Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 425.

• Όχι,δεν είναι rom.Ο kernel είναι ο πυρήνσς του λειτουργικού,που διαχειρίζεται όλο το σύστημα.Είναι μια εφαρμογή που δίνει εντολές και καθοδηγεί τη συσκευή.

• Σίγουρα σε μελλοντική αναβάθμιση θα λυθούν τα προβλήματα.Είναι σοβαρή εταιρεία η Xiaomi,ξέρει οτι υπάρχει κάποια δυσαρέσκεια και θα προσπαθήσει να διορθώσει τα σφάλματα. Μπορεί να πέσαμε σε ελαττωματική παρτίδα συσκευών,δεν έχουν όλοι αυτά τα προβλήματα...Λάθος μπορεί να έχει γίνει ακόμα κι από τη Google ,δε γνωρίζω.Αυτό που ξέρω,είναι οτι δεν παλεύεται η φάση με τις επανεκκινήσεις.

• δεν έχω πρόβλημα με τη 12.0.1.0 ή τη 12.0.2.0 σε android 10,qjzmixm είτε global είτε xtrv. (το κινητό σου έχει διαφορετικές rom,μη μπερδευτείς) αν βάλω 12.0.4.0 android 11,τρελένεται το κινητό κι εγώωω

• Aυτό που μπορείς να κάνεις και όντως θα σε γλιτώσει από τις τυχαίες επανεκκινήσεις,είναι να γυρίσεις σε κάποια από τις προηγούμενες εκδόσεις. Mε ξεκλείδωτο bootloader φλασάρεις με το miflash μιά από τις πρώτες global fastboot roms για το κινητό σου με android 10. Εγκαθιστάς twrp και στο καπάκι βάζεις και μιά από τις προηγούμενες xtrv.Να αποφύγεις νεώτερες εκδόσεις,γιατί δημιουργούν πρόβλημα. Και να αποφύγεις να αναβαθμίσεις εφαρμογές απο playstore για αρχή.Θέλει ψάξιμο. Το redmi note 9 pro και μ…

• Παράθεση από blackm76: “1) γιατί δε μπορώ νά συνδέσω κάρτες στο Google pay;μου βγάζει κάτι για δικαιώματα.μηπως επειδή είναι custom rom; ” ιδέα δεν έχω,ποτέ δε χρησιμοποίησα google pay.Μπορεί να παίζει ρόλο η πιστοποίηση από το google play (cts profile) Παράθεση από blackm76: “2) πάω να βάλω το Hotmail μου να βλέπω τα mail μου καί μου βγάζει ρυθμίσεις διακομιστή και σφάλμα. ” έχω gmail,yahoo,hotmail στο Gmail app,Όλα δουλεύουν σωστά.Αν έχεις πρόβλημα,δοκίμασε άλλη εφαρμογή από το store

• Αν δε θες διαφημίσεις,κατέβασε το blokada από το google play.Λειτουργεί τέλεια. Μη ρουτάρεις το κινητό μόνο για διαφημίσεις,μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα.Θα έχεις βραδύτερη εκκίνηση και κολλήματα κι αν σκαλίσεις τους φακέλους του συστήματος θα μπλέξεις.Είναι για πιο εξειδικευμένες λειτουργίες. Το backup είναι απαραίτητο για παν ενδεχόμενο. Έχω ένα 256GB στικάκι type-c και αλλάζω rom,ρουτάρω,έχω backup απο recovery,κρατάω αντίγραφα από αρχεία κλπ.Με έχει σώσει.

• Πρώτο και κυριότερο ,παίρνεις backup το Boot και το Data,μέσα από το μενού που υπάρχει στο twrp.Μπορείς να επιλέξεις να περαστεί κατευθείαν στην κάρτα μνήμης. Μη το αμελήσεις,κάντο και ας σου μοιάζει περιττό.Μπορεί να σε γλιτώσει από ταλαιπωρία. Αφού κατεβάσεις το magisk.apk,το μετονομάζεις σε magisk.zip και μπαίνεις στο twrp,βρίσκεις το αρχείο και κάνεις install.Μετά επιλέγεις reboot to system. Όταν επανεκκινήσει η συσκευή σου,ανοίγεις τον file manager,μετονομάζεις το ίδιο αρχείο πάλι σε magisk…

• Παράθεση από blackm76: “μετά το πέρασμα τής ρομ δεν θα έπρεπε να ήταν ροοτ με το magisk; ” Όχι,εσύ επιλέγεις αν θα κάνεις root.Δεν είναι και απαραίτητο αρκετές φορές,αφού πχ για τις διαφημίσεις υπάρχουν λύσεις χωρίς root,όπως το Blokada. Αν κοιτάξεις στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σου,θα βρεις το magisk.Αν δε το βρεις,μπορείς να το κατεβάσεις από την επίσημη πηγή. Παράθεση από blackm76: “.οταν βγει η εγκατάσταση πώς γίνετε, κατεβάζεις το αρχείο το φορτώνεις στην συσκευή καί τό εγκαθίστατας απ…

• Παράθεση από blackm76: “για τον twrp απο που θα βλεπω αν βγηκε καινουρια εκδοση ” Mπορείς να κάνεις install μέσα από το custom recovery όποια έκδοση twrp θες,αρκεί να είναι συμβατή με τη συσκευή σου.Δεν εμφανίζεται ειδοποίηση για νέα έκδοση twrp. Στον updater του τηλεφώνου έρχεται ειδοποίηση αν βγει νέα έκδοση της rom.Μπορείς να επισκέπτεσαι και το forum εδώ για να ενημερώνεσαι

• Για καποιο λογο σε γυρναει στο stock recovery. Δοκιμασε διαφορετικη θυρα usb,κανε παλι την εγκατασταση του twrp και να κρατας πατημενο το πληκτρο αυξησης εντασης οταν επανεκκινησεις σε recovery mode.

• Έχασα orangefox φυσικά,θα γυρίσω στο twrp της κοινότητας κάποια στιγμή επειδή δεν μου είχε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα.Μπορεί και να γυρίσω με miflash σε xtrv android 10.Θα φανεί...

• Είχε μερικά προβλήματα και τελικά έβαλα 12.5.1 rjzeuxm,με mi flash.Κάνει κάτι κολλήματα καμμιά φορά πχ. στον chrome,δεν κάνει όμως επανεκκινήσεις η συσκευή. Δεν έχω παράπονο lol. Ελπίζω να κυκλοφορήσει σύντομα η αντίστοιχη xtrv.

• Κόκκινα μου έβγαλε ώς συνηθως και χρειάστηκαν αρκετές προσπάθειες μέχρι να καταφέρω να κάνω την πρώτη εκκίνηση στο setup. Μάλιστα τρόμαξα για μια στιγμή το μπρίκαρα,αλλά ευτυχώς όλα καλά. Το Mi Video το αναβάθμισα μέσω play store,συγχρονισμός έγινε κανονικά σε επαφές κλπ Η συσκευή λειτουργεί μια χαρά,δεν επανέφερα αντίγραφο.

• Ναι,είχα κάνει format data και χρειάστηκε να ξανακάνω άλλη μια φορά επειδή έβγαζε σφάλμα στην πρώτη εκκίνηση κατά το setup. Με recovery rom έγινε σε orangefox.

• RN9Pro απο Android 11 σε 10

Nikos5150 - - RedMi Note 9 PRO/EU (Joyeuse)

Μήνυμα

Γειά σας.Πειραματίζομαι με φλασαρίσματα (χαχαχα) και γύρισα σε android 10 XTRV QJZMIXM 12.0.1.0 Όλα πάνε σχετικά καλά μέχρι στιγμής,αν και ήταν δύσκολη η όλη διαδικασία! Για κάποιο λόγο δε μπορώ να ανοίξω τον προεγκατεστημένο Mi Browser, το Mi Notes και τον Chrome (που τον κατέβασα από το play store). Δεν μπορώ να αλλάξω ήχο κλήσης από ''ρυθμίσεις-ήχος & δόνηση'',αλλά μπορώ μέσα από την εφαρμογή Μουσική. Προς το παρόν αυτά τα bugs έχω βρεί.Δοκίμασα με εκκαθάριση σε διάφορες εφαρμογές αλλά δεν έγ…

• Δεν αποσυμπιεζεις το αρχειο img.

• Καλησπέρα.Πέρασα μέσω flash drive την xtrv 12.0.4.0 rjzmixm σήμερα. Δούλευε κανονικά η συσκευή. Όταν όμως άνοιξα τον Updater ξεκίνησε τα restarts στα καλά καθούμενα.Φλασαρα το Agni kernel και επανήλθε! (Κάτι πρέπει να είναι λάθος στο zip της 12.0.4.0)

• Κατεβάζεις το Agni Kernel V10.6 | Stable ~ Miatoll,μπαίνεις orangefox και κάνεις install. AGNi Kernel MIATOLL - pling.com

• Ο 720G φταίει για τις συνεχείς επανεκκινησεις, λύνεται το πρόβλημα με custom kernel. Δοκίμασα να αναβαθμίσω,αλλά βγάζει error ο updater εξαιτίας διαφορετικού checksum.

• Επέστρεψα στην xtrv 12.0.1.0 rjzmimx! Δεν έχω κανένα θέμα πλέον με συχνές επανεκκινησεις. Λειτουργεί σαν να το αγόρασα τώρα! Είχα δοκιμάσει άπειρες custom roms,στις περισσότερες έβγαζε Error 7.Έκανα συνέχεια format data και wipe data κλπ και δεν έβγαζα άκρη. Σκεφτόμουν πως ίσως να φταίει το hardware. Μέχρι που έκανα format σε μια microSD, αντέγραψα την xtrv και πέρασε με τη μία. Έβαλα magisk,custom kernel και πετάει!