Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 749.
-
Παράθεση από EGW4321: “οποτε και πριν φλασαρω την ρομ κανω το βημα αυτο και μετα το φλασαρισμα παλι το ιδιο; ” Αυτα τα wipe θα τα κανεις πριν το φλασαρισμα. Μετα το φλασαρισμα δε θα κανεις τιποτε αλλο.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από EGW4321: “Καλησπέρα.ερωτηση αν κάνω fr σε mi5s plus όπου δεν έχει sd χάνετε η ρομ που θα βάλω για να φλασαρω και χρειάζεται να βρίσκεται σε usb με καλώδιο otg;” Θα χαθεί μόνο αν κάνεις wipe και την internal storage, δηλαδή την εσωτερική μνημη. Εσύ μόνο wipe data, art cache και dalvik θα κάνεις από twrp. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η σταδιακη αυξηση του ηχου κλησης σε μια εισερχομενη, ειναι καινουριο κολπο? Δεν υπηρχε αυτο στις προηγουμενες τουλαχιστον. Ο ηχος σε μια εισερχομενη παντα κληση ακουγονταν εξ αρχης δυνατα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από knight666: “Επειδή κ εγώ έχω τα ίδια αποτελέσματα με φθηνό κ Nillkin τζάμι παράγγειλα το full cover με χρώμα δηλαδή που ελπίζω να με καλύψει. Η μεμβράνη δεν καλύπτει από σπάσιμο, έτσι δεν είναι;” Εγώ δυστυχώς είχα πάρει δύο τέτοια τζαμακια βαμμένα όπως λες, αλλά αυτά έχουν ένα άλλο θέμα. Εκτός ότι έχουν κάτι μικρές κουκιδες που προσωπικά δε με ενοχλούσαν, το τζαμακι έχει κόλλα μόνο περιμετρικά και δεν κολλάει σε όλη την επιφάνεια της οθόνης. Οπότε στην μέση υπάρχει ένα κενό που με τ…
-
Αυτό δεν καταλαβαίνω και γω. Δεν μπορούν να κατασκευάσουν κάτι σε τζαμακια που να είναι κυρτά σε αυτά τα σημεία? Τόσο δύσκολο τεχνολογικά είναι να φτιαχτεί κάτι τέτοιο? Όσο για τα film, ποτέ δεν κατάφερα σε κανένα κινητό να τα εφαρμόσω καλά. Πάντα είχα φουσκάλες γιατί πάντα υπήρχε κάποιος κόκκος σκόνης όσο καλά και αν καθάριζα την οθόνη. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από apsogos4ever: “παιδια απο screen protect Που να μην ειναι μικρο και να κοβετε στις ακρες τι εχετε κανει; ” Δυο post πιο πανω εβαλα link με φωτο απο αυτο που παρελαβα σημερα. Αν σε καλυπτει εχει καλως. Ολα τα υπολοιπα ειναι μικρα και δεν καλυπτουν την οθονη τοσο πολυ, εκτος αν υπαρχει καποιο αλλο που μου διαφευγει.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gto: “Παράθεση από baiosss: “Τώρα περιμένουμε εντυπώσεις και για την αυτονομία της συσκευής σου. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν σου κρύβω ότι και εγώ έχω μία ανυπομονησία. Γενικά το φορτώνω πολύ το κινητό και αναρωτιέμαι πόσο αντέχει. Το σίγουρο είναι πως από βδομάδα θα φανεί όταν το αφήσω από τα χέρια μου Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Που να τρέξεις και antutu να γουστάρεις έτσι για τα νούμερα και μόνο. f035c1a29b4cb299b7df374ee81b68be.jpg Στάλθηκε α…
-
Παράθεση από gto: “Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από gto: “Επιτέλους ” τι επιτέλους.... επιτέλους σου φυτέψανε την ανεπίσημη/προβληματική... ” Επιτέλους παρέλαβα. Ανεπίσημη έχω ; Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Ναι αυτη με τα δυο μηδενικα στο τελος ειναι ανεπισημη απο τα κινεζομαγαζα η αλλιως multilanguage.
-
Ποιοτητα ομιλιας θεωρω πως ειναι πολυ καλη. Την διαφορα την ακουσα εγω προσωπικα με hands free οταν ακουγα μουσικη πριν βαλω την ελληνικη rom που ειχε μεσα την εφαρμογη dolby atmos. Βεβαια αυτη τη διαφορα την παρατηρουσα σε οσα τηλεφωνα της εταιριας επεσαν στα χερια μου. Οσο για αυτονομια που διαβασα παραπανω οτι ειναι εξαιρετικη, εξαρταται τι εννοει κανεις γιατι εγω μονο με την τελευταια eu ειδα δυο μερες μπαταρια. Στις προηγουμενες ημουν μονιμως στην 1 μερα και 17 ωρες με 30% υπολοιπο και 3ωρε…
-
Παράθεση από sifario: “Ηθελα να ρωτησω το tempered glass της nilkin καθεται καλα πιανει ολη την οθονη οσοι το εχουν η να αγορασω λετε καλυτερα αυτο Xiaomi Mi5S (White) Tempered Glass Screen Protector - Ultimate Shield ” Εχω παραγγειλει απο Ebay παρομοιες με αυτες που ποσταρες κα ιτις περιμενω απο μερα σε μερα. Επειδη ειδα ενα βιντεακι του Flosmall με αυτες πως καθονται στην συσκευη μας, πολυ φοβαμαι πως θα απογοητευτουμε! youtube.com/watch?v=cBrb_POnIPI Στο βιντεο φαινεται καθαρα οτι καλυπτουν τ…
-
Παράθεση από manwlis77: “θα βγει πιστεύω update σε πιο φρέσκια και θα έχει. Εγώ πάντως την έβαλα βαρέθηκα το twrp Όταν βγει Dev global θα βάλω αυτή !! ” Και εγω αυτη περιμενω για να ειμαι ειλικρινης, οταν φυσικα υποστηριξει και ελληνικα. Οχι πως με δυσκολευουν τα αγγλικα αλλα για λογους πρακτικοτητας και ταχυτητας. Απο την αλλη μερια παλι, θεωρω πως και οι eu ειναι πολυ δυνατες!
-
Παράθεση από Tilemaxos42: “καλημερα κ και χρόνια πολλά, με την ρομ όλα οκ.λιγο με την μπαταρία έχω ένα θέμα αλλά μετά στρώνει.θελω να ρωτήσω κάτι... Κάποτε βρίσκαμε γραμματοσειρά στα θέματα... Τώρα που είναι; ” Αν μπεις στην εφαρμογη θεματα πανω πανω στην μπαρα γραφει theme-Wallpaper-Ringtone-Font. Στο font ειναι οι γραμματοσειρες, αλλα ειναι αρκετα διαφορετικες απο αυτες που ειχαμε παλιοτερα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkoutsou: “Παιδιά μια ερώτηση, επειδή περιμένω και εγώ το κινητό: για να ζητήσεις ξεκλειδωμα του bootloader απαιτείται να έχεις στην κατοχή σου το κινητό? Σου ζητάει κάτι δηλαδή από το κινητό, κάποιο imei κλπ? Εάν δεν θέλει τίποτα να το ζητήσω από τώρα, έτσι ώστε όταν έρθει να είμαι μάχιμος 8)” Εάν είχες xiaomi συσκευή πάλι στο παρελθόν και είχες mi account, απλά θα χρειαστούν τα στοιχεία του account. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από gto: “Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από gto: “Παιδιά ποιοι παραλάβατε κινητό τον τελευταίο μήνα ; Είχατε θέμα με τελωνείο ; ” Εγω παρελαβα τελη Νοεμβριου, την περιοδο δηλαδη που ειχε ξεκινησει ολη η ιστορια με τους ξαφνικους τυχαιους ελεγχους στα αεροδρομια. Για καλη μου τυχη μαλλον δεν εντοπισαν το δικο μου πακετο.Ουτε στο tracking των ελτα εγραψε ποτε για εισαγωγη στο τελωνειο ουτε ειχα τετοιο προβλημα μετα. ” Το έχεις παρακολουθήσει ; είναι όντως τυχαίοι οι έλεγχοι ; ή τα ελέγχ…
-
Παράθεση από gto: “Παιδιά ποιοι παραλάβατε κινητό τον τελευταίο μήνα ; Είχατε θέμα με τελωνείο ; ” Εγω παρελαβα τελη Νοεμβριου, την περιοδο δηλαδη που ειχε ξεκινησει ολη η ιστορια με τους ξαφνικους τυχαιους ελεγχους στα αεροδρομια. Για καλη μου τυχη μαλλον δεν εντοπισαν το δικο μου πακετο. Ουτε στο tracking των ελτα εγραψε ποτε για εισαγωγη στο τελωνειο ουτε ειχα τετοιο προβλημα μετα.
-
Παράθεση από gvoi: “Να ρωτησω κάτι?? Έχει βρει κανείς tempered glasses για mi5s να εφαρμόζουν σχετικά καλά??? Γιατί αυτά που μου έστειλε ο κινέζος ο φίλος αφήνουν αρκετό κενό στο πλάι και πολύ στην μία γωνιά αν κ είναι τοποθετημένο ακριβώς.... Στάλθηκε από το MI 5s μου ” Eχω κανει μια παραγγελια απο ebay δυο tempered glass απο αυτα που εχουν "bezels" πανω και κατω. Περιμενω να μου ερθουν, να δω αν οντως ειναι καλης ποιοτητας και το σημαντικοτερο αν προστατευουν ολοκληρη την οθονη. Οταν παραλαβω …