos έγραψε:

επισεις δεν βρηκα μεσα στο φορουμ καποιο adblock , προτεινετε καποιο?

adfree.bigtincan.com/
      θα τρέξεις την εφαρμογή , θα σου πει τα δικά της
      θα δώσεις root δικαιώματα στην εφαρμογή , και θα τρέξει σωστά , θα κάνει αν χρειασθεί αναβάθμιση
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )