Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 935.
-
Παρότι στο mi5s plus που έχω έβαλα dev rom υπάρχει ενημέρωση για stable με miui 9 και αναβάθμιση android???
-
11-9 πληρωμή σε flash sale για δύο amazfit τα οποία σύμφωνα με το flash sale είχαν αποστολή την επόμενη 12-9 .13-9 ανοίγω ticket και ρωτάω γιατί δεν μου στείλανε την παραγγελία και την επόμενη μου στέλνουν μηνύμα ότι υπάρχει κάποιο προβλήμα διαθεσιμότητας και μπορώ 1 να περιμένω 2 να πάρω κάτι άλλο 3 επιστροφή χρημάτων.Τους λέω ότι σκοπός της παραγγελίας μου είναι η αγορά των amazfit διότι τα χρειάζομαι.Μπορω να περιμένω μέχρι 2-3 ημέρες αλλά όχι εβδομάδες και μήνες ταυτόχρονα τους λέω ότι είναι…
-
Επειδή ειδικά το ένα amazfit προορίζεται για δώρο σε σημείο που αν μέχρι Πέμπτη Παρασκευή δεν ξεκινήσει από Κίνα θα αναγκαστώ να το πάρω από Ελλάδα μπορεί κάποιος που γνωρίζει από διαδικασίες να μου πει εάν ζητήσω αύριο μέσω pay pal dispute επιστροφή χρημάτων πόσο καιρό κάνουν.Μου έχει συμβεί μια φορά στο vickmall και μέσα σε 2 ώρες είχα τα χρήματα αλλά εδώ στο gear έχω πάθει την πλάκα μου για αυτό και ρωτάω.Σχετικά με τα σχόλια που αναφέρεται θα ήθελα εκ των υστέρων να κάνω προς το παρόν μόνο έ…
-
Καλημέρα παιδιά.Δυστυχως έμπλεξα με τους αλητήριους του gearbest(τις επόμενες μέρες θα στείλω φουλ στορυ που θα δικαιολογεί απολύτως τον χαρακτηρισμό) για την αγορά δύο amazfit και θα ήθελα να την βοήθεια σας.Εαν ζητήσω αύριο τα χρήματα μέσω του pay pal ,πίσω για μη αποστολή της παραγγελίας πόσο καιρό θα κάνουν να μου τα βάλουν πίσω???
-
Από redmi note 3 και μετά κλειδώνει ο bootloader παιδιά
-
Σε mi5s plus προ 20 λεπτού .Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο προβλήμα εκτός της google camera που συνεχίζει να κρασσαρει.Τις επόμενες μέρες ποιο αναλυτικά
-
nas έκανα παραγγελία 2 amazfit και ενώ έγγραφε αποστολή 12-9-2017 μου έστειλαν e-mail για πρόβλημα με τον supplier και τα γνωστά...Τους είπα ότι είμαι μέλος στο φορουμ και ότι διάβασα παρόμοια περιστατικά και ότι από την στιγμή που το προιον το πουλάτε αυτή την στιγμή και είναι σε stock στην ουσία το flash sale είναι απατεωνιά .Τελος πάντων για να μη σε ζαλίζω μίλησα πριν 10 λεπτά στο livechat και μου είπανε ότι σε 2 μέρες θα τα στείλουν.ΕΊΔΩΜΕΝ
-
nas περιμένω μια απάντηση από Gear και θα επανέλθω .Απλά με λίγο ψάξιμο που έκανα εκ των υστέρων δεν νομίζω να είμαι εγώ ο υπερβολικός άλλα έχουν πέσει πολλοί θύμα
-
Παιδιά θα ήθελα να ενημερώσω ότι το συγκεκριμένο site βάζει τα flash sale καθαρά για διαφημιστικούς λόγους και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα στείλει ποτέ ή μετά από πάρα πολύ καιρό και κατόπιν πολύς γκρίνιας.Φυσικα θα σου γίνει refund αλλά θα έχεις χάσει πολύτιμο χρόνο.Κριμα για το forum που τόσο πολύ το πολυδιαφημιζει.Εχω παραγγείλει 2amazfit και μου στείλανε mail ότι έχουν και καλά πρόβλημα στο στοκ. Μόλις με το καλό τελειώσω με το θέμα μου θα γράψω αναλυτικά στο section των κινεζικών καταστημάτ…
-
volanis 1980 οι ρομ εδώ είναι beta δηλαδή δοκιμαστικές . Ότι ενδεχομένως κατά διαστήματα εμφανίζονται, στα πλαίσια των δοκιμών για εξέλιξη των ρομς , κάποια bugs είναι γεγονός.Οχι όμως κάτι συνεχές και κάτι που τις επόμενες ώρες οι μέρες δεν θα διορθωθεί. Αυτή είναι και οι έννοια των δοκιμών (εξού και beta). Έχοντας αυτά υπόψη και γνωρίζοντας εσύ ο ίδιος το χρόνο και την διάθεση για πειραματισμούς εσύ θα αποφασίσεις.Και με stable και με beta το ίδιο κινητό πάνω κάτω θα είναι...
-
Παιδιά καλημέρα.Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Λοιπον στο gearbest με europe direct για αποφυγή.... και ασφάλεια βγαίνει το κάθε ρολόι στα 94.5 .Το μόνο που δεν ξέρω είναι ότι είναι σε flash sale και ότι έχει shipping στις 12 Σεπτεμβρίου.και το αναφέρω διότι κάποιος φίλος πριν περίπου ένα μήνα είχε αναφέρει ότι τα flash sale του grarbest ειναι ψιλοαπάτη και δεν φεύγουν ποτέ
-
mi5s plus περάστηκε προ μιας ώρας.Ολα για αρχή φαίνονται μια χαρά πλην του προγράμματος της κάμερας που και σε αυτή την ρομ συνεχίζει να κρασσαρει και να μην ανοίγει.Πιο αναλυτικά αύριο..
-
Το έβαλα προ μιας ώρας την νέα ρομ και όντως δεν παίζει τα βίντεο που έχω τραβήξει ενώ το πρόγραμμα της κάμερας συνεχίζει όπως και στις δύο προηγούμενες να κρασσαρει.Για περισσότερα τις επόμενες ημέρες =============== Σεπ 4th 2017, 10:26pm =============== Ξεχασα να αναφέρω ότι πρόκειται για mi5 s plus
-
mi5s plus σήμερα ή αύριο???
-
Και για αυτούς που κοιτάνε το σκορ στο antutu να ένα σημερινό τεστ από το mi5 s plus 4/64 με την τελευταία aRωma0ad93d0604030788fdbba80f35563ad5.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα ένα bug που διαπίστωσα στο mi5 s plus στο viber είναι το εξής. Βγάζω στιγμιότυπο οθόνης και το στέλνω.Η φωτό φαίνεται κανονικά μετά στο viber σε αυτόν που το έστειλα και μόλις πατάω πάνω για μεγέθυνση μου βγάζει ότι το αρχείο δεν υπάρχειf1be26df1d96426d87d1a51d9de7fec2.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mi5s plus περάστηκε χτες και όλα μια χαρά ( εκτός το πρόγραμμα της κάμερας που όπως και την προηγούμενη φορά κρασσαρει) . Αρχική αίσθηση μου είναι ότι η έκδοση αυτή είναι βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη αλλά αυτό θα φάνει τις επόμενες ημέρες.Σε κάθε περίπτωση να είναι καλά τα παιδιά που φτάνουν τις ρομ και να συνεχίσουν την καλή δουλειά.
-
ο tsagos να ελέγξει μήπως πέρασε την ίδια...
-
Ο σύνδεσμος του mi5s plus πάει στην 8.17 από (18/8) .Δεν ανανεώθηκε????