Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 935.

• Δοκίμασα την πρώτη.Δεν τρελάθηκα, αλλά ok . Εξαρτάται γούστα είναι αυτά.Κατεληξα σε μια tpu nillkin γιατί θέλω να φαίνεται το κινητό,τα χρώματα του Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά σας ευχαριστώ.Αυριο θα προχωρήσω κανονικά σε παραγγελία

• Το gearbest μετά με το fast 23 είναι μονόδρομος

• Με tariff incurance θεωρείς ότι είμαι καλυμμένος??21ae3eef05b409b5739fab5fb172c626.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα σας για το drone που εγγραψα χτες από gearbest το έχει και το banggood , αλλά δεν μου δίνει επιλογή priority direct που έχω πάρει όλα τα κινητά (πάνω από 15 παραγγελίες δικές μου και συγγενών -φίλων) και δεν είχα ποτέ θέμα.Ξερει κάποιος με αυτές τις επιλογές που δίνει τι κάνω για να μην έχω θέμα τελωνείου διότι μιλάμε για δέμα 3-4 φορές μεγαλύτερο του κινητούad734dc4fae480cff0a37010e39585e7.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για να συμπληρώσω αυτό που λέει ο demakhs στο banggood στο direct δίνουν 20 με 25 ημέρες.Μετα έχεις δικαίωμα για επιστροφή.Γιατι περίμενες 2 μήνες;; Περίεργο μου φαίνεται

• Ευχαριστώ παιδιά.Λυσαξε ο μικρός για drone.Αυτο μου είπανε ότι είναι σε όχι πολύ ακριβή τιμή για drone αλλά τίμιο σε αυτά που προσφέρει

• Παιδιά κοιτάω αυτό το drone από gearbest .λέει fast 23.Υπαρχει κίνδυνος τελωνείου?? Και αν κάποιος έχει πάρει πόσο fast είναι??bec492dfc4bc8df0c6a293635c4f7472.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μην ψάχνετε άδικα.Η στοκ είναι κορυφαία.Η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει εξελιχθεί για άλλα κινητά,το δικό μας δεν την έχει ανάγκη Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις

akisjes - - Mi-Mix 2S (Polaris)

Μήνυμα

Μην μπαίνεις καν στην διαδικασία.Η stock είναι μια χαρά Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με πρόλαβες, αυτό θα έγγραφα Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Antretng .Σε συνέχεια αυτού που λες θα ήθελα να επισημάνω ότι αυτό που με εντυπωσίασε στο mi mix2s είναι οι βραδινές φωτογραφίες οι οποίες δεν υπάρχουν πουθενά.Οντως με το night mode συμβαίνει αυτό που περιγράφεις οπότε συνεχίζω κανονικά και τραβάω φωτό και το βράδυ χωρίς night mode Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Μια χαρά είσαι ,θα δεις από αύριο γύρω στις 6 ώρες.Φανταζομαι την σάρωση την απενεργοποίησες;; Το google play ?? Γιατί τόσο ?? Έβαλες τόσες πολλές εφαρμογές;; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Μια χαρά η global φίλε μου.Τζαμι nillkin εβαλα.,μια χαρά σαν να μην υπάρχει απλά αφήνει περίπου 40 χιλιοστά δεξιά και αριστερά Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έκλεισα Σάρωση ,έβγαλα μια εφαρμογή που δούλευε στο παρασκήνιο και από 98-8% 6ωρες και 5 λεπτά sot ,το οποίο μεταφράζεται ότι από χτες στις 8 το πρωί σήκωθηκα στις 6:30 σήμερα με 31% όπου το έκαψα σε 2 ώρες με internet και viber.Θεωρω ότι η αυτονομία του είναι μια χαρά και τα παιδιά που έχουν θέματα να κοιτάξουν καλά εφαρμογές και ρυθμίσεις 3d9a793569932d55ac741a47cc670f8f.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από some1: “@akisjes σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου φιλε μου αλλα δε ξερω τι αλλο να κάνω. να κανω hard reset; επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; το κινητό μου αρέσει παρα πολυ και θελω να το κρατήσω αλλα με 4-4.30 ωρες οθονη μαξ δυσκολεύομαι να το κρατήσω. υπαρχει καποιο πρόγραμμα ας ειναι και με πληρωμή για να δω τι παιζει στη μπαταρια η τι φταιει και πέφτει η μπαταρια. ” Φιλε μου τσεκαρα χθες το κινητό από 96 έως 4% 5ωρες και 5 λεπτά sot(10.0.4) .Στο αντίστοιχο διάστημα το sot με…

• bobo έχεις beta rom από το φόρουμ???

• Δωσ'μου μια μέρα να κάνω τσεκ και θα σου πω.Μιλαμε για global version σωστά?? Αα ξέχασα να ρωτήσω δεν χρησιμοποιείς κάνα laucher στυλ nova κλπ??

• RE:

akisjes - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Είναι από τις λίγες φορές που αυτή η μεταφορική φράση είναι ταυτόχρονα και κυριολεκτικήΠαράθεση από alvin1983: “Αντρέα η νύχτα με τη μέρα στη κυριολεξία. Φανταστικό το νεο αυτό mode για τα κινητά. Μπράβο στη google.” Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και σε περίπτωση που σκέφτεσαι (όπως εγώ πριν) να πάρεις το mi8 και δεις το ασυνήθιστο για εμένα notch καθώς και το σύμφωνα με xiaomi κορυφαίο σε φωτογραφίες κινητό της xiaomi σε φωτογραφίες και διαπιστώσεις ότι το προηγούμενο που είχες ήταν ανώτερο θεωρώ ότι θα το μετανιώσεις.Σε κάθε περίπτωση στόχος μου δεν είναι να σε μεταπεισω απλά φιλικά πάντα να σε βάλω να ξανασκεφτείς να μην πάρεις λάθος απόφαση.Βεβαια εάν έχεις ξενερώσει με το συγκεκριμένο δεν το συζητάω και συγνώμη αν επιμένω