Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 749.

• Σε xiaomi mi4s μενει αρκετη ωρα στο mi logo χωρις να αλλαζει κατι. Εκανα ελεγχο για md5 και δειχνουν ολα καλα. Τι αλλο παιζει?

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από arnaougeo: “ ” Υπάρχει μεγάλο Traffic αυτή τη στιγμή και μπορεί να σε κόβει ο Server.To αρχείο ΄που κατέβασες πρέπει να είναι κατεστραμμένο. Δοκίμασε να κατεβάσεις από το Androidfilehost. ” Αυτο μπορει να συμβαινει και στην περιπτωση που μεινει για κανα μισωρο στην οθονη με το mi logo? Αναγκαστικα περναω στην προηγουμενη.

• Και το 600αρι στα κινεζομαγαζα θα απογοητευσει...

• RE: RE:

baiosss - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Παράθεση από zpaf: “Παράθεση από baiosss: “ Μας κοροιδευεουν ψιλο γαζι οι κινεζοι μου φαινεται. Εδωσαν σε τρεις συσκευες τους marshmallow οι οποιες ειναι τιγκα στα Bugs και τις υπολοιπες ακομα τιποτα. Ακομα και προσφατες συσκευες που κυκλοφορησαν ακομα με lollipop ειναι και τωρα μας λενε φημες για Nougat? Ποσοι μηνες εχουν περασει παρεπιπτοντως απο παρομοιο αρθρο για την εκδοση 6?” Όλα στο μυαλό μας είναι. Κάνε το έξι εφτά και έγινες nougat. 6f35bb2dc43a4eaca3e39fc3c65fd0b1.jpg Sent from my MI 4…

• RE:

baiosss - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από chrdes: “Το antutu παιδιά είναι κάτι σαν το τεστ ευφυίας; Όποιος πιάσει μεγαλύτερο σκορ είναι πιο έξυπνος; Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0” Όχι άλλα όση σημασία και αν δεν έχει ως εφαρμογή το antutu σίγουρα όλοι μας θέλουμε να βλέπουμε την συσκευή μας μας να έχει σταθερά νούμερα και γιατί όχι, να εμφανίζει έστω και μία μικρή άνοδο. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν και δεν ειμαι αριθμολαγνος, στο τελος θα γινω! Στις τελευταιες rom της miui8 πρεπει να εχει γινει καποια παρεμβαση να το πω? Καποια πτωση στις επιδοσεις? Δεν ξερω! Παντως εκει που εφτανα τα 69000 με το antutu στις αρχες και σε miui7, τωρα με το ζορι φτανω τα 59000.

• Μας κοροιδευεουν ψιλο γαζι οι κινεζοι μου φαινεται. Εδωσαν σε τρεις συσκευες τους marshmallow οι οποιες ειναι τιγκα στα Bugs και τις υπολοιπες ακομα τιποτα. Ακομα και προσφατες συσκευες που κυκλοφορησαν ακομα με lollipop ειναι και τωρα μας λενε φημες για Nougat? Ποσοι μηνες εχουν περασει παρεπιπτοντως απο παρομοιο αρθρο για την εκδοση 6?

• Τον τελευταίο καιρό με τις τελευταίες ρομς παρατηρώ και γω ψιλομεγαλα ποσοστά από android system. Γύρω στα 15-17% παίζει. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Chris Chatzis: “@baiosss Γιατί η λήψη 4Κ σε Redmi Note 3 Pro είναι δυνατή απο το Chipset αλλα η Xiaomi δέν το συμπεριέλαβε για διάφορους λόγους είτε αυτοί είναι για μάρκετινγκ είτε γιατί αυτοί είναι ακόμη σε Beta stage για αυτους. Εάν θες μπορώ να τραβήξω ενα 1080p και ένα 4K Video για να δείς την διαφορά. Επίσης στο 4Κ αν θυμάμαι καλά δέν πρέπει να έχει stabilization οπότε μπορεί και αυτός να είναι ένας λόγος που δεν το έχουν βάλει στο stock camera app. ” Ευχαριστω πολυ για την απα…

• Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί από άλλους αλλά ή αυτόματη φωτεινότητα δε φαίνεται να λειτουργεί. Και δεν είναι θέμα μόνο της τελευταίας gtv αλλά συμβαίνει και σε αλλες. Μόνο σε official δούλευε σωστά. Για να είμαι και σίγουρος αν λειτουργει έτσι, υποθέτω ότι σε σκοτεινούς χώρους χαμηλώνει ο φωτισμός και σε πολύ φως παραμένει φωτεινή. Έτσι δεν πάει? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από εκεί το έκανα όπως πάντα, απλά μου κάνει εντύπωση που δεν γίνεται και από την εφαρμογή. Έχω προσπαθήσει να το μετονονασω σε update.zip και να το βάλω στο φάκελο dowloaded rom και πάλι το ίδιο σφάλμα. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικά μήπως ξέρει κανείς γιατί δε μπορώ να κάνω το update από την εφαρμογή αναβάθμιση διαλέγοντας το αρχειο της ρομ που έχω ρίξει μέσα στη συσκευή? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sardelisp: “Παράθεση από baiosss: “4c88a737c3099983a5f6f4ad6651e448.jpg ” μπορω να ρωτησω ποια γραμματοσειρα ειναι αυτη;; την κατεβασες απο την εφαρμογη θεματα ή απο xposed ifont;;;” Φυσικά. Είναι ή mix theme THAI miui απο την εφαρμογή θέματα. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γιατί δε μπορώ να κάνω το update μέσα από την εφαρμογή αναβάθμιση? Είτε το μετονονασω σε update.zip μέσα στο φάκελο dowloaded rom, είτε την έχω χύμα με το πλήρες όνομά όπως την κατέβασα, πάντα το ίδιο... 4c88a737c3099983a5f6f4ad6651e448.jpg Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από Chris Chatzis: “@baiosss Το κινητό τραβάει 4Κ με 27 fps με την κάμερα της Google και 720p στα 120 fps με την επιλογή της Αργής κίνησης. ” Το θέμα είναι γιατί δεν τραβάει 4k με την stock εφαρμογή της κάμερας... Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μπήκες μέσα στις ρυθμίσεις της κάμερας και δεν το έχει σαν επιλογή!? Όταν λέω ότι πρέπει να του το λέω, σημαίνει ότι πρέπει να μπαίνω στις επιλογές της κάμερας και να το ενεργο…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Chris Chatzis: “@baiosss Το κινητό τραβάει 4Κ με 27 fps με την κάμερα της Google και 720p στα 120 fps με την επιλογή της Αργής κίνησης.” Το θέμα είναι γιατί δεν τραβάει 4k με την stock εφαρμογή της κάμερας... Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να δουμε ποτε θα το παρουσιασει, ποτε θα το κυκλοφορησει και φυσικα σε τι τιμες. Καλα το υπερκαπελο των κινεζομαγαζων ειναι δεδομενο!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από baiosss: “Μία ερώτηση και από μένα. Γιατί στις miui δεν μπορούμε να τραβήξουμε βίντεο σε 4k ανάλυση ενώ υπάρχει ή ρύθμιση? Με cm για παράδειγμα δίνει αυτή την επιλογή. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” For video recording, it shoots a Full-HD video at 30 fps while 720p at 120 fps. It also supports 4K video recording in HDR mode but at 15 fps, too slow. Δεν το έχω το κινητό, αλλά βρήκα αυτό. Και σε μένα εξ ορισμού τραβάει HD. Πρέπει κάθε φο…

• Μία ερώτηση και από μένα. Γιατί στις miui δεν μπορούμε να τραβήξουμε βίντεο σε 4k ανάλυση ενώ υπάρχει ή ρύθμιση? Με cm για παράδειγμα δίνει αυτή την επιλογή. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk