Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 749.
-
Παράθεση από chrispre913: “Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από chrispre913: “Τι παίζει εδώ; ο από πάνω έχει Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Άρα προμηθεύονται δύο τύπων οθόνες. Η δύο εταιρειών καλύτερα. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εμείς δηλαδή τι έχουμε; japan display Inc; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Υποθέτω. Δεν ξέρω καν τι είναι η jdi. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από KostasK79: “Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Δεν παίζει παντόφλα απλα θέλω να ξέρω αν μπορώ!! Πως μπορώ λοιπόν να το κάνω; Απο που; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ρυθμίσεις>κλείδωμα εφαρμογής. Επιλέγεις ποιες θες να κλειδώσεις και ακολουθείς τα βήματα. Φτιάχνεις μοτίβο και βάζεις δαχτυλικο αποτύπωμα. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από KostasK79: “Καλησπέρα, εχω μια ερώτηση για το miui 9. Μπορώ να βαζω περιορισμό μια εφαρμογή για να ανοίξει να χρειάζεται δακτυλικό αποτύπωμα; Και αν ναι , εγω για να ξεκλειδώσω το κινητό εχω δώσει 2 δακτυλικα αποτυπώματα.. Το ενα απ αυτά είναι της γυναίκας μου, για ευκολονοητους λόγους. Θα μπορούσα μια εφαρμογή πχ οι σημειώσεις να ανοίγουν μόνο με το ένα απ τα δύο δακτυλικα αποτυπωματα; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι. Το δαχτυλικο αποτύπωμα που θα ορίσει…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δυσχυχως δεν έχει πέσει στα χέρια μου αυτή η συσκευή για να ολοκληρώσω το recovery... Που θα πάει όμως......” Δεν τρέχει κάτι, περιμένουμε. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνική ROM σε Mi Νote 3
ΜήνυμαΚαι σε μένα το έκανε εχθές αυτό. Έδειχνε απλά το boot animation του twrp και μετά έκανε επανεκκίνηση και άνοιγε η συσκευή. Οπότε πέρασα και γω το κλασσικό twrp 3.1.1. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα sot βασικά είναι μία «μοδα» που ξεκίνησε μερικά χρόνια πίσω και είναι μία ιστορία που δημιούργησε σε όλους μας αυτή την εντύπωση (η ψυχολογικό) πως όλα βασίζονται σε αυτό περί μπαταριών και αυτονομίας. Παλιότερα δεν κοιτούσαμε την χρήση που κάναμε αλλά πόσες μέρες μας έβγαζε η συσκευή. Όχι πως αυτο σημαίνει ότι δεν πρέπει να δώσουν όλες οι εταιρείες περισσότερα στις μπαταρίες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “θα μπορούσαμε να μιλάμε για τα πολιτικά της χώρας ή για την παγκόσμια κλιματική αλλαγή, που χουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον...αλλά το πρώτο το απαγορεύουν οι κανονισμοί του φόρουμ,για το δεύτερο ψάχνουν αν μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος στον Άρη ή σε κάνα άλλο πλανήτη, γιατί σωτηρία δεν υπάρχει.. Σε άλλα θέματα γίνεται επιστημονική κουβέντα, δεν κατάλαβα... :huh:” Θέλω να μου πεις την άποψή σου για το προγραμμα Apollo και την αθέατη πλευρά της σεληνης :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A30…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “μπορεις αυτόν τον τύπο να τον παρασύρεις προς τα δω?? ...θα τον αναλάβω εγώ μετά.. :spiteful:” Το ξέρω @demakhs ότι τον θες πολύ αλλά ο τύπος δε νομίζω να πέσει στη φάκα. Άσε που τώρα γυρισa απ το γήπεδο και λίγο με ενδιαφέρει πως αποκαλεί τα xiaomi. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk