Είναι γνωστό bug, για ότι νεότερο θα ενημερωθείτεΟ/H tasefr έγραψε:
Είναι κάτι που πρέπει να κάνω ή περιμένουμε fix;
[XTRV-7.10.12/13/14 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 16/10 19:29)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H tasefr έγραψε:
Επίσης bug με το άλμπουμ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα σε όλους !! Μήπως έχουμε κανένα νέο όσο άφορα το πρόβλημα που έχουμε εντοπίσει 1) στους 160 χαρακτήρες που δεν υπάρχουν σε κεφαλαία ελληνικά σε mi5s και σε mi4s πάρα μόνο σε κεφαλαία αγγλικά χωρίς την επιλογή ενεργοποίησης έστω από της ρυθμίσεις των μηνυμάτων ? 2) Επίσης σε έμενα στο mi5s στην 7.10.12 το κομπιουτεράκι μου το εμφανίζει παρόλο που όλα είναι σε ελληνικά ως
Mi Calculator και όχι ως αριθμομηχανή που ήταν μέχρι τώρα στης τελευταίες ρομ, μάλλον σε αυτήν ξέφυγε στην μετάφραση.. Είσαστε ενημερωμένοι γι αυτά τα 2 θα υπάρξει κάποιο fix η update ώστε να φτιαχτούν?? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τον κόπο σας !!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
-
Ο/H tasefr έγραψε:
Έχω όμως ένα bug. Κρασαρει το calculator. Είναι κάτι που πρέπει να κάνω ή περιμένουμε fix;
Το έχουμε υπόψιν μας καθώς είναι πρόβλημα από το Source... -
-
-
Συγγνώμη ρε παιδιά όταν δηλαδή πάτε Ρυθμίσεις- Εφαρμογές συστήματος- Μηνύματα και κάνετε επιλογή Μηνύματα 160 χαρακτήρων δεν δουλεύει????
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
=============== Οκτ 14th 2017, 11:38pm ===============
Ο/H akisjes έγραψε:
Συγγνώμη ρε παιδιά όταν δηλαδή πάτε Ρυθμίσεις- Εφαρμογές συστήματος- Μηνύματα και κάνετε επιλογή Μηνύματα 160 χαρακτήρων δεν δουλεύ
Ο/H akisjes έγραψε:
Συγγνώμη ρε παιδιά όταν δηλαδή πάτε Ρυθμίσεις- Εφαρμογές συστήματος- Μηνύματα και κάνετε επιλογή Μηνύματα 160 χαρακτήρων δεν δουλεύει????
-
Ο/H tasefr έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H tasefr έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0