Ευχαριστώ παιδιά.Λυσαξε ο μικρός για drone.Αυτο μου είπανε ότι είναι σε όχι πολύ ακριβή τιμή για drone αλλά τίμιο σε αυτά που προσφέρει									

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
- 

- 
			Για να συμπληρώσω αυτό που λέει ο demakhs στο banggood στο direct δίνουν 20 με 25 ημέρες.Μετα έχεις δικαίωμα για επιστροφή.Γιατι περίμενες 2 μήνες;; Περίεργο μου φαίνεται
- 
			- Αλλο το estimated time και αλλο το guaranteed (60 days) :
 Shipping methods
 - Δε θεωρησα οτι φταινε αυτοι για το χασιμο του πακετου.
 - Refund θα επαιρνα ουτως ή άλλως από το Paypal.
 - Περιμενα να βγει το Pro.
 - Ηταν οι πρωτοι που το βγαλανε και μαλιστα πιο φτηνα
 - Παραμενει απο οτι εχω καταλαβει το ποιο αξιοπιστο μαγαζι απο κινεζικα που ουτως ή αλλως ειναι αναξιοπιστα.
- 

Αυτό ακριβώς , για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.Ο/H Readiness έγραψε:

- Παραμενει απο οτι εχω καταλαβει το ποιο αξιοπιστο μαγαζι απο κινεζικα που ουτως ή αλλως ειναι αναξιοπιστα.

Ρίχνεις την παραγγελία και κατά 95% σε δύο εβδομάδες κάνεις Unboxing.
 Επιπλέον όσες φορές τους χρειάστηκα μετά, ήταν εκεί....
- 
			 Edit by NasDriverΈγινε μεταφορά των ποστ σε αυτό το θέμα Edit by NasDriverΈγινε μεταφορά των ποστ σε αυτό το θέμα  
- 
			Συγγνώμη κε ... τρίκυκλε, αλλά στο άλλο θέμα δε βγαίνει νόημα, φαίνομαι να απαντάω για το banggood σε κάποιον που έγραφε για το eglobalcentral... Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

- 

Ανάλογα ίσως την αξία του δέματος.. Και εγώ από εκεί ψώνισα 2 ταμπλετ ναι από Γερμανία τα στέλνουν και DHL μου τα έφερε σπίτι αλλά αν θυμάμαι καλά σε.. 2 εβδομάδες περίπου 10 - 15 μέρες έρχονται οδικώς γιατί είναι η ποιο φθηνή μεταφορά της DHL...Ο/H Harrytzo έγραψε:Fast 23 αν δεν κάνω λάθος είναι Γερμανία. Έπαθα ακριβώς το ίδιο με yeelight bulb ήταν κάτω από 22€ αλλά δεν ήταν καθόλου fast. Η DHL απλά το παίρνει από έμπορο και το πηγαίνει αεροδρόμιο, η εδώ διακίνηση γίνεται με ΕΛΤΑ.

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro s21u Γιώργος s21u Γιώργος

- 
			Καλημέρα σας για το drone που εγγραψα χτες από gearbest το έχει και το banggood , αλλά δεν μου δίνει επιλογή priority direct που έχω πάρει όλα τα κινητά (πάνω από 15 παραγγελίες δικές μου και συγγενών -φίλων) και δεν είχα ποτέ θέμα.Ξερει κάποιος με αυτές τις επιλογές που δίνει τι κάνω για να μην έχω θέμα τελωνείου διότι μιλάμε για δέμα 3-4 φορές μεγαλύτερο του κινητού 

Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- 
			Όλες οι επιλογές που σου δίνει , θα κολλήσουν στο τελωνείο.
- 
			Με tariff incurance θεωρείς ότι είμαι καλυμμένος?? 

Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- 
			Μπορεί και ναι μπορεί και όχι, τον χρόνο που κάνει όμως στο τελωνείο , δεν τον γλυτώνεις...
- 
			Το gearbest μετά με το fast 23 είναι μονόδρομος
- 

Μοιραστείτε- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0

- 

Ετικέτες
- 

Παρόμοια νήματα