Ευχαρισ΄τω πολύ! Ούτε που το χα πάρει χαμπάρι οτι εχει νήμα με αγγελίες... Και παρεμπιπτόντως, χρόνια μας πολλά για αύριο!
edit: Για κάποιο λόγο δε βλέπω Link για να δημιουργήσω αγγελία. Μπορώ μόνο να δω τις ήδη υπάρχουσες και δε με αφήνει επίσης, να δω, ούτε τους κανόνες χρήσης του Παζαριού...
Καλησπέρα, μήπως ξέρει κανείς αν αξίζει (κι αν γίνεται) να αλλάξω μπαταρία σε REDMI NOTE 3PRO για να ξανά δω διάρκεια μπαταρίας όπως όταν το πήρα;
Φοράει μαμά ROMGlobal Dev 8.5.19 (δεν ψάχνομαι με φλασαρίσματα κλπ)
Μου βγάζει Screen on time 4 ώρες με αρκετό σερφαρισμα μέσα στη μέρα με wifi , gps και data συνέχεια ανοιχτά
Έως ότου φτάσει στο 20% περίπου
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
8ωρα μη περιμενεις να δεις ξανα. Δυστυχως οι ρομ δεν είναι πλεον οπως παλια. 5μιση ωρες φτανω και ειμαι χαρουμενος. Αλλαξα μπαταρια και ειδα ελαχιστη διαφορα
Κοίτα εγώ με rootsupersu είμαι με την τελευταία dev rom του φόρουμ 8.5.17 το android κοντά στο 35%-40% με δυο κάρτες sim,wifi και 3g 13 ώρες τη μέρα αναλογία 70/30 και Bluetooth όλη μέρα ανοιχτό λόγω mi band 2 βγάζω 5 ώρες και 20 λεπτά sot.
Νομίζω μια χαρά είναι και υποθέτω ότι παρόλο που το android είναι ψηλά νομίζω είναι εικονικό στη περίπτωση αυτή με τη κατανάλωση που έχω.
Κοίτα εγώ με rootsupersu είμαι με την τελευταία dev rom του φόρουμ 8.5.17 το android κοντά στο 35%-40% με δυο κάρτες sim,wifi και 3g 13 ώρες τη μέρα αναλογία 70/30 και Bluetooth όλη μέρα ανοιχτό λόγω mi band 2 βγάζω 5 ώρες και 20 λεπτά sot.
Νομίζω μια χαρά είναι και υποθέτω ότι παρόλο που το android είναι ψηλά νομίζω είναι εικονικό στη περίπτωση αυτή με τη κατανάλωση που έχω.
Δεν φταιει το ροοτ.
Το εβγαλα και παλι την ιδια αυτονομια ειχε. Ειχα δοκιμασει και αλλη ρομ παλι χωρις ροοτ, ενώ δοκίμασα και ροοτ με αλλους τροπους. Καμια διαφορα,δεν ειναι εκει το θεμα.Και το android ηταν και στο 10%.
Γεια σε όλη την παρέα . Έχω κανει factory reset στα πάντα ακόμη και στο σύστημα και τώρα παπαλα. Δεν ανοίγει η συσκευή και παγώνει στο σήμα έναρξης mi . Ποιον οδηγό να ακολουθήσω για εγκατάσταση καινούριας rom; Το κινητό θα το πουλήσω και θέλω να γίνει μια καθαρή εγκατάσταση σαν να το πήρα χτες. Ευχαριστώ .