Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Τι προσπαθείς να κάνεις ? Σε ποια συσκευή και με ποια αρχεία ?” Θέλω να περάσω το watch droid στο ρολόι μέσω amazmod σε βίντεο που είδα στο yutube ο τύπος παταει επάνω στην εφαρμογή watch droid στον file manager more και open with. Εμένα δεν μου τα βγάζει αυτά. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “Κατεβάζεις ένα .apk και θες να το ανοίξεις με τι; Δεν υπάρχει άλλη εφαρμογή που μπορείς να το ανοίξεις. Ή θα το κάνεις εγκατάσταση ή όχι” Με μια άλλη εφαρμογή το amazmod για να την περάσω από εκεί στο ρολόι. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα έχω το pocophone και έχω ένα πρόβλημα εάν όντως ειναι πρόβλημα όταν κατεβάζω μια εφαρμογή και παω στο file manager και παταω άνοιγμα σε άλλη εφαρμογή η εφαρμογή αυτοι κάνει εγκατάσταση μήπως χρειαζετε να κάνω κάποια ρυθμηση για να ανοίγει σε άλλοι εφαρμογή? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Υπάρχει ένα bug στη σύνδεση με συσκευές που έχουν android 8 ή νεώτερο. Αν έχεις κινητό με android 7 η παλιότερο, σύνδεσέ το εκεί και κάνε όλες τις αναβαθμίσεις που θα βγάλει. Μετά δοκιμάζεις εκ νέου στο κινητό που έχεις πρόβλημα” Ευχαριστώ πολύ έτσι ακριβώς έκανα. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν με παίρνουν τηλέφωνο δεν μου βγάζει το όνομα αλλά μόνο τον αρηθμο. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Gokoulis: “Το είχα πάθει και εγώ απλά έκανα reset το ρολόι ξανα δοκίμασα και συνδέθηκε Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν έχω συνδεθεί καν είμαι ακόμη στο barcode για σύνδεση δεν μπορώ να μπω στο μενού Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Σωστά, τελείως άλλη συσκευή :)” Αξηζει όμως σωστά?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Amazing pace
ΜήνυμαΤώρα το είδα για το pace ρωτάω όχι για το Bip? e3d37ca4cff8d88a121b9b94a49370b6.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bilis1234: “Παράθεση από NasDriver: “Είναι τελείως διαφορετικές συσκευές, δεν μπορούν να συγκριθούν. Αν είναι μόνο για τρέξιμο όμως, ίσως να σε εξυπηρετήσει και το mi band 4 :/” Δεν έχει GPS όμως σωστά? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πιστεύω ότι το amazfit ειναι πολύ καλητερο είναι άλλη συσκευή τελείως σωστά? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Είναι τελείως διαφορετικές συσκευές, δεν μπορούν να συγκριθούν. Αν είναι μόνο για τρέξιμο όμως, ίσως να σε εξυπηρετήσει και το mi band 4 :/” Δεν έχει GPS όμως σωστά? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν είναι τα ίδια, αλλά στο περίπου δες πως θα δείχνει το ένα και πως το άλλο... Google Αποτελέσματα Eικόνων για https://i.ytimg.com/vi/gE7wOyjDXWU/maxresdefault.jpg” Αυτό που με ενδιαφέρει αξηζει η διαφορά τον σχεδόν 60 ευρω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Amazing pace
ΜήνυμαΓια τρέξιμο το θέλω πιο πολύ κ να είναι κ όμορφο στο μάτι με το MI bund 4 είναι τεράστιες διάφορες? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Amazing pace
Μήνυμααλησπέρα σκέφτομαι για αγορά το smartwatch amazing pace το βρησκω από σκρουτς στα σχεδόν 100 ευρω αξηζει?? Η να πάρω το MI bund 4?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bilis1234: “Εάν πάω σε poco? ” Νταξ,,,, τότε πας αυτόματα σε άλλη κατηγορία συσκευής, με SD845 και ανώτερα χαρακτηριστικά. ;)” Δηλαδή πολύ καλητερο τηλέφωνο αν και πιο παλιό? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi Note 7
ΜήνυμαΕάν πάω σε poco? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk