Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 935.

• AmazFit bt Xiaomi

akisjes - - Amazfit

Μήνυμα

Ρωτάςπριν από εμένα εάν η 2.8 είναι αναβάθμιση για το ρολόι και αφού σου λέω ότι εμφανισιακά είναι το μενού σαν του stratos σου γράφω δεύτερο συμπληρωματικό μήνυμα ότι γενικά δεν ασχολούμαι και τόσο πολύ με τις αναβαθμίσεις του amazfit για να σου πω σίγουρα ότι κάτι αλλάζει στο ρολόι εκτός της εμφάνισης ,προκειμενου να μην σε πάρω στον λαιμό μου.Τα περί αόρατου συνομιλιτη δε τα καταλαβαίνω . Υποτίθεται ότι το φόρουμ είναι προκειμένου να υπάρχει μια είδους αλληλοβοήθεια και για αυτό μπήκα στον κό…

• AmazFit bt Xiaomi

akisjes - - Amazfit

Μήνυμα

Κοιτα γενικά δεν ασχολούμαι πολύ με αναβαθμίσεις στο amazfit αλλά αφού η xiaomi κατάντησε στο mi5s plus που έχω με beta rom να είμαι κοντά στο τρίμηνο χωρίς αναβάθμιση σκάλιζω το ρολόι μπας και πω ότι ασχολήθηκα με κάποια αναβάθμιση.Οπτικα αλλάζει σε πολλά σημεία για την ουσία σε 2-3 ημέρες.

• AmazFit bt Xiaomi

akisjes - - Amazfit

Μήνυμα

- Λίγο που το είδα το μενού είναι ίδιο με το stratos ενός φίλου μου.Δεν είμαι σε θέση όμως ακόμα να σου πω εντυπώσεις

• AmazFit bt Xiaomi

akisjes - - Amazfit

Μήνυμα

Παιδιά τελικά έκανα απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής amazfit watch και με λίγο κόπο όλα καλά.Για την αναβάθμιση σε δεύτερο χρόνο εντυπώσεις καθωτι ακόμη προσπαθώ να το στήσω

• AmazFit bt Xiaomi

akisjes - - Amazfit

Μήνυμα

Λοιπόν σχετικά με το τελευταίο edit.Μου ήρθε μήνυμα για αναβάθμιση σε 2.8 προχώρησα και ενώ όλα πήγαιναν καλά το κινητό έχει κολλήσει διότι μέσα από την εφαρμογή δεν μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία με qr reading

• Παιδιά έγινε και χτες ερωτηση χωρίς να διευκρινιστεί.Λεει το θέμα ρομ για όλους και κάτω έχει 4-5 συσκευές.

• Σαν να παραεχουμε παραγωγή νέων μοντέλων από την xiaomi ή μου φαίνεται???

• Φαίνεται Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά στο κινητό μου δεν φαίνεται από το site της nl post .Μέσα από το tapatalk φαίνεται κανονικά . Πείτε μου αν είναι να ανεβάσω φωτό

• Καλημέρα παιδιά .Έκανα μια παραγγελία από Κίνα και μου έστειλε το πακέτο με αυτό το tracking number BYS033779...Την ρώτησα ποια εταιρεία είναι μου είπε nl post.Απο το site της nl post μου βγάζει αυτό που έχω παρακάτω ενώ στα ΕΛΤΑ τίποτα.Εχει κάνεις ιδέα τι γίνεται γιατί πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό με την nl post να μου γράφει ότι <<το δέμα αναμένεται να έχει ήδη φτάσει>> και για να είμαι ειλικρινής τέτοιου είδους tracking number από nl post επίσης δεν μου έχει ξανατύχει. * 08-06-2018 09:36 * T…

• Παράθεση από billucky: “Έσκασε νέα υπερπροσφορά στο email μου... Sunbeachtech κ xiaomi redmi 5 στα 43€!!! Πολύ μεγάλο σοι αυτοί οι duang-ηδες!!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτο δεν είναι τίποτα.Σε εμένα ανέβηκε επίπεδο This is the Special promotion for the Xiaomi Mi 8 Smartphone 6GB/64GB at $185 http://www.su...acech.com/xiaomi-mi-8-smartphon.................... Πάντως πλάκα πλάκα πριν κάνα 20 ήμερο που έκανα εδώ κουβέντα για αυτό το site ένας φίλος παρασύρθηκε…

• Καλησπέρα.Εδω και κάποιες ώρες μου έρχεται μηνυμα στο mi5s plus ,για ενημέρωση που διορθώνει bugs κ.λ.π.Φυσικα δεν κλικαρα αλλά γνωρίζει κάποιος γιατί γίνεται αυτό ,δεν μου έχει ξανατύχει

• Παράθεση από annonnaki: “Καλησπέρα σε όλους, είδα το mi8 σε προπαραγγελια στο geekbuying αλλα οι τελευταίες μου αγορές γίνονται αποκλειστικά από banggood και gearbest. Η μοναδική μου εμπειρία προ τριετίας από το geekbuying πέρασε τελωνείο και μου βγήκε λίγο ακριβό. Όποτε θέλω να ρωτήσω αν κάποιος είχε πρόσφατη εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα και αν έμπλεξε με τελωνεία κλπ. Ευχαριστώ. ” Από geekbuying πήρα 2 συσκευές αλλά από αποθήκη Ιταλίας και ήτανε στο σπίτι στις 3 ημέρες, πολύ τέλεια ε…

• Για ,mi 5 s plus έχει πολύ καιρό να βγει beta . Ποτέ βλέπεται εμείς να παίρνουμε αναβάθμιση , σχεδόν μοιάζει να έχουμε stable ,και χειρότερα ίσως (μιλάω για το χρόνο αναβάθμισης πάντα)

• Παράθεση από ktlk21: “Τίποτα.. Αφου έγινε μεσο paypal άνοιξε dispute στο PayPal.. To ποιο πιθανό είναι να μην απαντήσει ουτε εκεί και να σοθ πιστώσει τα λεφτά το PayPal Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Εαν κάνει dispute ότι 15 μέρες μετά δεν έχει γίνει αποστολή και τελικά αυτός στείλει tracking με μουφα δέμα ( π.χ. καλώδια) ξαναγίνεται να ανοίξει dispute ή Παπαλα???

• Εγγραψε μέσα στο site και δεν του απάντησε .Του είπα να στείλει mail για να φαίνεται.Φοβαμαι ότι εάν κάνει dispute οτι πέρασαν 11 μέρες χωρίς tracking number θα του στείλει μουφα δέμα για να φανεί ότι δίνει tracking number και μέσα θα στείλει καλώδια.Στις πόσες μέρες θεωρείται είναι καλό να γίνει το dispute για να μην μπορεί να κάνει ο Κινέζος εκ τον υστέρων αποστολή

• Παράθεση από akisjes: “Παιδιά γνωρίζει κάποιος αυτό το κατάστημα The best Android smartphone retailer/wholesale,specialized in electronics-Sunbeachtech.com, ES Wearhouse Tablets Accessories Repairment Parts Mobile Phones Clearance Products $1.99 Products Tablets Electronic Gadgets Wearable Devices Cellphone Accessories Xiaomi Phones XiaoMi Accessories Sunbeachtech is a China online electronics store. We mainly supply consumer electronics, such as smartphones or tablet pcs. High quality, wholesal…

• Παράθεση από Sakis Teleios: “Προσωπικά δεν έχω επιλέξει καμία φορά την ασφάλεια.Οχι ότι είναι αυτό σωστό.Ταυτοχρονα όμως καμία φορά δε συνέβει το οτιδήποτε.Επισης πρέπει να αναφέρω ότι 1) τα πακέτα από banggood είναι εμφανώς καλύτερα διασφαλισμένα για ζημιά αποτι του Gearbest και 2) καιρό με τον καιρό έχω διαπιστώσει ότι όσο πάει τα πακέτα έρχονται και πιο γυμνά. Mi Mix 2 το παρέλαβα από banggood στις 14 ημέρες όχι με την priority επιλογή αλλά με την άλλη που δεν την θυμάμαι τώρα + ασφάλεια τελω…

• Συγνώμη το καλό μαγαζί προσωπικά δεν μου λέει κάτι διότι ανά πάσα στιγμή στην διαδρομή υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα χωρίς υπαιτιότητα του καταστήματος να γίνει κάτι απρόσμενο ας πούμε κλοπή ή κάτι παρόμοιο.Αυτο που θέλω να ρωτήσω (που μέχρι σήμερα το θεωρούσα δεδομένο) το γεγονός ότι πληρώνω μέσω pay pal δεν με διασφαλίζει??? Δηλαδή εάν χαθεί το δέμα και δεν παραλάβω σε 2 με 3 μήνες από ,banggood ας πούμε και κάνω dispute δεν θα αποζημιωθω????