Η μνήμη υπάρχει για να χρησιμοποιείται. Εφόσον δεν έχεις λειτουργικά προβλήματα μην δίνεις σημασία..Ο/H mcos82s έγραψε:
[XTRV-7.10.12/13/14 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 16/10 19:29)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H timos68 έγραψε:
παιδια καλησπερα ευχαριστουμε για την δουλεια σας
σε mido δεν μου δουλευει το one hand mode με την 7.10.12
-
-
@varitimos84
στην τελευταια xtrv 7.6.10 ειχα απιστευτο battery drain.. οποτε πηγα στην xtrv stable 8.5.6.0 (χωρις FR) οπου λειτουργει το κινητο μπομπα !!
1) αξιζει να τη περασω?? απο battery drain πως τα παει?
2) θα χρειαστω FR?
Από stable σε dev rom και το αντίστροφο, χρειάζεται πάντοτε factory reset. Με την παρούσα rom, έχω ήδη 5 ωρες και 22 λεπτά Screen On time και είμαι στο 35 % αν αυτό σε βοηθάει καθόλου -
-
Εμένα δε την πέρασε ποτέ.... Έβγαλε error και όταν έκανα reboot system με έβαλε πάλι recovery. Ε τότε για να μην γίνει στραβή πέρασα καπάκια την παλιά που είχα...
Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H 8@nos έγραψε:
@ChristosS Σου απάντησε πολύ αναλυτικά ο @BanditGR για το τι προκαλεί το πρόβλημα αλλά και ποιες είναι οι λύσεις μέχρι στιγμής, δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνεις...υπάρχει πρόβλημα αν βάλεις xposed σε MIUI 9 γιατί πολύ απλά έγιναν αυτές οι αλλαγές στο MIUI 9 και ο δημιουργός του xposed δεν ενδιαφέρεται να κάνει τις αλλαγές που πρέπει (στο xposed) για να γίνει συμβατό με MIUI 9!
Ο δημιουργός του xposed φαίνεται ασχολείται μόνο με AOSP
-
-
Ο/H jabatzi έγραψε:
Εχω το redmi pro και βλέπω ότι ανεβάσατε xrtv update αλλά android 6. Θα υπάρξει καινούργια?
=============== Οκτ 14th 2017, 5:21pm ===============
Ο/H instant_diver έγραψε:
@varitimos84
στην τελευταια xtrv 7.6.10 ειχα απιστευτο battery drain.. οποτε πηγα στην xtrv stable 8.5.6.0 (χωρις FR) οπου λειτουργει το κινητο μπομπα !!
1) αξιζει να τη περασω?? απο battery drain πως τα παει?
2) θα χρειαστω FR?
Από stable σε dev rom και το αντίστροφο, χρειάζεται πάντοτε factory reset. Με την παρούσα rom, έχω ήδη 5 ωρες και 22 λεπτά Screen On time και είμαι στο 35 % αν αυτό σε βοηθάει καθόλου
-
Παιδιά σε santoni μετά από ota update στην 7.10.12 δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις τύπου messenger και Viber παρά μόνο αν ανοίξω την οθόνη. Είμαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ, άδειες των εφαρμογών οκ και κανένας περιορισμός στην εξοικονόμηση μπαταρίας. Στην 7.9.21 δεν το είχα αυτό το θέμα.
=============== Οκτ 14th 2017, 5:33pm ===============
Ακυρο παιδιά ξεσκάλωσε μπορεί να ήτανε της στιγμής. Πάντως δεν είχα ποτέ θέμα με τις dev roms στις ειδοποιήσεις. -
Καλησπέρα παιδιά. Ευχαριστούμε για την δουλειά σας. Όσον αφορά το Xiaomi redmi pro, το δακτυλικό δεν πιάνει με τίποτα και επίσης το xposed framework βγάζει σφάλμα : xposed is installed but not activated το οποίο όσο κι αν προσπάθησα δεν κατάφερα να το φτιάξω. Όλα αυτά σε εγκατάσταση μετά από factory reset. Δεν ξέρω αν αντιμετωπίζει κι άλλος τα ίδια προβλήματα. Κατά τα άλλα λειτουργούσε οκ η Rom. Επιστροφή σε miui 8.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0