Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Σε εμένα που δεν έχω ορίσει κλείδωμα και δαχτυλικό αποτύπωμα λειτουργεί, θα μπορούσες να δοκιμάσεις απενεργοποίηση του κλειδώματος να δεις μήπως ενεργοποιηθεί η επιλογή :)” Ναι όντως μάλλον είναι bug γιατί όταν ξαναβάζω το κλείδωμα ενεργοποιητε μόνο του. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΚ είναι αρκετά σπαστικό να πρέπει να ανοίγεις 2 οθόνες. Παράθεση από NasDriver: “Πολύ πιθανό να είναι κάποιο bug ή να μην υποστηρίζεται σαν λειτουργία...θα πρέπει να μας πουν παιδιά που έχουν την ίδια συσκευή εάν τους το εμφανίζει αχνό :/” Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ρυθμίσεις > πρόσθετες ρυθμίσεις > επιλογές για προγραμματιστές > παράκαμψη οθόνης Κλειδώματος Τουλάχιστον σε android 8 - miui 10 υπάρχει σαν επιλογή :/” Το έχει σαν επιλογή αλλά είναι αχνό κ όσο να πατάω τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα για ακόμη μια φορά δεν μπορώ να βρω την παραληψη κλειδώματος αρχικής οθόνης, την βρήκα στους προγραματηστες αλλά είναι ανενεργή Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε κενζο θα βγει κάτι?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Xristos1980: “Παράθεση από bilis1234: “Περαστηκε σε κενζο όλα μια χαρά φενονται δεν βλέπω διαφορά με 9 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλησπέρα φίλε μου έχω κεγω το kenzo την πέρασες με factory η απλά wipe τα γνωστά; Για να ξέρω την κάνω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κανονικά φιλε μου χωρίς factory μεχρη στιγμής δουλεύει μια χαρά, αλλά δεν βλέπω καμία μα καμία διαφορά από της 9. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας…
-
Περαστηκε σε κενζο όλα μια χαρά φενονται δεν βλέπω διαφορά με 9 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα να ρωτήσω για να εγγαταστησω rom nitrogen ποιοι είναι η τρόποι εγγαταστασης?? ” ξεκλείδωμα και ακολουθώντας τις οδηγίες εκεί που θα την κατεβάσεις.” Δεν γνωρηζω καλά αγγλικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από bilis1234: “Παιδιά σε kenzo αυτοί η ρομ ειναι global?? ” το λέει στη πρώτη σελίδα.” Κ ποια είναι η διαφορά?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά σε kenzo αυτοί η ρομ ειναι global?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η χειρότερη ρομ ever κολαει το τηλεφωνω συνέχεια τη επανεκκίνησης τη wipe τίποτα περημενω μήπως κ αύριο στρώσει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE: RE: RE: RE:
Μήνυμα@igavio Πας recovery και κανείς Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από igavio: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από nik68: “Τελευταία και σε μένα αργούν να έρθουν πολύ το sms. Σε σημείο να μην μπορώ να κάνω …τραπεζική συναλλαγη. Επίσης αργεί αρκετά και η αναβάθμιση των εφαρμογών του play store. Το κοινό με τον @bilis1234 είναι η εφαρμογή weather & clock που την χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και μ΄ αρέσει. Λέτε να φταίει αυτή για τα παραπάνω? Κανείς άλλος με κάτι ανάλογο? Πρόταση? ” Φίλε μου καλημέρα εγώ είχα τρομερό πρόβλημα με τα μυνηματα έκανα ότι έγραψα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nik68: “Τελευταία και σε μένα αργούν να έρθουν πολύ το sms. Σε σημείο να μην μπορώ να κάνω …τραπεζική συναλλαγη. Επίσης αργεί αρκετά και η αναβάθμιση των εφαρμογών του play store. Το κοινό με τον @bilis1234 είναι η εφαρμογή weather & clock που την χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και μ΄ αρέσει. Λέτε να φταίει αυτή για τα παραπάνω? Κανείς άλλος με κάτι ανάλογο? Πρόταση? ” Φίλε μου καλημέρα εγώ είχα τρομερό πρόβλημα με τα μυνηματα έκανα ότι έγραψα παραπάνω και την ζημιά την έκανε η συγκεκριμέν…
-
Τελικά με την βοήθεια από όλα τα παιδιά μα με την συμβουλή του geoanto 555 το πρόβλημα στα μυνηματα το δημιουργουσε η συγκεκριμένη εφαρμογή (Καιρός και ρολόι widget για πρόγνωση καιρού) για πιο λόγο δεν ξέρω δοκίμασα μια μια της εφαρμογές μετά από Factory reset και έτσι το διαπίστωσα!! Της έκανα απεγκατασταση και εκανα 2 φορές wipe δύο φορές ήθελε για να στρώσει το τηλέφωνο και να εμφανίζει τα μυνηματα. Σας ευχαριστώ όλους εάν κάποιος έχει κάποια ιδέα για πιο λόγο αυτή η εφαρμογή μπερδευε τα μυν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “@bilis1234 πας μηνύματα, κρατας το Ξ πατημένο να ανοίξει μενού, κάτω κάτω additional settings, μετά το προτελευταίο που λέει (SMSC) Εμενα cosmote λέει +3097100000” Εμένα μου γράφει αυτό στον αρηθμο κέντρου sms +306942190000 για cu Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@bilis1234 Μήπως απλά έχει χαθεί το νούμερο απο το Κέντρο Λήψης SMS του παρόχου σου ???” Πως μπορώ να το βρω αυτό?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk