Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 935.
-
Συγγνώμη ρε παιδιά όταν δηλαδή πάτε Ρυθμίσεις- Εφαρμογές συστήματος- Μηνύματα και κάνετε επιλογή Μηνύματα 160 χαρακτήρων δεν δουλεύει????
-
Πάντως μετά από 12 ώρες χρήσης στο mi5s plus μου δίνει την εντύπωση ότι από όλες τις αrωmα που έχω βάλει είναι η πιο καλή , είναι πιο smooth το κινητό, ρολαρει πιο καλά και μέχρι στιγμής έχει και πάρα πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας.Αν και νωρίς για ότι νεότερο ενημερώνω.Καληνυχτα
-
Σε mi5 s plus φαίνονται όλα ok πλην του γνωστού προβλήματος με το πρόγραμμα της κάμερας που κρασαρει σε όλη την σειρά των beta rom σε ,miui 9
-
29 ευρώ πιο φθηνά πάντως δεν το λες τιμή σοκ.....
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμα- Μόλις το πέρασα το update . Αυτό το gpx export τι είναι;;;
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕγώ έχω εδώ και μια εβδομάδα το amazfit international version και rom 1.3.3a . Είναι η τελευταία????
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΣε ποια είστε τώρα παιδιά και ρωτάτε για καινούργια???
-
@Mersey7......Ναι, δεν με ενοχλεί, είναι μάθημα για το επόμενο κινητό. Αναφορικά με αυτή σου την φράση.Πριν περίπου 7-8 μήνες εγγραψα , μάλλον ρώτησα εδώ, ότι είμαι μεν ευχαριστημένος με το redminote 3 pro που είχα τοτε αλλά ήθελα κάτι καλύτερο ειδικά στην οθόνη και ρώτησα τι γνώμη είχαν τα παιδιά για την μετάβαση από το redmi note 3 pro στο Redmi pro όλοι μου είπανε καλό το κινητό αλλά για xiaomi βρες κάτι σε snapdragon και μου ανέφεραν τότε ειδικά για το θέμα υποστήριξης της xiaomi στα μοντέλα…
-
Ένταξη μην τρελαίνεσαι φίλε 15 μέρες είναι δε πέρασε και τόσο πολύς χρόνος για να μιλάς για εγκαταληψη.Τι να πουνε και κατι αλλοι δηλαδη που απο την μερα που πήραν το κινητό μέχρι να τους χαλάσει είναι με την ίδια ρομ ???Εξαλουτι ξέρω η προηγούμενη εβδομάδα ήτανε αργία για την Κίνα οπότε υπομονή
-
Φίλε μου είχα και εγώ θέμα με παρόμοια περίπτωση στο gearbest(flash sale απο Κίνα αποστολή 15 με 25 ημέρες μετά από ότι έλεγε) και μου έστειλαν κανονικά πίσω τα χρήματα στην κάρτα.Στο πρώτο mail μου είπανε και εμένα τα ίδια αλλά νομίζω η απάντηση είναι κονσέρβα για ολους.Ανοιξες ticket όπως λέει στις οδηγίες ειδικά για ακύρωση και refund και σου αρνήθηκαν???
-
Καλημέρα.Γνωριζει κάποιος εάν σήμερα έχει καινούργιες beta????
-
Την επωνυμία της επιχείρησης : Vickmall Την Διεύθυνσή της (URL) : Android Smart Phone,Android Tablet PC Free Shipping Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi redmi note 4x Την ημερομηνία αγοράς : 20/9/2017 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (3-10) : 9 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 9 εργάσιμες (13 ημερολογιακές) Σας προτιμήσανε στο τελωνείο : Όχι Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δε χρειάστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Καταρχήν θα ήθελα να ξεκινήσω…
-
Φιλε μου καταρχάς θα ζητήσεις official global και είσαι μια χαρά.Απο vickmall θα μιλήσεις στο live chat να σου κάνει και λίγο εκπτωσουλα γιατί είναι λίγο πιο ακριβό από gearbest και τα άλλα γνωστά.Βασικα θα σου βγει γύρω στα 10 με 15 ευρώ σε σχέση με τα καταστήματα που σου ανέφερα αλλά με direct mail θα το έχεις σε 10 με 15 ημέρες .Εάν δεν έχεις θέμα στο να φας 30 με 50 ημέρες μπορείς να αγοράσεις είτε σε flash sale στο gearbest ή με κωδικό έκπτωσης από banggood θα γλυτώσεις σίγουρα κάνα 25 με 3…