Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 417.

• Παράθεση από billphone: “Δεν θεωρώ καθόλου φυσιολογικό αν η τελεόραση που αγόρασα πχ από public δεν δείχνει σωστά το όνομα των καναλιών, να πάω και να τους κάνω παράπονα ” Πίστεψέ με οι περισσότεροι δεν λειτουργούν έτσι...περιμένουν από τον πωλητή να τους βρει τη λύση και δεν είναι παράλογο...

• Παράθεση από Opanos: “Επίσης, διακρίνω ένα πνεύμα χαιρεκακίας όσον αφορά τα τυχόν προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν όσοι αγόρασαν από τον ΕΠΙΣΗΜΟ διανομέα της xiaomi στην Ελλάδα, ενώ όλοι οι υποδέλοιποι που αγοράσαμε από ΕΠΙΣΗΜΟ κατάστημά της (:P), είμαστε μια χαρά και καλώς έχουμε εξυπηρέτηση και βοήθεια από ένα σύνολο ανθρώπων που -θα έπρεπε να- μοιράζουν την γνώση..... ” Καταρχάς απαντάω τώρα διότι λόγο φόρτου εργασίας δεν μπαίνω πολύ συχνά τώρα τελευταία... Προφανώς παρεξηγήθηκα... Δεν το λέω…

• Παράθεση από Antonis.M: “Έχει παραγγείλει κανείς από αυτό το sait EU Direct DX site, είναι αξιόπιστο; παρήγγειλα από εκεί αλλά για κάποιο λόγο δεν δουλεύει το track number να ανησυχήσω; ” Μεγάλοι απατεώνες... Πως γίνεται όλες οι αποστολές απο το eu warehouse να ξεπερνάνε το μήνα δεν μπορώ να το καταλάβω... 2 φορές παρήγγειλα και τις 2 είχα θέμα(την πρώτη μου στείλαν άλλη έκδοση προϊόντος απο αυτη που λέγανε αλλά τότε ήμουν άμαθος και άργησα να καταλάβω)...Επίσης βρήκα και άλλους που είχαν θέματα…

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “Σταματήστε και ας προσευχηθούμε όλοι να φτιαχτεί σωστά το sms app Και να μη χρειαζόμαστε mods και number fixer ” Εμένα πάντως αυτη είναι η απορία μου. Όταν θα πηγαίνουν οι "κοινοί θνητοί" (που απλά το βρήκαν φθηνό και ωραίο και το αγόρασαν) στον Κοτσόβολο και τον κάθε Κοτσόβολο και τους λένε έχω πρόβλημα με τα sms, τι θα τους λένε οεο;;; Μπείτε στο xiaomi-miui.gr και θα βρείτε λύση ή απλά θα τους κοιτάνε...;

• Ναι οκ... Δεν το πολύ πιστεύω ότι θα έρθουν.. Απλά κάνω όνειρα

• Εγώ πάντως που έχω επαγγελματικό ΑΦΜ άμα φερουνε κάνα ακριβό(mi note, MI mix) θα το χτυπαγα για να το βάλω και σε δόσεις

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Εγώ πάντως πήρα αυτό που είχα γράψει αλλά όταν πήγα να κάνω δοκιμές απέτυχαν. . . Επί ευκαιρίας να ρωτήσω ; πως μπορώ να αδειάσω την μπαταρία του κινητού ; εγώ αυτό που έκανα είναι να το χρησιμοποιώ μέχρι να κλείσει . Στη συνέχεια το φόρτισα κλειστό . Όμως οταν φόρτισε ο μετρητής έδειξε συνολικά mah περίπου 1600-1700. . . Μετά και λόγο φορτου εργασίας και διαβασματος δεν ξανασχολήθηκα. . .

• Παράθεση από takisfrag: “Εγώ τον έχω κάνει χρυσό το ξέρεις βέβαια !! ” Για να στα στείλει έτσι πρέπει να επιλέξεις DHL σαν τρόπο αποστολής και το κάνει μόνος του; ή πρέπει να προσέξω και κάτι άλλο; πχ να του πω να το κάνει;;

• Παράθεση από kostas10: “@demakhs λεω να τους δωσω 7-10 μερες γτ τα θρλω τα κινητα... ξερει κανεις να μου πει εαν ειχα πχ στειλει 300 ευρω ποσα θα γυρίσουν πισω στην παιπαλ με την διαφορα συναλλαγματος κρατησεις κλπ?? η θα μου τα στειλουν καρτα... δουλευω ρεβολουτ ” Εαν το συνάλλαγμα είναι ίδιο θα σου επιστρέψουν όπως τα έδωσες(ευρώ δηλαδή) εαν το συνάλλαγμα έχει αλλάξει είναι πολύ πιθανό να σου επιστρέψουν κατευθείαν σαν δολάρια στο λογαριασμό. Μιλάμε πάντα για το λογαριασμό της ρεβολουτ. Τουλάχ…

• Φίλε μου οι τελωνιακοί δεν είναι χαζοί. Γνωρίζουν περίπου οτι ξέρουμε και εμείς αν όχι περισσότερα... Το να ανοίξουν ενα φόρουμ και να διαβάσουν όπως κάνεις εσυ και εγω δεν τους είναι δύσκολο...Απλως τόσο καιρό δεν ασχολούνται για αυτο και δεν περνάνε απο τελωνείο τα αντικείμενα... Θεωρώ οτι εμπειρικά μπορούν να καταλάβουν σχετικά εύκολα(λόγο μεγέθους και βάρους) εαν ένα αντικείμενο είναι κινητό ή πορτατίφ άσχετα τι τιμή γράφει απ`έξω. Επίσης ακούγεται οτι μπορεί και να βάλαν σκάνερ(δεν το πολυ …

• Εγω πάντως ενα κινητό απο vicmall με sg το παρέλαβα εχθές χωρίς πρόβλημα. Ήρθε Ελλάδα στις 10/11. Οψόμεθα!!

• Παιδιά μετά από αυτό Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Παιδιά πριν λίγες μέρες πέρασα την xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_V8_XTRVbeta1-6.11.3 και όλα καλά Σήμερα πήγα να περάσω την καινούρια. Το TWRP μου έβγαλε με κόκκινα γράμματα unable to mount storage και στη συνέχεια την πέρασε κανονικά. Έκανα wipe cache και dalvik και στη συνέχεια πάτησα reboot. Το κινητό έμεινε για πάρα πολύ ώρα κολυμένο στο σήμα του android όπου κάποια στιγμή με τα πολλά το έβαλα πάλι σε TWRP και πέρασα πάλι την 6,11,3. Τώρα π…

• Οκ άνοιξε τώρα. Απο εκεί και πέρα θα πρέπει να με ανησυχεί που στο TWRP βγάζει unable to mount storage? Πρέπει να κάνω κάτι ή να μην δίνω σημασία?

• Έτσι ακριβώς τα στέλνουν διότι πολλοί για χαζούς λόγους κάνουν dispute χωρίς καν να πουν το οτιδήποτε στον πωλητή. Έχω την αίσθηση οτι το ali με κάθε dispute κάνει παρατήρηση στους πωλητές και για αυτο γίνεται όλο αυτο. Μην δίνεις σημασία απλά αν κάτι πάει στραβά επικοινώνησε πρώτα μαζί του...

• Παιδιά πριν λίγες μέρες πέρασα την xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_V8_XTRVbeta1-6.11.3 και όλα καλά Σήμερα πήγα να περάσω την καινούρια. Το TWRP μου έβγαλε με κόκκινα γράμματα unable to mount storage και στη συνέχεια την πέρασε κανονικά. Έκανα wipe cache και dalvik και στη συνέχεια πάτησα reboot. Το κινητό έμεινε για πάρα πολύ ώρα κολυμένο στο σήμα του android όπου κάποια στιγμή με τα πολλά το έβαλα πάλι σε TWRP και πέρασα πάλι την 6,11,3. Τώρα περιμένω να ανοίξει. Θέλω να ρωτήσω υπάρχει κάποιο πρ…

• Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί το κράζουν το aliexpress... Δεν είχα ποτε πρόβλημα... Έχω συνδέσει τη revolut με το alipay και είμαι μια χαρά εδω και πολύ καιρό. Αγορές πάντα απο την εφαρμογή γιατί είναι σχεδόν πάντα πιο κάτω οι τιμές(έστω και 0,01$). Μια φορά την πάτησα μόνο που δεν ήταν σωστή η περιγραφή υλικού ενός προϊόντος που αγόρασα. Βαρέθηκα να ασχοληθώ όμως... διαφορετικά αν έκανα dispute πιστεύω θα έπαιρνα πίσω τα λεφτά μου, όπως έγινε άλλες 5-6 φορές...Επίσης μόνο και μόνο να κάνεις dispute…

• Το ενεργοποιείς μέσω κάποιας εφαρμογής; Τον αισθητήρα των σφυγμών εννοώ

• Δοκίμασε επίσης πιο μικρή διαδρομή. Βάλε τον φάκελο κατευθείαν στο C