κάλησπερα στην ομαδα θελώ να ρωτήσω κατι η rom xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V9_XTRV_8.5.17 για κενζο η επιλογη θεματα σας επιτρεπη να περασετε θεματα και να κατεβασετε γιατι εμενα δεν με αφηνη τη μπορει να συμβενη?????
Αλλαξε το region σε εκτος Ευρωπης π.χ Ινδια
You may think you can fly - but you better not try
@bilis1234 θα μπεις twrp και θα κάνεις wipe dalvik Cache, Cache, data και system
Θα φλασαρεις την Rom μετά τα gapps και το root αν θέλεις, αυτά είναι τα στάνταρ αν χρειάζεται κάτι άλλο το γράφει από κει που θα την κατεβάσεις αλλά δεν νομίζω να θέλει κάτι άλλο από αυτά που σου ειπα
Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης
Από nitrogen μετά για να γυρίσεις σε miui περνάς fastboot rom σε fastboot mode και mi flash με την επιλογή clean all, περνάς twrp μέσω CMD και τέλος φλασάρεις xtrv μετά από factory reset που έχεις τοποθετήσει νωρίτερα στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο του κινητού.
Ευχαριστω πολύ!! Τελικά δεν το έκανα το φοβήθηκα... Ένα θέμα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να βρω από που μπορώ να καταργήσω την οθόνη που βγάζει πριν περάσω το μοτίβο
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα στην ομάδα. Μετά από 1,5 χρόνο πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να αποχωριστώ το RN3. Δίνεται, λοιπόν, στο κουτί του, αγρατζούνιστο με τις θήκες του και τα τζαμάκια του. Είναι αμαρτία να κάθεται στο συρτάρι οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται και επειδή προφανώς απαγορεύεται να γράψω τιμή στο νήμα, ας επικοινωνήσει μαζί μου με PM.