Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 935.

• Παράθεση από some1: “παιδιά όποιος ενδιαφέρεται πουλαω το κινητό μου 6/64 απο infoquest αγορασμενο σαν καινούριο, δυστυχώς οσο και να μη θέλω να το αποχωριστώ για μένα που η αυτονομία μπαινει πανω απο καμερα και ομορφιά θα παω σε κατι αλλο. ” Θυμάμαι από τα προηγούμενα ποστ σου , ότι είχες θέμα με την αυτονομία.Πιστευω ότι κάπου κάτι έχεις κάνει διότι το sot δεν είναι φυσιολογικό.Ομως και έτσι που είσαι ( το οποίο σίγουρα διορθώνεται) είσαι πολύ καλύτερα από τις ναυαρχίδες των άλλων εταιρειών (S…

• Συνήθως το geekbuying με priority πόσο χρόνο κάνει από την στιγμή της παραγγελίας Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από yliko: “ ” Παράθεση από Alex_MLT: “ ” Παράθεση από Alex_MLT: “Ακριβώς όπως το είπες. Αλλά, ένα σοβαρό πρόβλημα με τα κινεζομαγαζα είναι ότι μερικές φορές τις επιστροφές τις ξανασυσκευάζουν και ξανά πουλιούνται σε κάποιο άτυχο. Δεν λέω ότι αυτό συνέβη και σε εσένα, αλλά είναι πιθανό. ” Στα καινούργια μοντέλα αυτό είναι αδύνατο , συνήθως ο κίνδυνος είναι μετά από 8-9 μήνες από την κυκλοφορία του μοντέλου αφού τότε θα έχουν αρχίσει να μαζεύονται ποσότητες ελαττωματικών.Συνηθως πρόκειτα…

• MI 8 και εξέλιξη τιμών

akisjes - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Ποια η διαφορά του pro με αυτό που έχεις τώρα???

• Στο playstore εάν μπεις στη εφαρμογή είναι αρκετοί μετά την αναβάθμιση δεν ανοίγει πλέον η εφαρμογή.Προσεξε μιλάμε για την εφαρμογή της vodafone διότι η vodafone cu δεν έχει θεμα

• @paiktaras Φίλε μου κάτι αντίστοιχο στον υπερθετικο φυσικά βαθμό γίνεται όχι μόνο με το 2s αλλά με όλα τα xiaomi ,απλά για αρχή πρέπει αφού παραλάβεις τι κινητό να κάνεις αίτημα στην xiaomi για ξεκλείδωμα του bootloader και μετά τα υπόλοιπα.Για ότι ζητάς στο φόρουμ υπάρχουν οδηγοί στους οποίους φαίνονται όλα αναλυτικά.

• Δεν είναι τυχαίο που η ρομ δεν έχει μπει ακόμη επίσημα για download , προφανώς θα έχει μικροθεματάκια, για το σήμα διαπίστωσα και εγώ ψιλοσκαμπανεβασματα.Σχετικα για την εφαρμογή της vodafone από ότι διάβασα δεν έχει συμβατότητα ακόμη με android 9 οπότε για εκεί δεν είναι θέμα της ρομ Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχεις δίκιο και εμένα το ίδιο θέμα έχει.Δεν ανοίγει καθόλου η εφαρμογή

• Καλά εάν δεν θες μην τον σέβεσαι ,δεν υπάρχει θέμα Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Φίλε μου τωρα τελευταία η xiaomi τις stable τις έχει καταντήσει χειρότερες από beta

• Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι στο επίσημο της Xiaomi με τις ρομ για download δεν την έχει ακόμη διαθέσιμη.Αρα μπορεί και να έχει θεματακια

• Έχει σκάσει 3-4 φορές χωρίς όπως είπα να έχω καν face2e3e660117033a8b9a2612243fc42244.jpg2c74485ed9f66d9f45ab8a5342bd01f9.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κοιτα με τις gcam βλέπω βελτίωση , τώρα τι να πω.Δεν θέλω να πάρω κάποιον στο λαιμό μου αλλά αυτό που είδα είναι αυτό που εγγραψα παραπάνω.Σε κάθε περίπτωση αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι ο λόγος που ήθελα να πάρω το mi 8 ήταν ότι αρχικά η xiaomi το διαφήμισε ως το κορυφαίο της στον τομέα της φωτογραφίας.Οποτε είπα τελευταίο μοντέλο είναι ,θα έχω και ότι καλύτερο στο θέμα των φωτογραφιών οπότε μια χαρά.Εκ του αποτελέσματος (αφού με προβλημάτισε ο demakhs που το είχε ψάξει πριν από εμένα) είδα…

• Την πέρασα, απορώ γιατί δεν λέει πουθενά ότι είναι και android 9 .Αν και δεν έχω facebook μου έβγαλε 2-3 μηνύματα για την εφαρμογή facebook οπότε εσείς που έχετε ενδεχομένως να φάτε σκαλώματα

• Παιδιά από ότι πρόχειρα παρατηρώ και επειδή για ένα απογευματάκι είχα το mi8 ,σε σχέση με το mi mix2s που πλέον κράτησα για μόνιμα η διαφορά είναι πιο εμφανής στις νυχτερινές όπου το mix2s είναι ένα σκαλοπάτι ποιο πάνω.Στις πρωινές μικρές διαφορές με κατά την γνώμη πάλι το mi mix 2s σε μικρές λεπτομέρειες δείχνει να αποδίδει καλύτερα.Φυσικα προσωπική μου άποψη ,απλά επειδή έτυχε να τα έχω και τα δύο οφείλω να την μεταφέρω.Και τα 2 κινητά με stock camera Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιών…

• Κοίτα ότι θα το κερδίσεις στο pay pal νομίζω ότι είναι σχεδόν βέβαιο.Τωρα από εκεί και πέρα είναι τι θες εσύ.Εγω προσωπικά εάν αυτό που μου είχανε στείλει δεν είναι χάλια χρώμα (π.χ. ροζ δεν θα μπορούσα να το κρατήσω) θα το κράταγα και θα έκανα διαπραγμάτευση για μεγαλύτερο refound ή κουπόνι 10-15 ευρώ σε μελλοντική αγορά Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να ρωτήσω κάτι όταν έκανες την πρώτη εγκατάσταση τι ρομ official είχες;;; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi mix 2 s πρωτες εντυπωσεις

akisjes - - Mi-Mix 2S (Polaris)

Μήνυμα

Λοιπόν έκανα σήμερα τέστ με ένα no name wireless power bank και έκανε ασύρματα από το 25-95% 2 ώρες και 5λεπτά .

• Παιδιά επειδή στο banggood δεν μπορούσα να σεταρω wireless charging xiaomi με φορτιστή qc3 xiaomi ένας πωλητής στο live chat μου πρότεινε αυτό το σετ BlitzWolf BW-FWC4 5W 7.5W 10W Cargador inalámbrico inalámbrico Cargador + BW-S5 QC3.0 18W Cargador USB Sale - Banggood Móvil Έχει κάποιος άποψη???