[XTRV-7.10.12/13/14 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 16/10 19:29)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
καλησπέρα
Σε Redmi Note 3 (hennessy) , πέρασα την arΩma με προσαρμοσμένη εγκατάσταση πάνω απο την 7,9,21 χωρίς factory reset και όλα πήγαν κατ' ευχήν.
Επιβεβαιώνω κι εγώ την μή λειτουργία του calculator όπως επίσης και την εξαφάνιση του εικονιδίου mi account από τον φάκελο 'Εργαλεία'
Σας ευχαριστώ πολύ για όλα -
Ο/H leotzian έγραψε:
@BanditGR γιά να μην κάνω παράθεση την απάντηση σου μιλάμε να μείνω τελικά ως εχω δηλαδή με την εκδοση του xposed που ηδη εχω και με superSU με την μόνη διαφορά οτι αντί την 7.6.10 xtrv beta θά εχω την 7.10.12.
Για magisk και xposed που πάλευα με την 7.6.10 και μου εκανε μαύρη οθόνη αν θυμάσαι δεν το συζητάω ε? να μην το ξαναπαλέψω μήπως κάτσει με το miui9, να μην γυρεύω το μπελά μου λες?
Να ξέρεις πάντως ότι και να σου δουλέψει το xposed, επειδή θυμάμαι ότι χρησιμοποιείς το xMIUI module, το 60-70% των features του δεν παίζει ούτως ή άλλως, καθώς έχει σχεδιαστεί για MIUI 8 και όχι 9 και η Xiaomi έχει αλλάξει τις κλήσεις σε αρκετά πράγματα στις stock εφαρμογές. Κάποια (λίγα) features δουλεύουν μόνο. -
Καλημέρα.
Σε Redmi 4 Pro (markw) σε update πάνω από την arωma 7.9.7, κολλάει κάθε 2-5 λεπτά. Για να επανέλθει πρέπει να κρατήσω πατημένο το power μέχρι να κάνει επανεκκίνηση. Δουλεύει για λίγα λεπτά και μετά πάλι το ίδιο. -
Ο/H mcos82s έγραψε:
-
Χμμμ περασα και εγω την εκδοση σε redmi pro, δεν πολυκαταλαβα τι το καλύτερο πρόσφερει ( δεν ασχολήθηκα κιολας). Αυτο που σίγουρα δεν έχει ή δεν κατάλαβα αν το εχει στο redmi pro είναι το split screen που ίσως κσποιες φορές θα μπορούσε να είναι βολικό αλλά μέχρι εκεί. Σίγουρα εχω λιγοτερη μνημη ελεύθερη που θα δω πως θα είναι η συμπεριφορά. Ερωτηση: μηπως έχει σχέση η έκδοση Android, εχω την 6.0, για π.χ την έλλειψη split screen? Και μπορω να ξαναγυρισω στην προηγούμενη έκδοση που ειχα και ηταν τέλεια και χωρίς θέματα
αν δω οτι δεν μαρεσει. Ενα μεγάλο εύγε και πάλι στην ομάδα. Καιρος να σχεδιασετε ενα δικο σας κινητό απο την αρχη, είμαι σίγουρος οτι θα είναι αριστο. Οχι πειτε μου, μπορουν οι Κινέζοι να κανουν το πρόγραμμα στα Ελληνικά ?
-
-
Ο/H instant_diver έγραψε:
Ο/H mcos82s έγραψε:
1) αξιζει να τη περασω?? απο battery drain πως τα παει?
2) θα χρειαστω FR? -
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0