Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Μπαίνεις στο twrp πατάς back up σου ανοίγει μια νέα οθόνη και σου έχει τικαρισμενα το boot το data και το system. Προχωράς στο back up. Αυτό είναι μια φωτογραφία της στιγμής που το πήρες τα έχει όλα ρυθμίσεις δεδομένα τα πάντα. Αν θέλεις μπορείς να πάρεις και όλα τα partitions αν τικαρεις τα πάντα.. Κάνε και ένα search για nandroid back-up θα δεις και άλλες λεπτομέρειες.. Πάρε και ένα τοπικό back-up και θα είμαι κομπλέ...μπορείς έτσι να δοκιμάσεις ΡΟΜ απευθείας χωρίς να ανησυχείς.. Ακόμα και με factory reset. Πας καθαρή επαναφέρεις από τοπικό και είσαι έτοιμος. Δεν σ αρέσει επαναφέρεις μέσω twrp (restore) το nandroid που είχες...Τέλος.. Γι αυτό το twrp είναι αξεπέραστο
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Βγήκε η stable 8.2 κατεβάζω αλλά είμαι στο χωριό (4 mbps). Θα ενημερώσω με τις πρώτες εντυπώσεις.
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Όλα καλά δουλεύουν είμαι στο 50% με 3.30 ώρες οθόνη και 18 ώρες ενεργό.. Δλδ το 3τ του baioss πόσο βγάζει?
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Ξεκίνησε από το 91%... έτσι
Μακάρι να έφτιαξε από θεμα αυτονομίας κι άλλο! Ευχάριστο αυτό.
Όσο για το one plus, έχω κάνει sot μέχρι και 7.30 ώρες με υπόλοιπο στο 29-30%.
Πρόσφατα που δεν το δούλεψα πολύ είχα 3.30 ώρες οθόνης και 2 ημέρες 16 ώρες αναμονής. Είχα ένα υπόλοιπο ακόμα 25%.
Αλλά τώρα αυτά είναι περιττά γιατί εδώ μιλάμε για άλλη συσκευή.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Χαχαχαχαχα. Αν ήταν προτεραιότητα η κάμερα δε θα είχα κανένα απ τα δύο.
Ο/H baiosss έγραψε:
Χαχαχαχαχα. Αν ήταν προτεραιότητα η κάμερα δε θα είχα κανένα απ τα δύο.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θεωρώ ότι η κάμερα του mi5s είναι από τις καλύτερες κάμερες....και σαν "πακέτο" το S είναι ΤΟ καλυτερο!! Συμφωνείς;
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
-
-
Ναι ρε κουβέντα κάνουμε σαν σκουλήκια που είμαστε Στο techblog έχει γέλιο πάλι με τον τύπο που αποκαλεί σκουπίδια τα xiaomi. Postaρε πάλι...
-
Ναι με την 7αρα είμαι. Πάει αρκετά καλά.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0