Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από bilis1234: “δεν θυμάται πιο email έχει βάλει ” Καλός, χρυσός ο φίλος, αλλά μάλλον έχει κάνει καυτή πατάτα.... Αν δεν του έχεις δώσει εσύ λογαριασμό για να κάνει ξεκλείδωμα και έβαλα κάποιον δικό του ή κάποιον στην τύχη...ίσως πρέπει να αναλάβει και την ευθύνη να το ξεκλειδώσει και εάν δεν μπορεί...να στο αντικαταστήσει... Και ειδικά το redmi Note 8 Pro που το hardbrick το έχει για καλημέρα με custom rom & TWRP... :(” Καλημέρα φίλε μου όχι το τηλέφωνο είναι δ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Αν γνωρίζεις το email κάνεις ανάκτηση λογαριασμού από τη σελίδα της Xiaomi. Εκεί που πας για να μπεις στο Mi Account... Follow the below steps to [b]reset Mi account password:[/b] 1. Step 1: At first you have to visit the official website, www.mi.com. 2. Step 2: On the home page, you have to click on Sign-in (account.xiaomi.com). 3. Step 3: After that, you need to click on Forgot Password. 4. Step 4: Now enter your Email or Phone number. Mi-Konto - Passwort zurücksetzen…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δοκίμασε ανάκτηση στοιχείων λογαριασμού η επαφή με το σέρβις. Αν το πήρες Ελλάδα επικοινωνία με τον εισαγωγέα ή το μαγαζί που το πήρε...” Την ανάκτηση πως μπορώ να την κάνω?? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Pixel.δεν είπες ότι έχει επάνω; Αυτά είναι χαρακτηριστικά της miui. Αν δοκίμασες να περάσεις miui σου ζητάει το λογαριασμό που ήταν δηλωμένο και ισχύουν αυτά που σου έγραψα στο πρώτο post. Κλείδωμα σε redmi note 8 Pro” Όντως είναι miui αλλά ούτε κ εγώ ξέρω ποια πέρασε... Δηλαδή η αυτό που μου είπες από πάνω να στείλω email αν περάσω pixel θα είναι πάλι κλειδωμένο?? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Αν δε μας.πεις τι σημαίνει το "έμεινε κλειδωμένο" δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Που κολλάει; Τι του εμφανίζει; Τι ζητάει να γράψεις; Το Mi Account; google Account; Κάτι άλλο; Δε ανοίγει καν;” Αυτό λέω τόση ώρα βρε παιδιά αλλά μάλλον το λέω λάθος. Λοιπόν γράφει, this device is locked και από κάτω activate this device, Και από κάτω open WiFi. Μολης πατήσω το activate ζητάει pawsword και από πάνω λέει το mi account με αστερίσκους κάποια νούμερα κ από κάτω τον …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Αν δεν έχει καμία πρόσβαση στο email και στη τηλεφωνικό του νούμερο που πιθανώς να χρησιμοποιήσε στο Mi Account μπαίνει μόνο η λύση επικοινωνίας με τη Xiaomi με τα στοιχεία αγοράς, απόδειξη και κουτί με τα ΙΜΕΙ μηοως και το ξεκλειδώσουν αυτοί. Αγορά από Ελλάδα και τον επίσημο εισαγωγέα; Αν ναι, επικοινωνία μαζί του. Αλλιώς: Mi Global Home Αλλιως στα σκουπίδια. Αυυοε τη pixel με παραξενευει. Που του βγάζει ότι κλείδωσε; Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες;” Ούτε αυτός δεν ξέρ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αν κατάλαβα καλά έχεις windows 7 και μάλλον δεν παίρνει σωστά τους drivers, πρέπει να κάνεις χειροκίνητη εγκατάσταση των drivers :/” Ναι τα 7 έχω πως όμως θα τους βρω? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ωραία, αλλά συνεχίζεις με τις παραθέσεις. Δεν χρειάζονται...” Πέρασα κανονικά τους drivers που μου έστειλες αλλά πάλι μου γράφει αυτό 075c16320793f4cef93d14442025de64.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Αν θέλεις μη παραθέτεις συνέχεια προηγούμενα μηνύματα. Ανέβασε ένα screenshot από τη διαχείριση συσκευών να δούμε πως φαίνεται.” Δεν είμαι σπίτι τωρα δυστηχως το απόγευμα που θα σχολασω Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bilis1234: “Παράθεση από amavroudis: “Εδώ οι οδηγοί Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Και το ξεκλειδωμα Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) Όσον αφορά τα σφάλματα του miunlock, ανέβασε φωτογραφία να τα δούμε.” Το πρόβλημα είναι ότι όταν βάζω το καλώδιο να συνδέσω το τηλέφωνο στον υπολογιστή δεν το αναγνωριζη καν σαν συσκευή. Θα περάσω αυτούς τους drivers και επανέρχομαι. Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το POCOPH…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Εδώ οι οδηγοί Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Και το ξεκλειδωμα Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) Όσον αφορά τα σφάλματα του miunlock, ανέβασε φωτογραφία να τα δούμε.” Το πρόβλημα είναι ότι όταν βάζω το καλώδιο να συνδέσω το τηλέφωνο στον υπολογιστή δεν το αναγνωριζη καν σαν συσκευή. Θα περάσω αυτούς τους drivers και επανέρχομαι. Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντα…
-
Καλησπέρα ομάδα έχω ένα θέμα προσπαθώ να συνδέσω το τηλέφωνο στον υπολογιστή για να ξεκλειδώσω bootlander αλλά ο υπολογιστής δεν το διαβάζει μου γράφει ότι έχει πρόβλημα έχω κατεβάσει τους drivers που βρήκα στο διαδίκτυο αλλά τίποτα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk