[XTRV-7.10.12/13/14 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 16/10 19:29)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@kostakislarisa
Σε mido με την 7.9.21 η καμερα μπρος και πίσω δουλεύει κανονικά , δε χρειάστηκε κανένα κάμερα fix ούτε διόρθωση στο build.prop , δεν μπορώ να καταλάβω το πανηγύρι που έγινε σε όσους έχουν nougat με την ανάποδη κάμερα ..
Αναμένουμε ενημέρωση για τις κάμερες στις 7.0αρες συσκευές .. -
Παιδιά την δοκίμασε κανείς σε redmi 3s land? Η προηγούμενη σχετικά ok αλλά έκανε κάτι περίεργα restart και ακόμα χειρότερα shutdowns που αν δεν το έπαιρνες χαμπάρι μπορεί να ήταν απίστευτο πρόβλημα (κλήσεις ξυπνητήρι)
Επίσης ρε παιδιά πως και καταφέρατε με ξεκλειδωμένο bootloader να κάνετε την rom certified (Χωρίς Magisk και Supersu εννοώ). Είναι λες και έχεις official πάνω... -
Καλησπερα επειδη πρωτη φορα βαζω την Aroma και δεν γνωριζω στην επιλογη εγκαταστασης να πατησω προσαρμογη να επιλεξω καλυτερα εγω τι θελω να περασω?Αν ναι ποιες εφαρμογες μου προτεινετε?
-
Ο/H nikosoly7 έγραψε:
Καλησπερα επειδη πρωτη φορα βαζω την Aroma και δεν γνωριζω στην επιλογη εγκαταστασης να πατησω προσαρμογη να επιλεξω καλυτερα εγω τι θελω να περασω?Αν ναι ποιες εφαρμογες μου προτεινετε?
-
ναι απλως ρωταω τι προτεινετε εσεις?πχ Super user ή Magisk, MIUI Hellas ή Default MIUI?Δεν εχω τις γνωσεις για αυτο ρωταω
-
-
Ο/H dmarccos έγραψε:
Το θέμα με το security scan δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι θέμα του source ή της Xiaomi. Προσωπικά δεν το έχω αλλά το έχει πολύς κόσμος. Όπως και να έχει το antivirus ήταν πάντα ένα άχρηστο πράγμα που πολύς κόσμος δεν άγγιζε ποτέ ή δεν αναβάθμιζε ποτέ, δεδομένου ότι ο μόνος τρόπος να πάρει engine updates είναι να αλλάξει η ROM. Όποιος θέλει πραγματικό antivirus, απλά εγκαθιστά ένα από το Play Store και απενεργοποιεί (και ξεχνάει για πάντα) αυτό της Xiaomi. -
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Εϊναι έτοιμη η νέα XTRV-7.10.12 & ARΩMA ROM για το Mi-5C.
Ο σύνδεσμος για την λήψη της βρίσκεται στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. -
Ο/H derveni έγραψε:
@lefterist Καρντάση Πήγαινε Ρυθμίσεις > Εγκατεστημένες εφαρμογές, από τις 3 τελείες πάνω δεξιά τέρμα και επιλέξεις "Show all apps" Εκεί κανονικά πρέπει να την δεις και σούταρέ την κάνε και μια επανεκκίνηση και δεν θα την ξανά δεις, είναι άχρηστη εφαρμογή.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0