Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 749.

• Στην αριθμομηχανή πατώντας το τετραγωνακι στην πάνω αριστερή γωνία. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γενική συζήτηση για το Mi-4S

baiosss - - Mi-4S (Aqua)

Μήνυμα

Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από baiosss: “έχετε μήπως προμηθευτεί από vickmall τα film glass της nillkin που μπαίνουν και στο πίσω μέρος της συσκευής? Μόλις έκανα την αγορά γιατί τη φοβάμαι την πίσω επιφάνεια της τηλεφωναρας μας για γρατζουνιες και ρωτάω μήπως έχετε κάτι αντίστοιχο και να μου πείτε απόψεις. ” Νομίζω είναι το καλύτερο που υπάρχει, H9+pro με καμπυλωτες ακρες και έχει άλλο ένα για το πίσω μέρος.NILLKIN H+PRO Anti-explosion Glass Screen Protector For Xiaomi Mi4S Sale - Ba…

• Εγώ γιατί δε μπορώ να περάσω updates από το updater? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπαίνεις στην εφαρμογή updater,πανω δεξιά έχει τρεις τελιτσες, πατάς εκεί και βγαίνει ένα μενού με επιλογές. Πατάς εκεί που λέει choose updater zip και ψάχνεις να βρεις το αρχείο που έχεις περάσει στην συσκευή σου. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Την εφαρμογή updater εννοεί. Ή μέσα στον φάκελο με τα εργαλεία θα την βρεις εκτός αν την έχεις βάλει χύμα στις αρχικες οθόνες. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 5f06f1f65abaa954249b2d3344bbc227.jpg Υπάρχει κάτι που να μπορούμε να κάνουμε γι αυτά τα νουμερα? Μήπως πρέπει το bbm και viber να τα αφαιρεσω από την αυτόματη έναρξη? Έτσι όμως θα έρχονται οι ειδοποιήσεις απ αυτές τις εφαρμογές? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

baiosss - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από baiosss: “Ένα λάθος στη μετάφραση που βρήκα στην κάμερα ψάχνοντας τα του HDR. Οταν το βάζουμε στο αυτόματο, δίπλα του υπάρχουν το ενεργό και ανενεργό τα οποία κάνουν την αντίθετη ακριβώς δουλειά. Δηλαδή το ενεργό απενεργοποει το HDR και το ανενεργό το ενεργοποιεί! Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν βλέπω κάτι λάθος πέρα από το ότι πρέπει κάπως να χωρέσουμε τις μεταφράσεις έτσι όπως το έχουν κάνει. Υπόψη ότι αριστερά είναι οι επιλογές για…

• Ένα λάθος στη μετάφραση που βρήκα στην κάμερα ψάχνοντας τα του HDR. Οταν το βάζουμε στο αυτόματο, δίπλα του υπάρχουν το ενεργό και ανενεργό τα οποία κάνουν την αντίθετη ακριβώς δουλειά. Δηλαδή το ενεργό απενεργοποει το HDR και το ανενεργό το ενεργοποιεί! Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πάνω πάνω στην οθόνη δεξιά δε στο δείχνει το HDR? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγω πολυ φοβαμαι οτι αυτο το ποδηλατο απευθυνεται κυριως στην κινεζικη αγορα απο την αποψη οτι οι Κινεζοι ειναι μικροσωμοι και οχι μοσχαρια 1,80 και 2 μετρα με 80 και 90 κιλα αντιστοιχα. Δεν ξερω σιγουρα αλλα ενα ποδηλατο που ζυγιζει τοσο λιγο αμφιβαλλω αν θα μπορει να αντεξει το βαρος ενος ανθρωπου απο τα δυο παραπανω παραδειγματα.

• Μια ερωτηση. Επειδη χρησιμοποιω ξεχωριστη εφαρμογη απο play store για διαφορετικα χρωματα του Led στις ειδοποιησεις των εφαρμογων, για να δουλευουν καλυτερα πρεπει να απενεργοποιησω τα led ανα εφαρμογη απο ρυθμισεις>εφαρμογες>bbm (για παραδειγμα)> εικονιδια η δε χρειαζεται? Υποθετω οτι τα Led απο ρυθμισεις>προσθετες ρυθμισεις>led ειδοποιησης τα αφηνω ολα στο On μιας και απο εκει βασιζεται αν θα εχουμε led η οχι.

• Προσπαθω να κανω ανανεωση στον καιρο αλλα δεν την κανει και γραφει αδυναμια συνδεσης δικτυου ενω ειμαι κανονικοτατα συνδεδεμενος στο wifi του σπιτιου. Δεν βρισκω και την εφαρμογη του καιρου στις εφαρμογες συστηματος για να κανω clear cache. EDIT: Εφτιαξε OK.

• Μια απορια που την εχω εδω και καιρο και δεν εχω δει κανεναν να ρωταει. Οι περισσοτερες επωνυμες τουλαχιστον συσκευες παιρνουν ανα τακτα χρονικα διαστηματα καποια security updates για διαφορα malware που κυκλοφορουν και μπορει να επηρεασουν android συσκευες. Μεσα σε αυτες τις εβδομαδιαιες εκδοσεις που βγαινουν για εμας, περιλαμβανονται και τετοια θεματακια?

• Εχει πειραχτει κατι στους πυρηνες της cpu με την τελευταια εκδοση και εχω χαμηλοτερα αποτελεσπατα στο antutu? Οχι πως με πειραζει ιδιαιτερα απλα αναρωτιεμαι.

• Παράθεση από geotok: “Παιδιά ψάχνω να βρω τις ρυθμίσεις μέσα στις επαφές...πχ ειχε πριν νομιζω πανω δεξια 3 παυλες και απο εκει εβγαιναν οι ρυθμίσεις για να επιλέξεις ποιες επαφες θελεις sim google τηλεφωνου αλλα και αλλες ρυθμίσεις πχ ρυθμίσεις κλήσεων, ειδοποιήσεις κλήσεων. Απο εκει επελεγα πχ να βαζω να αναβοσβηνει το φλασ σε καθε κληση.....Που πηγε τωρα αυτο? Μηπως το ξεχασανε να το περασουν???? ” Μπαινεις στις Επαφες και πατας παρατεταμενα το αριστερα capacitive πληκτρο με τις τρεις παυλες!…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από anestisleon: “Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από anestisleon: “Ρε παιδιά πως απενεργοποιητε η δόνηση όταν πάω να πάρω τηλέφωνο και πατάω τους αριθμους ” Δεν γίνεται. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κρίμα γιατί δεν με αρέσει καθολου” Δε με ενοχλεί καθόλου. Ίσα ίσα που έχω στο μέτριο την δόνηση άγγιγματων στην οθόνη. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από anestisleon: “Ρε παιδιά πως απενεργοποιητε η δόνηση όταν πάω να πάρω τηλέφωνο και πατάω τους αριθμους” Δεν γίνεται. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GIANNIS VASILIADIS: “@baiosss ναι πως γίνεται? @dfoust δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Πετάει το κινητό.” Πας ρυθμισεις>γραμμή καταστασης>διάταξη εικονιδίων και διακοπτων και το αλλάζεις σε ξεχωριστό. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GIANNIS VASILIADIS: “Καλησπέρα. Όλα τελεία στο note 3g octa core. Πολύ ωραία, γρήγορη και όμορφη ρομ. Το μόνο που θα ήθελα να είχε επιλογή να έβαζα τα παλιά κουμπιά του παραθύρου ειδοποιήσεων. ” Αυτά εννοείς? 7f1c4357a38cc817ab4bbe8e3270b49a.jpg Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμένα το adaway δουλεύει άψογα και εμφανίζεται μέσα στο SUPERSU κανονικότατα.. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk