Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 749.

• Ναι με την 7αρα είμαι. Πάει αρκετά καλά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι ρε κουβέντα κάνουμε σαν σκουλήκια που είμαστε Στο techblog έχει γέλιο πάλι με τον τύπο που αποκαλεί σκουπίδια τα xiaomi. Postaρε πάλι... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι έχει πολύ καλη καμερα το 5s! Αλλά οι διαφορές δεν είναι χαοτικές μεταξύ των δύο. Είναι νόμος ότι κάπου χάνεις και κάπου κερδίζεις με τα smartphones. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χαχαχαχαχα. Αν ήταν προτεραιότητα η κάμερα δε θα είχα κανένα απ τα δύο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

baiosss - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Όλα καλά δουλεύουν είμαι στο 50% με 3.30 ώρες οθόνη και 18 ώρες ενεργό.. Δλδ το 3τ του baioss πόσο βγάζει? Sent from my MI 5s using Tapatalk Ξεκίνησε από το 91%... έτσι” Μακάρι να έφτιαξε από θεμα αυτονομίας κι άλλο! Ευχάριστο αυτό. Όσο για το one plus, έχω κάνει sot μέχρι και 7.30 ώρες με υπόλοιπο στο 29-30%. Πρόσφατα που δεν το δούλεψα πολύ είχα 3.30 ώρες οθόνης και 2 ημέρες 16 ώρες αναμονής. Είχα ένα υπόλοιπο ακόμα 25%. Αλλά τώρα αυτά είναι περιττά γιατί εδώ μιλάμε …

• Οπότε δεν έχει διαφορά και προφανώς χρειάζεται πολύ δουλειά στο software. Κρίμα ρε γαμωτο γιατί μόλις τώρα το αναβαθμισα στην τελευταία EU 7.2.16 και είναι πολύ ωραίο τηλεφωνάκι! Αλλά στο κομμάτι αυτονομία που είναι από τα βασικότερα δε μπορώ να κάνω πίσω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gto: “Στο μεταξύ η stable έκδοση που έχουμε στα downloads που βασίζεται ; Στην Global stable ; Βλέπω ότι έχουμε 8.0.1.0 ενώ υπάρχει V8.0.3.0. Επίσης βλέπω αλλαγές σε miui. MIUI 8.2 Global Stable ROM Now Rolling Out: Full Changelog, Downloads Links - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Κάποιος να με διαφωτίσει πλζ :)” Λογικά αυτή θα είναι η νέα global stable που περιμέναμε για το mi5s(?). Ίσως να έχει και ελληνικα. Από 20 του μήνα λεει ξεκινάει? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μο…

• Τελικά παρατηρήσατε μεγάλη διαφορά στην αυτονομία σε όσους απενεργοποίησαν η απεγκατεστησαν το δαχτυλικο αποτύπωμα? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Παράθεση από apsogos4ever: “Ρε παιδιά, υπάρχει κάτι άλλο εκτός του titanium backup το οποίο να παίρνει αυτόματα backup όλες τις εφαρμογές και τα settings μου.... Κάθε φορά που κάνω factory reset κάνω 1 και 1/2 ώρα να το ρυθμίσω... Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Τα τοπικά αντίγραφα που είναι μέσα στις ρυθμίσεις σου δεν χρειάζεται να ψάχνεις αλλού..Μόνο που δεν θα πάρει στο Viber Γιατί δεν μπορεί. Άλλωστε υπάρχει στην εφαρμογή του Viber η δυνατότητα αυτή. Επίσης μπο…

• Στο πρώτο σχόλιο στο play store είναι ένας δικός μας με xiaomi που λέει ότι δουλεύει και unrooted. Απλά λέει επίσης ότι δουλεύει με ξεκλειωμενο bl. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πήγαινε στην ενότητα με τους οδηγούς στο site εδώ και θα βρεις τρόπους ένα σωρό. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Υπάρχει άλλη μία εφαρμογή αλλά δεν την θυμαμαι. Δεν την δούλεψα ποτέ αλλά άκουγα καλά λόγια. Edit. Helium νομίζω λεγόταν. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ελεγξες αν κλείδωσε ο bl με τη γνωστή μέθοδο μέσω fastboot? Ακόμα και αν κλείδωσε ομως, δεν είναι δύσκολο να τον ξεκλειδώσεις πάλι. Σε ένα λεπτό είσαι κομπλέ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για μένα που είμαι root το AdAway με ενδιαφέρει κυρίως και το titanium. Από εκεί και πέρα εφαρμογές τύπου wakelock detector και kernel adiutor έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Αν όλα δουλεύουν σωστά και ωραία δε χρειάζεσαι root. Μόνο τα δύο πρώτα apps είναι θεωρητικά απαραίτητα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το greenify δε νομίζω ότι είναι κατάλληλη εφαρμογή για τα MIUI λειτουργικά. Νομίζω δλδ πως θα υπάρχει ένα conflict μεταξύ των δύο και δε θα γίνεται σωστή δουλειά. Με λίγα λόγια το MIUI με τις κατάλληλες ρυθμίσεις για εξοικονόμηση κλπ είναι καλύτερο από το να παγώνεις εφαρμογές με το άλλο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν θες root για κάποιες εφαρμογές βάλε. Εξαρτάται γιατί το θες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άρα παίζει ρόλο τελικά το δαχτυλικο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από apsogos4ever: “Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πια η διαφορά οπτικά ....με την παρακάτω ρύθμιση; 6263e42a8491fe6aaf2441632a274022.jpg Επέλεξα το hide system animations.... Μόλις τώρα.. Sent from my MI 5s using Tapatalk” Καλύτερη αυτονομία με απόκρυψη. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ε η αλήθεια είναι ότι τα πάμε καλύτερα σε βασικούς τομείς με το oneplus3 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άμα δε χρειάζομουν τα 4/128 θα έμενα στο mi4s. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk