AmazFit bt Xiaomi
-
-
Ο/H akisjes έγραψε:
Κοιτα ...
Γιατί να ξές ότι εμείς οι απ'έξω μόνο τα δικά σου κείμενα βλέπουμε.
Όσο για τα Mi5s και Mi5s Plus, μπήκα κατάψυξη.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ρωτάςπριν από εμένα εάν η 2.8 είναι αναβάθμιση για το ρολόι και αφού σου λέω ότι εμφανισιακά είναι το μενού σαν του stratos σου γράφω δεύτερο συμπληρωματικό μήνυμα ότι γενικά δεν ασχολούμαι και τόσο πολύ με τις αναβαθμίσεις του amazfit για να σου πω σίγουρα ότι κάτι αλλάζει στο ρολόι εκτός της εμφάνισης ,προκειμενου να μην σε πάρω στον λαιμό μου.Τα περί αόρατου συνομιλιτη δε τα καταλαβαίνω . Υποτίθεται ότι το φόρουμ είναι προκειμένου να υπάρχει μια είδους αλληλοβοήθεια και για αυτό μπήκα στον κόπο να γράψω
-
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
ρεεε σε μας τους update-λαγνους κάνει τέτοια πράγματα καιι στοννν κάθε τυχόντααααα του βγάζει Update ..... :PPP -
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Οχι και κάθε τυχοντας ,όταν εμείς περνάμε τα xiaomi οι άλλοι τα σκαγανε στα samsung και με την λέγανε για τις κινεζιές.Τωρα όπως γίνεται συνήθως ,μικροί μεγάλοι στα καφενεία μπερδευόμαστε.....
-
Ο/H akisjes έγραψε:
Οχι και κάθε τυχοντας ,όταν εμείς περνάμε τα xiaomi οι άλλοι τα σκαγανε στα samsung και με την λέγανε για τις κινεζιές.Τωρα όπως γίνεται συνήθως ,μικροί μεγάλοι στα καφενεία μπερδευόμαστε.....
προφανώς και δεν αναφερόμουν σε κανέναν -
Καλησπέρα, επειδή δεν σας κρύβω ότι μπερδεύτηκα, ξεκίνησε να κατεβαίνει αναβάθμιση ΟΤΑ για το pace και τελικά αναβλήθηκε? Εμένα πάντως τώρα φορά την 1.38d
Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
δεν ξέρω
D ; εγώ έχω A
υπάρχει και τρόπος να την βάλεις (unlock Κλπ) αλλά θα συγκρατηθώ λίγο ακόμα να έρθει μόνη της -
Συγγνώμη Α έχω και εγώ λάθος έγραψα πριν...
Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Και εγώ αυτήν την παλιατζούρα την 1.38 έχω.
Λέτε να παίζει και στο ρολόι nightly;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες