Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 749.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “@baiosss εφόσον ρωτήθηκα να μην απαντήσω;;; :)” Okay. Απλά δεν έκανες παράθεση στο από πάνω post και το θεώρησα "άκυρο" :p Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από baiosss: “Και λοιπόν? ” Δεν αναφέρθηκα σε εσένα. Αν ρώτησες κάτι δεν το κατάλαβα. Παράθεση από apsogos4ever: “@amavroudis άρα ips ,για το cornilla glass ισχύει; ” φιλε μου δεν το γνωρίζω...” Όχι εννοώ ότι αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά για την οθόνη του. Δεν κατάλαβα απλά γιατί τα ποσταρες. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Απο GSM Arena για το Note 3 DISPLAY * Type * IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors * Size * 5.5 inches, 83.4 cm2 (~73.8% screen-to-body ratio) * Resolution * 1080 x 1920 pixels, 16:9 ratio (~401 ppi density) * Multitouch * Yes * Protection * Corning Gorilla Glass 4 * * - MIUI ” Και λοιπόν? Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παίδες φοράει κάνεις την τελευταία dev eu 8.3.1? Έχω εντοπίσει ένα bug νομίζω. Όταν πάω ρυθμίσεις στους ήχους και θέλω να σετάρω έναν ήχο είτε για κλήση, ειτε για ειδοποιήσεις η μηνύματα, αντί να με πάει στους διαθέσιμους ήχους της συσκευής, με πετάει στα themes. Το έχει κανένας άλλος? Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Stoni90: “Καλησπέρα ξανά. Επιβεβαίωση για να δω αν το εχω καταλάβει καλα. Έκανα bind mi account με το vpn. .Εκανα unlock με το miflash και όλα καλα. Είμαι σε miui global 9.1.4.1 stable. Τωρα για να βαλω developer θα πρεπει να βαλω κινεζικη Ρομ σταβλε και μετα dev? ή πρεπει να βαλω fastboot rom πρωτα?” Για να βάλεις eu developer απλά την κατεβάζεις και την περνάς μέσω twrp. Μετά κάνεις και ένα ωραιότατο wipe data μαζί με cache και dalvik και είσαι έτοιμος. Αν δεν κάνω λάθος όλα αυτά,…
-
Και πάλι δεν στέκει αυτό σαν επιχειρημα. Μπορεί από πολλές απόψεις ένα S8+ να έχει το κάτι παραπάνω, πέρα από την τιμή, όπως αδιάβροχοποίηση, καλύτερη οθόνη και καλύτερη κάμερα, αλλά σε θέματα ταχύτητας και software, η Sammy είναι λίαν επιεικως κάτι χρόνια πίσω από άλλους μεγαλύτερους αλλά και μικρότερους κατασκευαστές. Επομένως μπορεί να είναι ακριβότερο ένα S8+, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, η Xiaomi με το φθηνότερο Mi Note 3, είναι ταχύτερη και πολύ πιο smooth και αλαγκαριστη. Στάλθηκε από …
-
Παράθεση από johnnyman: “Επιτέλους άνοιξε proper thread το xda. Καιρός ήταν. Xiaomi Mi Note 3 May the mi note 3 force be with you” Δε θα με χάλαγε καθόλου να του περάσω μια vanilla android Rom, αν και όποτε είναι αρκετά σταθερή και με κάμερα ισάξια της δικής του. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Ilford: “Παράθεση από efkolo: “Παράθεση από Ilford: “Χτες ειχα βγει σε ενα μπαρακι, ενας φιλος ειχε το s8+. Εεεε ενταξει, ντραπηκα ρε συμφορουμιτες και συμφορουμιτισσες. Σε low light με στοκ εφαρμογη και γκλομπαλ στειμπλ ρομ, δεν επιανε μια(1) μπροστα στην εταιρεια που εκανε κινητα να σκανε σε καποια μαυρη περιοδο της υπαρξης της. Ειδικα στα χρωματα, το mi note 3 εμπαινε στην κατηγορια ''κλαψτα Χαραλαμπε!''. Πριν πεταχτει κανενας εξυπνος και πει: ''ρε Ilford αφου εχει διπλη τιμη το …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Ilford: “Χτες ειχα βγει σε ενα μπαρακι, ενας φιλος ειχε το s8+. Εεεε ενταξει, ντραπηκα ρε συμφορουμιτες και συμφορουμιτισσες. Σε low light με στοκ εφαρμογη και γκλομπαλ στειμπλ ρομ, δεν επιανε μια(1) μπροστα στην εταιρεια που εκανε κινητα να σκανε σε καποια μαυρη περιοδο της υπαρξης της. Ειδικα στα χρωματα, το mi note 3 εμπαινε στην κατηγορια ''κλαψτα Χαραλαμπε!''. Πριν πεταχτει κανενας εξυπνος και πει: ''ρε Ilford αφου εχει διπλη τιμη το σαμσουνγκ''............................ To ξ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panos21t: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50484/” Κανονικά ξεκλειδώνει και με αυτή. Και γω με την ίδια ξεκλείδωσα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από IloveAndroid111: “Μια ερωτηση ρε παιδια..το face unlock σε εσας τι ταχυτητα εχει; γιατι βλεπω σε αυτο το βιντεο: youtube.com/watch?v=eWRiuMDIzUc και εμενα το mi note 3 με το ζορι αγγιζει την ταχυτητα του s8” Σίγουρα δεν είναι τόσο γρήγορο όσο στο One plus 5 μου, αλλά δεν είναι και τόσο αργό που θα πεις ότι πετάς και την συσκευή στον τοίχο από τα νεύρα σου :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Μπράβο παιδιά @liquid και @baiosss υπομονή τώρα και επαναλάβετε την διαδικασία μόλις παρελθουν οι 72 ώρες ο οδηγός με το VPN θα σώσει κόσμο βλέπω @George Kaggelaris” Όχι εγώ εδώ και καιρό έχω ξεκλειδώσει την συσκευή. Δε χρειάζεται να περιμένω. Απλά αναφέρω ότι γίνεται και με stable. Global τουλάχιστον. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Αν θύμαμαι καλά με Stable δεν ξεκλειδώνει το Jason. Θα πρέπει να βάλεις developer. Εκτός αν άλλαξε κάτι. Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις =>Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τη ROM; :)” Εγώ με stable global το ξεκλείδωσα αφού έκανα με το Plex VPN όλη την διαδικασια. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Pitsipopaki: “baioss, συγνωμη, αλλα ποια γραμματοσειρά χρησιμοποιείς ? (βλέπω τον τίτλο στο jpg). ή δεν είναι στο mi note 3?” Δεν είναι στο Mi note 3. Είναι στο Oneplus 5. Μπορείς όμως με root και με την εφαρμογή i font στο playstore να την αλλάξεις και σε αυτο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από johnnyman: “Wtf? Πω έγινε αυτό? Εγώ βάλει και chyi 3d film και από πίσω.. ” Έλα ντε! Απίστευτο! Και η συσκευή ήταν στην πούδρα ε! ΜΗΔΕΝ καταπίεση! Έβαλα την θήκη και την έβγαλα μετά από κάνα 6μηνο για να δώσω την συσκευή. Και είδα αυτό! Δεν μπορώ να καταλάβω τί έγινε, πραγματικά. Αλλά, την θήκη στο εσωτερικό της εάν την έτριβες με ένα βαμβάκι ξέβαφε. Πολυμερίστηκε και ξέρασε το βάψιμο; Τί να πώ; Αυτοί μου είπαν ότι οι θήκες δεν είναι βαμμένες αλλά είναι καστ…
-
Παράθεση από johnnyman: “Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από johnnyman: “Mi note 3 telegram group join Telegram: Join Group Chat Don't mess with mi note 3” Τι παίζει εδώ? Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Άνοιξα ένα γκρουπ global για να συζητάμε ότι θέλουμε για το κινητό. Αγγλικά εννοείται Μέχρι στιγμής έχουμε 20 μέλη οι περισσότεροι ξένοι. Άμα θες μπορείς να μπεις φίλε μου. Don't mess with mi note 3” Μόλις μπήκα. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk