Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 425.
-
Παράθεση από Thracia: “@Nikos5150 Το έχεις ενεργοποίηση στη συσκευή? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23347/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23348/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23347/ ” Ειναι ηδη ενεργοποιημενο και μπορω να βλεπω τα αρχεια μου στο pc,επισης ειναι ενεργοποιημενος ο διαχειριστης συσκευης στις ρυθμισεις του τηλεφωνου.Εχω τικαρει στη συσκευη το find device, παντα ομως το δειχνει offline και οταν μπαινω στον χαρτη μου δειχνει την Κινα. Οταν κλικαρω σ…
-
Παράθεση από Dimitra Kgianni: “Παράθεση από Nikos5150: “Παράθεση από Dimitra Kgianni: “Δεν ξέρω τι να πω, όλα σε μένα τυχαίνουν. Κατέβασα στο κινητό μου την china dev, για να ξεκλειδώσω, και πάλι μου γράφει Can't verify update, το κινητό είναι καινούργιο του κουτιού...Ολα σε μένα? ” Αυτη τη στιγμη,αντιμετωπιζει κι αλλος χρηστης παρομοιο προβλημα.Ισως εχει προβλημα ο server,δοκιμασε να ξεκλειδωσεις αργοτερα.Να ρωτησω και κατι αλλο...Εχει τις ιδιες ακριβως διαστασεις με τη δικη σου συσκευη; ” ακρι…
-
Παράθεση από Dimitra Kgianni: “Δεν ξέρω τι να πω, όλα σε μένα τυχαίνουν. Κατέβασα στο κινητό μου την china dev, για να ξεκλειδώσω, και πάλι μου γράφει Can't verify update, το κινητό είναι καινούργιο του κουτιού...Ολα σε μένα? ” Αυτη τη στιγμη,αντιμετωπιζει κι αλλος χρηστης παρομοιο προβλημα.Ισως εχει προβλημα ο server,δοκιμασε να ξεκλειδωσεις αργοτερα. Να ρωτησω και κατι αλλο...Εχει τις ιδιες ακριβως διαστασεις με τη δικη σου συσκευη;
-
Το "Find device" δεν εντοπιζει την συσκευη. Ακομα δεν εχω καταφερει να εντοπισω τη συσκευη μου,με την επιλογη "Find Device" απο υπολογιστη. Υποθέτω τελικα οτι ο εντοπισμος γινεται μόνο οταν ειναι ενεργοποιημενα τα δεδομενα κινητης. Ή ισως μόνο οταν αλλαξει η sim. (δεν τα εχω δοκιμασει αυτα τα δυο) Συγχρονισμο κανω ανετα απο τηλεφωνο ή pc,ωστοσο δε μου βρισκει τη συσκευη στον χαρτη και μου το εμφανιζει offline,παρολο που εχω τικαρει τις απαραιτητες επιλογες.
-
Παράθεση από Dimitra Kgianni: “Καλημέρα στην παρέα Είμαι πάλι εδώ, έχω στα χέρια μου το καινούργιο κινητό της αδερφής μου, και θέλω να περάσω την ελληνική ρομ. Εχω αυτήν την ρομ. Πρέπει τελικά να κατεβάσω την κινέζικη dev??? Γιατί αυτήν ζήτησα, και δεν ξέρω αν την έχω. ” Καλημερα Δημητρα.Official global stable εχει.
-
Battery Drain 20% ανά ώρα!!
ΜήνυμαΠαράθεση από kon_fil: “το προβλημα συνεχίζεται αμείωτο! !! το μονο που μενει είναι να διαγράψω τα παντα και να φλασαρω μια fastboot rom. Μηπως εχεις κάποιος καμιά αλλη ιδέα? ?? Εχω απελπιστει !!! με την καθημερινη χρήση που κανω το φορτιζω 3-4 φορες μες την ημερα και ειμαι με ενα powerbank στο χέρι. .... Sent from my SM-P605 using Tapatalk ” Καλησπέρα.Απ'ότι φαίνεται ειδικά στη φώτο του #25,αυτές τις 2 περίπου ώρες έχεις εντελώς χάλια σήμα δικτύου και συνεχώς ανοιχτό wifi. Δοκίμασε να κλείσεις τ…
-
Παράθεση από nickstath: “Όλα τα προφίλ συμπεριφέρονται το ίδιο, δυστυχώς . Στη βαθμονόμηση μου ζητάει να πατήσω το πάνω κουμπί, τα ακουστικά μου έχουν μόνο ένα, το πατάω μου λέει "Λάθος κουμπι" . Λες να είναι rom bug ; ” Τα ακουστικά όπως ανέφερες,δουλεύουν σωστά σε άλλη συσκευή αλλά στη δική σου πηγαίνουν στη σίγαση μικροφώνου κλήσης όταν πατάς το πλήκτρο του hands-free. Μπορεί να μην είναι συμβατά ή μπορεί να χρειάζεται κάποια άλλη ρύθμιση. Περίμενε μήπως απαντήσει και κάποιος άλλος που να γνω…
-
Παράθεση από nickstath: “Αντιμετωπίζω το εξής θέμα με τα ακουστικά. Έχω δοκιμάσει τρία διαφορετικά ακουστικά και όλα, όταν πατάω το κουμπί τους αντί για να κλείνει η γραμμή ενεργοποιεί την φίμωση. Σε άλλο κινητό (LG) λειτουργούν κανονικά και τα τρία (πατάς κουμπί κλείνει γραμμή). Τι μπορεί να είναι; Υπάρχει θεραπεία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ” Δοκίμασε μέσα από το μενού Ρυθμίσεις---->Πρόσθετες ρυθμίσεις---->Ακουστικά&εφέ ήχου, να επιλέξεις διαφορετικό προφίλ ακουστικών ή να βαθμονομήσεις τα πλ…
-
Red mi note 3 μικροφωνο
ΜήνυμαΠαράθεση από iiordani: “τι θέλει αλλαγμα;;γτ ίσως έχεις δίκιο γτ προχθες π το ανοιξα μ ένα φίλο για να το δούμε κ καθαρισαμε λίγο το μικρόφωνο..μετά σαν ν έπιανε λίγο αλλά μτ χάθηκε ξανά.περίεργα πράγματα γενικως ” Δε γνωρίζω τι μπορεί να έχει.Αν μπορείς να το ξανανοίξεις και να τσεκάρεις τις δύο καλωδιοταινίες που είναι στην μικρή πλακέτα,ακριβώς κάτω απο την μπαταρία. Είναι ρίσκο όμως να το ανοίξεις,γιατί μπορεί να κάνεις κάποια κίνηση και να προκαλέσεις μεγαλύτερη ζημιά.Τί να πω;Άνοιξε το άμα…
-
Red mi note 3 μικροφωνο
ΜήνυμαΠαράθεση από iiordani: “παντως φίλε έκανα τα τεστ με τα μικρόφωνα..και το main μικρόφωνο δεν με ακουει ” Άρα έχει πρόβλημα.Ίσως να μην κάνει καλή επαφή εσωτερικά,μπορεί να είχε φάει τούμπα και να κουνήθηκε η καλωδιοταινία.