Μόνο dalvik cache / cache. Το κινητό έμπαινε κανονικά στην MIUI, αλλά μετά από πολύ λίγο (1' περίπου) έβγαζε το μήνυμα "Process system isn't responding"
Καμία αναβάθμιση το superSU θα την έκανα την ζημιά
You may think you can fly - but you better not try
Απο την τελευταια stable εκανα την μεταβαση στην τελευταια Aroma, εδω και μια βδομαδα μου φαινεται οτι η αυτονομια εχει μειωθει αισθητά.
Απο 5.30 ωρες στις 3.30 SOT (προφανως με περιπου την ιδια χρήση αν οχι πιο ηπια λογο λιγοτερων apps).
Επισης στην χρηση μπαταριας ειναι 1o το Android με ~50% + χρηση .
Υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω για να βελτιωθούν τα διαστήματα φόρτισης ?
Απο την τελευταια stable εκανα την μεταβαση στην τελευταια Aroma, εδω και μια βδομαδα μου φαινεται οτι η αυτονομια εχει μειωθει αισθητά.
Απο 5.30 ωρες στις 3.30 SOT (προφανως με περιπου την ιδια χρήση αν οχι πιο ηπια λογο λιγοτερων apps).
Επισης στην χρηση μπαταριας ειναι 1o το Android με ~50% + χρηση .
Υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω για να βελτιωθούν τα διαστήματα φόρτισης ?
@giannisv6
στο kenzo της συζυγου εχω βαλει την τελευταια Arωma stable και κοιτωντας προχθες την μπαταρια
βλεπω καταναλωση απο το android 70%...
Λεω παει το κινητο...Θα το βγαλει off...
την προηγουμενη μερα εντωμεταξυ ητανε πανω στο τραπεζι και απο το ηχειο σταζανε νερα....
τελως παντων να μην τα πολυλογω ξαναπερασα μια φορα την ρομ απο πανω και εστρωσε...
τωρα το android ειναι στο 10% και sot 4 ωρες στο 40% της μπαταριας....
κάλησπερα στην ομαδα θελώ να ρωτήσω κατι η rom xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V9_XTRV_8.5.17 για κενζο η επιλογη θεματα σας επιτρεπη να περασετε θεματα και να κατεβασετε γιατι εμενα δεν με αφηνη τη μπορει να συμβενη?????