Μια απορία. Στο google messages έχετε καταφέρει να ενεργοποιησετε όσοι το έχετε, τη ρύθμιση για επικοινωνία μέσω δεδομένων η wifi? Στο Oneplus μου το έκανε αλλά εδώ δεν φαίνεται να γίνεται με την ίδια sim.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω την "μαμίσια" Global 9.1.4, πέρασα το τούρκικο recovery γιατί το δικό μας δεν δούλεψε (με πέταγε στο εργοστασιακό). Μετά έγινα root με το magisk 16.00 και δουλεύουν όλα αλλά κάποιες εφαρμογές όχι. Το Adaway ξεκινάει αλλά βγαίνει σε μαύρη σελίδα με μια κόκκινη φάσα πάνω και το logo, δεν ζητάει καν πρόσβαση και φυσικά δεν υπάρχει στην λίστα του SU του magisk. Επίσης δεν δουλεύει το faster fix ενώ ζήτησε και πήρε πρόσβαση - και φαίνεται στην λίστα. Τα ίδια και ο root explorer... Θα κρατήσω backup και πάω για αλλαγή magisk -> SuperSU (κι ο θεός να βάλει το χέρι του).
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
Καλημέρα παιδιά. Το iMessage και τα θέματα δουλεύουν με τις καινούργιες ROM? Μια απόπειρα που είχα κάνει με την 8.3.1 αν θυμάμαι...... Ήταν αρνητική... Τώρα είμαι με 8.2.1 και όλα βαίνουν καλώς... Ότι έλειπε βρήκα και πέρασα τα apk από το δίκτυο.....
Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει: Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
Έχω την "μαμίσια" Global 9.1.4, πέρασα το τούρκικο recovery γιατί το δικό μας δεν δούλεψε (με πέταγε στο εργοστασιακό). Μετά έγινα root με το magisk 16.00 και δουλεύουν όλα αλλά κάποιες εφαρμογές όχι. Το Adaway
Κάτι ακόμα που βρηκα να μη δουλεύει στην 7.12.21 ειναι το miracast.
Δε μπορω να κανω ασυρματη μεταδοση οθονης στην LG tv μου.
Μου πεταει μηνυμα στην τηλεοραση "δεν ειναι δυνατη η συνδεση αυτης της συσκευης"
Έχω την "μαμίσια" Global 9.1.4, πέρασα το τούρκικο recovery γιατί το δικό μας δεν δούλεψε (με πέταγε στο εργοστασιακό). Μετά έγινα root με το magisk 16.00 και δουλεύουν όλα αλλά κάποιες εφαρμογές όχι. Το Adaway
Δοκίμασε αυτό MEGA
Είναι τροποποιημένο για να δουλεύει με το magisk
Δούλεψε, αλλά παραμένει το πρόβλημα με τα υπόλοιπα... Άβυσσος η xiaomi, μια και έχω ακριβώς τα ίδια σε Lenovo Tab 4 10 304L και δουλεύουν τα πάντα. Ο λόγος που προτίμησα το magisk είναι μήπως μου δουλέψει το systemless xposed, οπότε θα δω τι θα κάνω...
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"