Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Καλησπέρα πως μπορω να απενεργοποιώ την οθόνη κλειδώματος?? Το ψάχνω και δεν μπορώ να το βρω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@bilis1234 δεν το πας να το ελέγξουν μήπως ξεκούμπωσε καμιά κεραία ??” Μόνος μου να το ψάξω είναι δύσκολο?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@bilis1234 και με την προηγούμενη rom είχες το ίδιο θέμα ??” Ναι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από Bodai: “Αν στο κάνει γενικά @bilis1234 αυτό μάλλον πλησιάζει η ώρα για Εργοστασιακες Ρυθμίσεις. Αν στο κάνει μόνο στο συγκεκριμένο router, θέλει ψάξιμο..” Σήμα κινητής έχω μια χαρά μόνο στο WiFi μου το κάνει δεν το έχω ψάξει σε άλλα WiFi πάντως στο δικό μου να μην έχω καθόλου σήμα και της γυναίκας μου δίπλα μου να είναι φουλ λογικά πρόβλημα τηλεφώνου είναι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έκανα Format αλλά σ…

• Θέμα με το WiFi το σήμα του σέρνεται έχω κάνει φόρματ έχω ψάξει τα πάντα δεν βρησκω άκρη.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από Bodai: “Αν στο κάνει γενικά @bilis1234 αυτό μάλλον πλησιάζει η ώρα για Εργοστασιακες Ρυθμίσεις. Αν στο κάνει μόνο στο συγκεκριμένο router, θέλει ψάξιμο..” Σήμα κινητής έχω μια χαρά μόνο στο WiFi μου το κάνει δεν το έχω ψάξει σε άλλα WiFi πάντως στο δικό μου να μην έχω καθόλου σήμα και της γυναίκας μου δίπλα μου να είναι φουλ λογικά πρόβλημα τηλεφώνου είναι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έκανα Format αλλά συνεχίζει τό ίδιο από ότι …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Αν στο κάνει γενικά @bilis1234 αυτό μάλλον πλησιάζει η ώρα για Εργοστασιακες Ρυθμίσεις. Αν στο κάνει μόνο στο συγκεκριμένο router, θέλει ψάξιμο..” Σήμα κινητής έχω μια χαρά μόνο στο WiFi μου το κάνει δεν το έχω ψάξει σε άλλα WiFi πάντως στο δικό μου να μην έχω καθόλου σήμα και της γυναίκας μου δίπλα μου να είναι φουλ λογικά πρόβλημα τηλεφώνου είναι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από bilis1234: “Δεν είναι θέμα ρουτερ γιατί Στο τηλέφωνο της γυναίκας μου το 4Α redmi έχει σημα φουλ ενώ στο δικό μου τίποτα... ” Είχε καμία πτώση η συσκευή??” Όχι καμία πτωση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από bilis1234: “MUI_ ART: Ρώτησα και σε άλλο ποστ ποιος ο λόγος που το σήμα του WiFi είναι μηδαμινό?? ” Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Δοκίμασες να αλλάξεις κανάλι στο router σου και να δεις διαφορά ??” Δεν είναι θέμα ρουτερ γιατί Στο τηλέφωνο της γυναίκας μου το 4Α redmi έχει σημα φουλ ενώ στο δικό μου τίποτα... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• MIUI_ART Ρώτησα και σε άλλο ποστ ποιος ο λόγος που το σήμα του WiFi είναι μηδαμινό?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε kenzo εδώ και αρκετές rom το σήμα του WiFi είναι άθλιο στα 5 μέτρα από το ρουτερ με μισή γραμμή... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εδώ και μια φωτογραφία 9e0e633ac5a7f9619e805e9f10b86f98.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα και χρόνια πολλά!! Εδώ και λίγο καιρό έχω θέμα με το σήμα του WiFi στα 6 μέτρα από το ρουτερ και μου το βγάζει δύο γραμμές το πολύ. Κάποια βοήθεια? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Octaviastikos: “Με το νέο updater στο mi6 βγάζει σφάλμα στο 30% και μετά στο 78% και μετά κολλάει... ” Έχει Resume, εκτός και καταστραφεί εντελώς το αρχείο. Προσέξτε να μην έχετε στο Wifi ενεργό το Sleep Mode, γιατί όταν σβήνει η οθόνη και ενεργοποιείται το Lock Screen, το WiFi κόβει την σύνδεση. Σε όσους δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση του Patch και βγάζει λάθος, θα κάνετε Flash την ROM που θα λάβετε αργότερα στο VIP mail που θα λάβετε. ;)” Oπως και να το κά…

• Δεν κατεβαίνει η rom μου βγάζει ότι δεν ταιριάζει το md5 sum ο updater. Άσχετα ότι ποτέ δεν έχω καταφέρει να κατεβασω από updater Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bilis1234: “Έτσι ακριβώς το έχω... Αλλα τσιφος.. ” Η συσκευή σου όταν πέφτει σε Sleep (Σβήνει η οθόνη) Προφανώς κλείνει το Wifi. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το κλείδωμα της οθόνης. :D” Το έκανα αλλά πάλι το ίδιο... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bilis1234: “Αυτό κάνω τόσο καιρό απλά είναι λίγο περίεργο να κατεβαίνει από από το email και από την αναβάθμιση όχι. Τώρα την κατεβάζω από το λινκ του email έχω την 7.10.12 ” Φρόντισε να έχεις από τις Ρυθμίσεις => WiFi => Προχωρημένες ρυθμίσεις => Ενεργό WiFi και στον ύπνο => Πάντα =============== Οκτ 20th 2017, 11:18pm =============== Παράθεση από giorgos01: “Σε mi 4s κατέβηκε από την αναβάθμιση με τη δεύτερη προσπάθεια, συνέχισε από κει που είχε μείνει από …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα εγώ εδώ και καιρό δεν μπορώ να κατεβάσω την ρομ από την αναβάθμιση την κατεβάζω και σε κάποιο σημείο σταματάει και μου βγάζει σφάλμα το MD εάν δεν κάνω λάθος ” Ποια ROM έχεις τώρα στην συσκευή σου ? Αν έχεις πρόβλημα με το WIFI και διακόπτεται η σύνδεση, λογικό είναι να κατεβαίνει το αρχείο κατεστραμένο. Κάνε Flash την ROM που σου στείλαμε με το VIP mail. ;)” Αυτό κάνω τόσο καιρό απλά είναι λίγο περίεργο να κατεβαίνει από από το email κα…

• Καλησπέρα εγώ εδώ και καιρό δεν μπορώ να κατεβάσω την ρομ από την αναβάθμιση την κατεβάζω και σε κάποιο σημείο σταματάει και μου βγάζει σφάλμα το MD εάν δεν κάνω λάθος Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δηλαδή δεν το ενσωματώσανε στην 9??κρίμα εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk